Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ако сум претседател во Македонија, нема да направам апсолутно ништо, не е дека имам овластувања за да си играм монарх.
Да ми се понуди позиција на премиер, тогаш би размислила за еврообврзници и окупирање на НБМ.![]()
Какви мерки и закони би превземале доколку сте крал, претседател и сл. доколку вие управувате со таа држава?
Што би промениле, измениле, додадете итн. ?
Неможе, ќе ни произведеш многу инфлација.И сите среќно ќе си живееме, дајте ми ја сега круната![]()
Јас ќе ти извршам атентат да си знаеш пред време
Јас ако бидам кралица прво ќе ја исчистам земјава од политичари и од сите со политички амбиции. Потоа ќе донесам закон со кој на секој жител на МКД му следи доживотна плата, бесплатно здравство и образование. Ќе испечатам банкноти, трговијата ќе ја укинам бидејќи се сами ќе си произведуваме (политичарите ќе ги ставам во позиција да крадат нафта од другите земји и да ја носат со туби до кај нас, а кој ќе преживее ќе раскажува). Се ќе биде дозволено, ќе ви направам патишта и паркови, птици ќе ви донесам да ви чрчорат, филхармонија по цел ден на плоштад ќе ви свири. Сите ќе си работите и ќе си уживате. За кражба, убиство и педофилија јавно каменување до смрт. И сите среќно ќе си живееме, дајте ми ја сега круната![]()
Јас ќе ти извршам атентат да си знаеш пред време
Јас ако бидам кралица прво ќе ја исчистам земјава од политичари и од сите со политички амбиции. Потоа ќе донесам закон со кој на секој жител на МКД му следи доживотна плата, бесплатно здравство и образование. Ќе испечатам банкноти, трговијата ќе ја укинам бидејќи се сами ќе си произведуваме (политичарите ќе ги ставам во позиција да крадат нафта од другите земји и да ја носат со туби до кај нас, а кој ќе преживее ќе раскажува). Се ќе биде дозволено, ќе ви направам патишта и паркови, птици ќе ви донесам да ви чрчорат, филхармонија по цел ден на плоштад ќе ви свири. Сите ќе си работите и ќе си уживате. За кражба, убиство и педофилија јавно каменување до смрт. И сите среќно ќе си живееме, дајте ми ја сега круната![]()
ке ја легализирам марихуаната и проституцијата прво и основно, да го зголемиме буџетот после ке размислуваме за друго