Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Вори
  • Време на започнување Време на започнување
Јас пак го сфаќам вака.
Има клаузула од 9м за откупување доколку Челзи се реши да го продаде, но Барса да има предност пред другите заинтересирани, и за оваа цена.

Како и да е, Челзи е изигран, но рака на срце фер е договорот, сите знаеме какви бисери дава Барса, најдобрата школа за млади таленти.
Мислам дека е вака како што кажа ти.Доколку Челзи се реши да го продаде,прво мора да ги прашат Барса дали сакаат да го земаат или не,односно во договорот пиши дека Барса е прва на листата ако вентуално Челзи сака да го продаде.За сигурно не знам но мислам дека вака е. А не верувам дека ќе го сака Пеп назад, не е играч за наш стил .
Така да,среќно со него :)

Иначе се игра во моментов пријателски меч помеѓу Челзи и Ипсвич(резервите) и Челзи води 2-1,а Лукаку повторно е стрелец.

390498_289266161109951_140258642677371_752025_603037733_n.jpg

Па стварно ќе биде тешко и интересно.
Изгледа овие ќе бидат стартери :)

Чех​
Босингва - Бане - Тери - Кол​
Рамирес - Ромеу - Меирелеш​
Стариџ - Дрогба - Мата​

390498_289266161109951_140258642677371_752025_603037733_n.jpg

Па стварно ќе биде тешко и интересно.
Изгледа овие ќе бидат стартери :)
убав е составов само лампард нека го истај и нека го стајт мирелеш....зш лампард многу е бавен ке ни требит брзина како со валенсиа

Ауу еј која еуфорија ги фатило навивачите на Јунајтед,еден другар (навивач на Јунајтед) ми вика со дрес од Челзи вечер ке навивам само да го стигнеме Сити..:vozbud::vozbud:

Без Лампард не тепаме, треба да ви биде јасно, без Лампард Сити технички ке бидат надмоќни на средина на теренот!!!

Ромеу е ДМФ, неможе да ја заврши работата на Лампард, јас лично се молам на Лампард да биде разигран вечерва, секако ако игра!!!

Не игра Лампард стартер.Ќе седе на клупа ќе чека да го фрле Боаш во игра.
KTBFFH ајде да тепаме ;)

Cech
Bosingwa, Ivanovic, Terry, Cole
Ramires, Romeu, Lampard
Sturridge, Drogba, Mata

Еве го составот..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom