Јас ќе ти извршам атентат да си знаеш пред времеАко сум претседател во Македонија, нема да направам апсолутно ништо, не е дека имам овластувања за да си играм монарх.
Да ми се понуди позиција на премиер, тогаш би размислила за еврообврзници и окупирање на НБМ.
А ти што би направил?Какви мерки и закони би превземале доколку сте крал, претседател и сл. доколку вие управувате со таа држава?
Што би промениле, измениле, додадете итн. ?
птици ќе ви донесам да ви чрчорат
Неможе, ќе ни произведеш многу инфлација.И сите среќно ќе си живееме, дајте ми ја сега круната
Јас ќе ти извршам атентат да си знаеш пред време
Јас ако бидам кралица прво ќе ја исчистам земјава од политичари и од сите со политички амбиции. Потоа ќе донесам закон со кој на секој жител на МКД му следи доживотна плата, бесплатно здравство и образование. Ќе испечатам банкноти, трговијата ќе ја укинам бидејќи се сами ќе си произведуваме (политичарите ќе ги ставам во позиција да крадат нафта од другите земји и да ја носат со туби до кај нас, а кој ќе преживее ќе раскажува). Се ќе биде дозволено, ќе ви направам патишта и паркови, птици ќе ви донесам да ви чрчорат, филхармонија по цел ден на плоштад ќе ви свири. Сите ќе си работите и ќе си уживате. За кражба, убиство и педофилија јавно каменување до смрт. И сите среќно ќе си живееме, дајте ми ја сега круната
Тогаш биди ти прецедател а јас премиер можеЈас ќе ти извршам атентат да си знаеш пред време
Јас ако бидам кралица прво ќе ја исчистам земјава од политичари и од сите со политички амбиции. Потоа ќе донесам закон со кој на секој жител на МКД му следи доживотна плата, бесплатно здравство и образование. Ќе испечатам банкноти, трговијата ќе ја укинам бидејќи се сами ќе си произведуваме (политичарите ќе ги ставам во позиција да крадат нафта од другите земји и да ја носат со туби до кај нас, а кој ќе преживее ќе раскажува). Се ќе биде дозволено, ќе ви направам патишта и паркови, птици ќе ви донесам да ви чрчорат, филхармонија по цел ден на плоштад ќе ви свири. Сите ќе си работите и ќе си уживате. За кражба, убиство и педофилија јавно каменување до смрт. И сите среќно ќе си живееме, дајте ми ја сега круната
Ја на тебе еден антетат ќе ти направамке ја легализирам марихуаната и проституцијата прво и основно, да го зголемиме буџетот после ке размислуваме за друго