fixedИсто срање секој ден
Не не. Вака како што е горе ми е преку викенд. Во работна недела ми е накај 2мбпсfixed
Кај сите е така кој се на 500 без доплата се бројат и аплоад и данлоадПроблем реално има и тоа голем со брзината, во одредени периоди комплетно паѓа испод пола мегабит и не мрда за да некогаш лета. Не сум нашол време да се јавам да видам што и како се случува, ќе се држам до постот на toni-bitola па ќе видиме како ќе биде зашто реално не сум имал значително големи проблеми до сега.
Бев на пакет 500+ тогаш upload не влегуваше во претплата, сеа сум на 500 во целиот сообраќај ми го бројат и upload-от. Некој со слично или исто искуство?
колку си хумористичен
fixedИсто срање секоја минута
колку си хумористичен
fixed
моментално
077 - повеќе за Вас..... Вип
ама од замунда од оние со ХХХ со максимум спушта а кога сакав да видам за каков филм поточно се работи едвај сликата ми ја отвори
Па Т-Хоме е АДСЛ интернет(што е далеку подобро од кабелски),е сега за ресетирај си рутер или провери дали рутерот тие е за кабелски интернет, јас кога се менајб од адсл на кабелски мењав и рутерЈас имам Win 7 дома сум на телекабел, на работа Т-Хоме истиот лаптоп го користам и на двете локации, но на Т-хоме не треба да чистам никаков ДНС лета ко луд интернетот и торенти и јутјуб и страни отвара. Предлог да се преселам да живеам на работа?