Мажите прашуваат, жените одговараат

Mila Mina

❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤
Член од
12 ноември 2011
Мислења
649
Поени од реакции
712
1. Инспириран од песната сакам да ве прашам како препознавате лигав тип?
Леле не ме терај да ја гледам таа шупаџиска песнаааа :tapp: Не знам, исклучив одма и несакам да го слушам текстот така да без одговор ќе останеш:icon_mrgr:
2. Дали досега сте фаќале мажи за да видете дали се набилдани ?
Како мислиш факале? Да пипнеме као ?....НЕееее Тоа се гледа бре од АВИОН!:D
3. Зошто сакате да фаќате машко за задник, а несакате да ве фаќаат мажи за вашиот задник?
А тебе те фаќале а?:icon_lol: Збориш за девојка у врска?Или онака другарка те фаќа????:confused: Јас не сум освен дечко ми нормално али не ми смета мене тоа од дечко ми...:D:D:P
4. Што подразбидате под манијак?
Мањак е оној кој те прати НОНСТОП и тоа до дома....И тоа го прави скришум....И кој е опседнат со тебе ...најчесто сексуално го привлекуваш и сака да те нападне! Ја би ги обесила сите мањаци на плоштад!! Тоа СЕ БРЕ БОЛНИ УМОВИИИИ!!! Болесници....Имаше сега у центар случка како девојче ја нападнал манијак у влез!!Е ова е МАНИЈАК! Ужас!!:mad::sick:
5. Како предпознавате добар љубовник?
По многу работи.......За ова треба многу пишување..Али да скратам од тоа како оди како се движи па како пие, како пуши мислам вовлекува дим....тоа има врска со усните како се љуби;) И какво му е држењето стваот појавата погледот...Значи многу работи......И како се однесува со девојките ...Ако те допре како тоа го прави (не да е трапав и смотан и брз) и така многу работи.........Многу едноставни работи кои откриваат ГолеМи работи;)

Член од
14 август 2010
Мислења
5.508
Поени од реакции
5.821
Ќе се само цитирам ејјј мене ќе ме заборавете со душа чекам да ми одговорете(y)
инаку стеф ќе треба да дојдам кај тебе на часови по балетански науки !
3. Зошто сакате да фаќате машко за задник, а несакате да ве фаќаат мажи за вашиот задник?
Ај да не се жалиш:)
1.Лигав тип, хм, нешто као манијак.
2. Ма јок, тоа не ме интересира.
3. Сакам да фаќам задник, и го фачам само на тој што му е дозволено да ми го фаќа(јао како излезе ова:pos: или скратено само дечко ми:pipi:) .
4. Манијак- маж што манијачи(ги следи) по сите жени.
5. Со поглед.

Пропалица

Мртов/а
Член од
25 јуни 2011
Мислења
2.866
Поени од реакции
1.406
Ај да не се жалиш:)
1.Лигав тип, хм, нешто као манијак.
2. Ма јок, тоа не ме интересира.
3. Сакам да фаќам задник, и го фачам само на тој што му е дозволено да ми го фаќа(јао како излезе ова:pos: или скратено само дечко ми:pipi:) .
4. Манијак- маж што манијачи(ги следи) по сите жени.
5. Со поглед.
за почеток фала на сите, е шо да не се жалам утепате ја темата со пишување реферати да не може човек да си праша тоа што го интересира како напуштен ме направите:P, за број 4 ми рече еднашка дека сум манијак ај ај ќе видиш ти не сум таков јас :D
досега само две ми одговорите дај сакам повеќе да ми одговорете вие сте специфични за ова третото прашање како испадна како адвокатско да е или новинарско што знам не е важно сакам да ми го одговорете незнам зошто ме факат за газот а не дават да ги факам јас кај мене нема така ааа па :D

Mila Mina

❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤
Член од
12 ноември 2011
Мислења
649
Поени од реакции
712
досега само две ми одговорите дај сакам повеќе да ми одговорете вие сте специфични за ова третото прашање како испадна како адвокатско да е или новинарско што знам не е важно сакам да ми го одговорете незнам зошто ме факат за газот а не дават да ги факам јас кај мене нема така ааа па :D
А што мислиш колку женски има на форумов па се буниш 2 биле:pos: Па 4-5 дали се;)
Кај се измучив ти одговорив све и уште НЕ МИ СЕ СВИЃА одговорот !! АА незахфален си:D

Пропалица

Мртов/а
Член од
25 јуни 2011
Мислења
2.866
Поени од реакции
1.406
Леле не ме терај да ја гледам таа шупаџиска песнаааа :tapp: Не знам, исклучив одма и несакам да го слушам текстот така да без одговор ќе останеш:icon_mrgr:

Како мислиш факале? Да пипнеме као ?....НЕееее Тоа се гледа бре од АВИОН!:D

А тебе те фаќале а?:icon_lol: Збориш за девојка у врска?Или онака другарка те фаќа????:confused: Јас не сум освен дечко ми нормално али не ми смета мене тоа од дечко ми...:D:D:P

Мањак е оној кој те прати НОНСТОП и тоа до дома....И тоа го прави скришум....И кој е опседнат со тебе ...најчесто сексуално го привлекуваш и сака да те нападне! Ја би ги обесила сите мањаци на плоштад!! Тоа СЕ БРЕ БОЛНИ УМОВИИИИ!!! Болесници....Имаше сега у центар случка како девојче ја нападнал манијак у влез!!Е ова е МАНИЈАК! Ужас!!:mad::sick:

По многу работи.......За ова треба многу пишување..Али да скратам од тоа како оди како се движи па како пие, како пуши мислам вовлекува дим....тоа има врска со усните како се љуби;) И какво му е држењето стваот појавата погледот...Значи многу работи......И како се однесува со девојките ...Ако те допре како тоа го прави (не да е трапав и смотан и брз) и така многу работи.........Многу едноставни работи кои откриваат ГолеМи работи;)
интересно е ова со црвеното ако се познава тогаш зошто јас неможам да се познаам :гомце:
како и да е фала сакам повеќе жени да ми одговорете специфични сте вие тоа е тоа .

Mila Mina

❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤
Член од
12 ноември 2011
Мислења
649
Поени од реакции
712
интересно е ова со црвеното ако се познава тогаш зошто јас неможам да се познаам
како и да е фала сакам повеќе жени да ми одговорете специфични сте вие тоа е тоа .
Па се гледа кога некој се билда а некој не!!!! Помири се сори:icon_mrgr:

Член од
25 септември 2011
Мислења
6.448
Поени од реакции
18.283
Има ретки женски што одговараат искрено на прашањава и сакам да ги читам,дај не ја тупите темава со реплика на репликата и зашто,што,како,ова,она.Извинете за оф топик.
--- надополнето: 12 декември 2011 во 22:56 ---

Mila Mina

❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤
Член од
12 ноември 2011
Мислења
649
Поени од реакции
712
Има ретки женски што одговараат искрено на прашањава и сакам да ги читам,дај не ја тупите темава со реплика на репликата и зашто,што,како,ова,она.Извинете за оф топик.
--- надополнето: 12 декември 2011 во 22:56 ---
Ја само да кажам дека јас искрено одговорив што мислам на сите прашања;) А за ова коментарите и репликите се слагам да......

S

Stef Bachatero

Гостин
Ќе се само цитирам ејјј мене ќе ме заборавете со душа чекам да ми одговорете(y)
инаку стеф ќе треба да дојдам кај тебе на часови по балетански науки !
Имаш уписи во јануари.
http://www.facebook.com/#!/DANCE.TANCOV.KLUB
Професорката е кул и е баш правата жена на место,има искуство а и плус ќе запознаеш други девојки и другари :)

Член од
10 јануари 2011
Мислења
238
Поени од реакции
306
1. Дали сте дозволиле секс у менструација?
-ако сте дозволиле дали е болно или ... ?
2. Дали некоја од вас имала у вечер над 14 пати секс?
-ако сте имале дали е мачно или ... ?
3. Кога се бањате после секс, си ја миете со посебни препарати или сапун да рине внатре?
1.Јас не, прво ми е болно, второ гнасно и трето се' ќе се напраи со крв
2.Не, затоа што ако не сте на нешто двајцата, нема како
3.Само вода и неутрален сапун, не треба да се користат посебни чудесии затоа што ја менуваат флората и киселиноста на вагината ;)
--- надополнето: 13 декември 2011 во 00:00 ---
Дали некоја од вас верува во озборувањата од другите, како на пр: овој е таков, ваков и слично и што би рекле за оние кои подлегнуваат на тие озборувања.?

Дали знаете во денови жената е најплодна по доаѓањето на месечниот циклус.?

Дали се вљубувате во човекот или се вљубувате во неговите финансиски способности.?

Дали верувате на љубов од прв поглед .?

Што мислите за луѓето кои се во брак а се запознале преку некоја од социјалните мрежи .?

На што сте способни то ест што би направиле за оној кој го сакате вистински .?

Како реагирате на зборот: Те сакам, што всушност тој збор значи за вас и колку често би сакале да го слушате.?
Не верувам но не ги игнорирам, едноставно сум претпазлива но сакам сама да се уверам каков е човекот. За тие што подлегнуваат на било какво озборувања-никогаш нема да бидат среќни и слободни

ЧОВЕКОТ

Не

Ништо лошо, дури можеби поинтересно им е и позабавно

На апсолутно се', веќе сум :love:

Реагирам само кога го кажува тој што ми значи, колку е почесто толку повеќе станува клише и безразлично

Член од
21 јануари 2009
Мислења
8.830
Поени од реакции
8.853
Нормално, само "длабокиот џеб" да не спаѓа во другите поважни работи..
Во спротивно, не се прифаќа одговорот ;)
Не спаѓа. Но никогаш не би била ниту со скитник. И посебно не би била со ,,несфатен,, уметник (поздрав до Марјан Ѓ.).
--- надополнето: 13 декември 2011 во 00:29 ---
1. Дали сте дозволиле секс у менструација?
-ако сте дозволиле дали е болно или ... ?
2. Дали некоја од вас имала у вечер над 14 пати секс?
-ако сте имале дали е мачно или ... ?
3. Кога се бањате после секс, си ја миете со посебни препарати или сапун да рине внатре?
1. Да, еднаш и никад више! Ептен е гнасно, и не можеш ,,опуштено,, да си се ,,онадиш,, :)
2. Не, не сум имала :)
3. Најнормално бањање, мислам, партнерот не ми е шугав па солна киселина да користам после него.....
--- надополнето: 13 декември 2011 во 00:33 ---
Дали некоја од вас верува во озборувањата од другите, како на пр: овој е таков, ваков и слично и што би рекле за оние кои подлегнуваат на тие озборувања.?

Дали знаете во денови жената е најплодна по доаѓањето на месечниот циклус.?

Дали се вљубувате во човекот или се вљубувате во неговите финансиски способности.?

Дали верувате на љубов од прв поглед .?

Што мислите за луѓето кои се во брак а се запознале преку некоја од социјалните мрежи .?

На што сте способни то ест што би направиле за оној кој го сакате вистински .?

Како реагирате на зборот: Те сакам, што всушност тој збор значи за вас и колку често би сакале да го слушате.?

1. Не сум заинтересирана за малограѓански муабети. Личноста која се замара со туѓите животи, ако е женско, не може да ми биде пријателка, ако е машко, не може да ми биде партнер, нит пријател. Посебно, ако некој од нив го употреби зборот ,,курва,, или ,,ороспија,, за било која личност, засекогаш е избришан од листата на контакти.

2. Да, знам :)

3. Се вљубувам во карактерот на човекот и неговите потенцијали. Човек без потенцијали, не може да ме привлече.

4. Не.

5. Не гледам ништо чудно во тоа денес.

6. Речиси на се. Освен на тоа да се откажам од сама себе и своите амбиции. Тој што го сакам прво мора да има разбирање за мене, а ако го има тоа, способна сум на се и сешто за него.

7. Зависи кој ми го кажува. Најчесто дечко ми ми го кажува, па му враќам исто :) За мене не значи многу, делата се тие кои се вреднуваат. Јас речиси никогаш не кажувам ,,те сакам,, , немам навика, а и не гледам потреба за лигавење.
--- надополнето: 13 декември 2011 во 00:35 ---
Добар танчер добар љубовник?
Добар танчер.... јок :) Не ме привлекуваат танчерите :)
--- надополнето: 13 декември 2011 во 00:39 ---
1. Лигав тип, е лична перцепција. Тоа што е за мене лигаво, за друга не е. На пример, за мене е лигаво да се бакнувам со дечко ми во дискотека/кафич/било каде меѓу други луѓе. Лигаво е да ми симнува ѕвезди, лигаво е постојано да ми кажува дека ме сака. Лигаво е да ме нарекува ,,љубена,, ,,љубов моја,, ,,срце,, ,,златичко,, ... итн. Имам име, по ѓаволите!

2. Не, и не сакам набилдани мажи, одбивни ми се.

3. Сакам да фаќам, и сакам да ме фаќаат. Лошо си фатил ти...

4. Некој што ми се лепи на шанк и ми вика ,,Срц, сакаш да ја делиме ноЧта?!,, - шала на страна, нападни и напорни ,,мачо,, мажи можам да ги наречам манијаци, иако тоа не се. Манијакот е многу повеќе од напињање и молење девојка за оралка.

5. Па... очигледен е одговорот ;)

Bitcoin

Член од
24 мај 2005
Мислења
5.530
Поени од реакции
13.903
Доколку партнерот има брат на иста(близнак) или приближна возраст.. дали си фантазирате............со него? (не е фетиш прашањево, чисто ме интересира...)
И дали постојат реални шанси истото да се случи...

Mila Mina

❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤
Член од
12 ноември 2011
Мислења
649
Поени од реакции
712
Доколку партнерот има брат на иста(близнак) или приближна возраст.. дали си фантазирате............со него? (не е фетиш прашањево, чисто ме интересира...)
Не не не и не..мене тоа ми е гадно ! БРаТ мислам дајјјјјј:pipi:

Член од
21 јануари 2009
Мислења
8.830
Поени од реакции
8.853
Не, и нема никакви шанси да се случи.

Е сега, не велам не на згодниот комшија мој... секако во фантазиите ;)

Kajgana Shop

На врв Bottom