- Член од
- 2 април 2006
- Мислења
- 14.363
- Поени од реакции
- 3.069
Не ја вртам, исто како кога се расправам со некој зашто Office (поготово за британското) ќе ми рече глеал клипче/епизода и не му била смешна. Ми иде да се убијам после, не па да го убедувам. : )Мац извртуваш постови до немајкаде. Јас барам од вас да ми покажете што ве смее од серијава. Ставете некој клип мајке му. Сигурно си ја разгледал темата за Пријатели, таму постојано се ставаат линкови од смешни сцени. Не знам како поинаку да ви поедноставам. Додуша и не морам. Кога се нема аргументи, работата само ќе се вергла во круг.
П.С И инаку, бар што се однесува до мене, ја пуштив серијава да ја гледам зашто беше нов популарен сит ком, не зашто очекував дека е замена за Пријатели. Како би го знаела тоа пред да погледнам за што се работи? Изгледав неколку епизоди и не треба многу човек да се намачи за да сфати дека играа на веќе искористена карта. Ти сериозно тврдиш дека имаат оригинален плот и инвентивни сценаристи?
Еве ако толку мислиш дека ќе одиш со теоријата дека нема НИЕДЕН смешен момент кој се влече, тоа е интересниот начин на раскажување во секоја епизода, почнува еден, се убацува друг, повеќе перспективи (СМЕШНИ) на истата случка, убацување коментари од Барни.
И ајде сега, ти ќе ми речеш не е смешно ова, па работата нема да се врти во круг?
Јас само ти посочив дека баш твојот стил на дебата ќе ја врти темата во круг, затоа нема смисла да ти ставаме смешни клипови. Или ќе се согласиш и ќе речеш "Океј ај, не бев у право", што нема да се случи никогаш.
Можеби ќе речеш "Океј, има смешни моменти ама факт е дека се малку", по што сите фанови овде во себе ќе си помислат "fuck this shit, не разговарам веќе".
Или ќе речеш "Пффф, па ова ли ви е смешно?" со што индиректно ќе ги изругаш фановите овде.
И која е поентата на вакви дискусии?