Топ 100 ретардирани Facebook статуси, квизови, групи...

Статус
Затворена за нови мислења.
H

Hip.Hop_MKD

Гостин
:tapp: ФБ чат
т
олку големи срцки сте, што се плашам да не ве стрефи инфаркт.... :PP
sto ti e rabotava
?
ili logikava ?
шала
sala sto nema nikakva logika i smisla a ni smea
ОК избришана
nemoras
samo ne esvatliva
Од толку што сте совршени и си одговарате
тоа не си сватил
ne ti ne svakas
метафора
ova od rapot si naucil
od rns
i liegija
Ок од утре идам на Тони Зен

Тишка

Кротитељ
Член од
1 јуни 2011
Мислења
6.953
Поени од реакции
9.582
Не знам за вас али ја се газам од смеење на оглсиве знам дека нема врска со ФБ али нз кај да го стам
АТРАКТИВНА Г-ЃА,СО ОГРОМНИ ГРАДИ,ПРЕКРАСНИ УСНИ СПРЕМНИ ДА ТЕ ПРИМАТ..ГРАДИ,КОИ БИ ГИ ДОПИРАЛ И БАКНУВАЛ,НА КОИ БИ ПОЧНАЛ И БИ ЗАВРШИЛ..ЗАДНИК КОЈ МОЛИ ЗА ПЛЕСКАЊЕ ДОДЕКА ПРОДИРАШ ВО НЕГО...КАЈ МЕНЕ ВАЖИ ПРАВИЛОТО:ВО СЕКСОТ Е СЕ ДОЗВОЛЕНО!:pos::pos::pos::pos:

Belle

A Jedi
Член од
12 април 2009
Мислења
1.006
Поени од реакции
552
Лајк и ке ти кажам на кој процент си!! :)
0% УУУф
10% Мрднат/а
20% Нее тее сааккаамм
30% Леле
... ... ...40% Лош/а
50% Не сии многу лош/а..
60% Спроред мене убав/ка си :)
70% Срценце сии ♥
80% Те сакамм како другар/ка :P
90% Не те заменувамм :*
100% Секогаш со тебe :*

Член од
17 јануари 2008
Мислења
1.399
Поени од реакции
37

Boom Shaka Lakka

Silence!! .. I kill you!
Член од
29 август 2008
Мислења
10.926
Поени од реакции
8.803

FeliXxX

Нинџа
Член од
27 април 2010
Мислења
808
Поени од реакции
282
ова ми е најретардирано...рапер стиховен калибар кој си мисли дека е бог..единствена причина шо го чувам у пријатели е да му се ругам на статусите...еве дел од најновите

инаку толку ногу е уфилман со статусите а ги става за да збира лајкови исто како девојче од 11 години
Stihoven Kalibar
Радовишанка ,,силувала" 17 годишњаци...Ја сум овде збунет....Како ги силуела?? Какви малолетници???.... Па нели на 16 год децата аута ќе возат..Или за аута важат посебни правила???...Ако отидеме у Шутка ќе најдеме 20 000 трудни малолетници...Ќе треба секој ден по весници да излагаат какашки...

Stihoven Kalibar
Американците бараат Иран да им го врати шпионското летало....Мене шпион да ми пушти бува у стан има џигерот да му го извадам, косата да му ја откорнам и половиот орган со сатар да му го исецкам..А шо се тиче иранците може да им го вратат шпионското летало...Нека им го напикаат на американците у гз...

Like
· ·

·

Stihoven Kalibar
Чуството кога копилињата шо неодамна те избришале ти праќаат повторно реквест а ти ги одбиваш....

Like
· · December 8 at 5:35pm ·

Stihoven Kalibar
Фејсбук - социјална мрежа или замена за селски гласник во која секој ден некој се мужи, се жени, се разведуе, стануе сингл, глуми врска а брка швалерки, покажуеш слики од свадба па коа се разведуеш ги бришеш истите и притоа никој не сноси одговорност а ѕидот на плачот на фејсбук сето тоа го трпи....Ако си се пронашол у топиков закачи го ова на твојот ѕид и избриши ги гомната од чавките шо ти се посрале на тераса....

Like
· ·

·

--- надополнето: 14 декември 2011 во 20:32 ---
и коментарите ги разгледајте успат
http://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=339880446028201&id=100000187462802

Член од
27 септември 2010
Мислења
5.074
Поени од реакции
7.161
ова е едно од најретардирани статуси..
Напиши си го името : Бла бла бла
Напиши си го името бес самогласки:бл бл бл
Напиши си го името со затворени очи:бла бла бла
Напиши си го името со нос: sv89d
Удари си ја главата во тастатурa: m yuiujhygfdrfvb