Најдобар шутер на сите времиња

• Креатор на темата Креатор на темата Грмуш
  • Време на започнување Време на започнување

Најдобар шутер?

• Мајкл Џордан

Гласови: 100 30,8%
  • Џон Стоктон

Гласови: 12 3,7%
  • Лари Брд

Гласови: 46 14,2%
  • Арвидас Мацијаускас

Гласови: 13 4,0%
  • Предраг Стојаковиќ

Гласови: 39 12,0%
  • Кармело Ентони

Гласови: 7 2,2%
  • Коби Брајант

Гласови: 71 21,8%
  • Дражен Петровиќ

Гласови: 37 11,4%

• Вкупно гласачи
    325
  • Гласањето ќе се затвори: .
Покрај сите кошаркари не е ставен Реј Ален на листата? Па дајте Ви се молам, срамота е да не го ставите најдобриот шутер во историјата на кошарката. Мислам дека залудно е направено гласањево без Ален на листата.

Покрај сите кошаркари не е ставен Реј Ален на листата? Па дајте Ви се молам, срамота е да не го ставите најдобриот шутер во историјата на кошарката. Мислам дека залудно е направено гласањево без Ален на листата.
Перо Блажевски го нема, ти Реј Реј го бараш пффф :icon_lol:

Перо Блажевски го нема, ти Реј Реј го бараш пффф :icon_lol:
Хахахах, абе најозбилно не е направена добро анкетава, бидејќи се бира најдобар ШУТЕР а не играч. Не знам зошто тука се ставени Коби, Џордан и Мело. Тие не биле никогаш шутери, туку поентери, има разлика тука.

во кој свет е кармело добар шутер, или коби или џордан.. Се се тоа добри играчи али дечишта што не се разбираат од кошарка гласаат за најдобри шутери а други како реј реј и дражен петрович не го добиваат потребното внимание.. Башка како може да го заборавите реџи милер ? Дражен,Реџи и Реј реј се најдобри..

И од сите на светот нашле Мацијаускас да го стават, а Реџи и Реј ги изоставиле.... Да се разбереме не дека Мацијаускас не е добар шутер, напротив, он ми беше еден од омилените играчи ама никат у живот нема да го ставам во исти кош со Реј Реј и Реџи Милер.

Како сте можеле да го заборавите Реџи Милер не ми е јасно? :confused:

Шутерска листа без најдобриот тројкаш на сите времињна во НБА не бива , он е еден и едниствен Реј Ален:cuc::cuc::cuc::cuc::cuc:

Ray-Allen-NBA-All-Time-3pts-Leader-Wallpaper.jpg

Предраг Стојаковиќ

stojakovic-celebrates.jpg

Мене како најомилен и најдобар шутер во историјата на кошарката ми е Пеја Стојаковиќ. Едноставно од факт што ги сакам спортистите од Југословенските простори, иако најдобар шутер званично и заслужено е Рај Ален. А како најдобар кошаркар го сметам Дражен Петровиќ.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom