Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
P

PewDiePie

Гостин
Основни работи во фудбалот како трчање со топка, обичен пас во празно, дупли пас ништо не можеа да изиграат...после на исто ниво со Барселона биле пфф.

Фали деструктивец со енергија, страшно колку лесно стигаа до пред наш шеснаесетник.
Тоа е тоа. Алегри место да им ги замени местата на аквилани и ботенг,овој бар ќе трча нема да не ораат толку за време на цела утакмица.

Сеа,се игра онака ама ако место сидорф и аквилани ти играат чави и иниеста,па да не дојдат противниците до топка. Ние немаме среден ред ни за тоа што сака да го игра алегри ни за тоа што треба да го игра.

Двајца копачи,двајца. Асални јаки и млади. И еден техничар.

Ама ова е бујна фантазија,исто како освојување л.ш.

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.925
Поени од реакции
41.899
Што ти значи Ночерино...
Значи значи и тоа многу повеќе од Емануелсон кој 2-3 топки му избегаа во аут ццц
--- надополнето: Dec 11, 2011 4:30 PM ---
Тоа е тоа. Алегри место да им ги замени местата на аквилани и ботенг,овој бар ќе трча нема да не ораат толку за време на цела утакмица.

Сеа,се игра онака ама ако место сидорф и аквилани ти играат чави и иниеста,па да не дојдат противниците до топка. Ние немаме среден ред ни за тоа што сака да го игра алегри ни за тоа што треба да го игра.

Двајца копачи,двајца. Асални јаки и млади. И еден техничар.

Ама ова е бујна фантазија,исто како освојување л.ш.
За оние екипи шо ги победија со 3-4 разлика имаа среден ред а сега не, грешката е во одбраната Јепес и Бонера од почетокот дозволија голем кикс не можат да го фаулират пред 16-сетник и да не дозволат да шутира а и Болоња се расфрлаа по теренот требаше барем првите 10=15 мин да не мрднат од центаро а не овие наште играт си играчки Антонини со пета додава во празно. А Мексес ќе го чуват за украс. ;)

Член од
17 декември 2008
Мислења
4.232
Поени од реакции
3.868
Ехх златен Крул,колку убаво би ни дошол..:love:
Или чек уште не ни треба голман кој брани за Њукасал така? :)

Член од
10 јануари 2008
Мислења
723
Поени од реакции
24
pozz navivac na Milan sum ali zboruvam od user naj moj drugar mojite sum gi zaboravil odamna nemam vlezeno vo forumot
Da pocnam od mecot deneska ako moze da se kometeria nesto od nervoza definitivno vinoven e Alegrii i nikoj drug izmenite apsolutno pogresni emenuelson bonera robinho
prviot totalno izguben igrac pojma nemam zasto go igra Alegri
Bonera /Yepes mesto Mexes e totalno nevidlivo Antonini ahaha za nego no coment kolku da e los Taiwo sigurno e podobar ot Ante
zasto ne go ostavi vo igra Pato kolku i da bese katasrofa cel mec sepak morase da ostane vo igra ........................................ kako i da e nemam nisto povece ako utre pobedi Juve ke sme daleku ot sampionskiot tron taka sto utre forza Roma :(

Член од
10 август 2011
Мислења
2.371
Поени од реакции
1.281
Фала им на сите за се и ај чао.
Тој шо не требаше да не дозволи да шутни беше Тиаго Силва кој испадна на лесен дриблинг. Не ја забележав добро акцијата оти зборав на телефон, а Аквилани згреши со додавање и им ја даде нив?

П.С. Пато играше?
А оти Пато во Милан игра?

Член од
17 декември 2008
Мислења
4.232
Поени од реакции
3.868
Што сте се запнале за Пато кога немаше никој топка да му даде не разбирам!?Дај нека земе од 16-ник и гол нека даде! -.-

Дим4е

NZT-48, want some?
Член од
24 октомври 2007
Мислења
7.287
Поени од реакции
8.467
Што сте се запнале за Пато кога немаше никој топка да му даде не разбирам!?Дај нека земе од 16-ник и гол нека даде! -.-
Па ти што си запнал за голман кога во моментов тоа е најмал проблем ?

Член од
17 декември 2008
Мислења
4.232
Поени од реакции
3.868
Па ти што си запнал за голман кога во моментов тоа е најмал проблем ?
Затоа што минимум 9 бода заради голмани изгубивме!!Плус тоа што викаш дека е најтешка топка за факање по земја,низ раце му помина на рахитичниот! :)

Член од
27 јуни 2008
Мислења
9.024
Поени од реакции
5.947
Може ли некој да ми објасни како тоа во тим како Милан играат играчи како Емануелсон,Бонера,Антонини,Амелија ?
Па да му ебам мајката кој стигне си игра таквото со нив поготово со Антонини.Емануелсон стандардно е дрво само ме интересира кај е дечкото што ме убедуваше дека ако играл на неговата природна позиција ќе бил добар.
Алегри е стварно добар тренер но кога давале часови по измени он бегал од час.При здрав и прав Мексес он во игра ми го става Бонера.Алооо да сум на местото на Мексес и некој да го стави Боенра во игра пред мене одма го напуштам тимот па ако треба цел живот нема да заиграм фудбал.Таиво колку и да е лош колку и да игра со трема нема да дозволи некој да го направи мајмун како што го направија Антонини денес.Алегри место да го извади Сидорф за Робињо он таму го става надежниот Дрвонелсон али тоа е кога немаш муда меѓу нозе туку дијаболи.Пато веќе ми е преку таквото дојден.Ако не ја врати формата и ако продужи да се повредува нека и го тупнат на Сити за Балотели и крај на приказната...црниов и воз да го прегази ништо не му е !
За првиот гол не изработија како да сме екипа дојдена од 3 Македонска лига северен регион додека за вториот Амелија покажа зошто е резерва на Абијати.Играта ни беше ужасна и бодов треба како 3 да си го рачунаат.
Ако сакаме да го одбраниме скудетото ќелавиците мораат да го одврзат ќесето и да донесат лев бек,копач за средина и опасен креативец па здравје на лето и стопер.

п.с Уште мислите дека можеме да се носиме со било кој екипа во ЛШ ?

Член од
17 декември 2008
Мислења
4.232
Поени од реакции
3.868
Може ли некој да ми објасни како тоа во тим како Милан играат играчи како Емануелсон,Бонера,Антонини,Амелија ?
Па да му ебам мајката кој стигне си игра таквото со нив поготово со Антонини.Емануелсон стандардно е дрво само ме интересира кај е дечкото што ме убедуваше дека ако играл на неговата природна позиција ќе бил добар.
Алегри е стварно добар тренер но кога давале часови по измени он бегал од час.При здрав и прав Мексес он во игра ми го става Бонера.Алооо да сум на местото на Мексес и некој да го стави Боенра во игра пред мене одма го напуштам тимот па ако треба цел живот нема да заиграм фудбал.Таиво колку и да е лош колку и да игра со трема нема да дозволи некој да го направи мајмун како што го направија Антонини денес.Алегри место да го извади Сидорф за Робињо он таму го става надежниот Дрвонелсон али тоа е кога немаш муда меѓу нозе туку дијаболи.Пато веќе ми е преку таквото дојден.Ако не ја врати формата и ако продужи да се повредува нека и го тупнат на Сити за Балотели и крај на приказната...црниов и воз да го прегази ништо не му е !
За првиот гол не изработија како да сме екипа дојдена од 3 Македонска лига северен регион додека за вториот Амелија покажа зошто е резерва на Абијати.Играта ни беше ужасна и бодов треба како 3 да си го рачунаат.
Ако сакаме да го одбраниме скудетото ќелавиците мораат да го одврзат ќесето и да донесат лев бек,копач за средина и опасен креативец па здравје на лето и стопер.

п.с Уште мислите дека можеме да се носиме со било кој екипа во ЛШ ?
Абе брат јас кога го зборев ова ми се смееа,демек ти будала си ако мислиш дека Милан ќе заглави со Баерн,Челзи и останати..
Пс.Се надевам дека на зима ќе земеме асални играчи.. : /

Член од
27 јуни 2008
Мислења
9.024
Поени од реакции
5.947
Не бе Сасуке трипа,хејта. Сеа ќе дојде нино да не убеди дека се е во ред. Како политичар на сред изборна кампања. ;)
Ќе се увери и он сега кога во 1/8финале кога ќе бидеме избацени како од поплава.
Јас не се надевам на ЛШ се дур не се донесат копач,креативец и лев бек плус Тевез или некој друг класа напаѓач.Ама кога викам да се донесат мислам на тоа да се бара класа а не да се чекаат слободни играчи како што правевме до сега.Океј е се погодија Ночерино и Боатенг па и Бомел прошлата сезона ама за ЛШ треба малце и кесето да се одврзе зошто другите што купуваат не пијат навта.

п.с ај што ги направија магариња ги направија ама на спортска ме изгореа бе да им ебам жените на сите до еден.

Дим4е

NZT-48, want some?
Член од
24 октомври 2007
Мислења
7.287
Поени од реакции
8.467
Затоа што минимум 9 бода заради голмани изгубивме!!Плус тоа што викаш дека е најтешка топка за факање по земја,низ раце му помина на рахитичниот! :)
И Касиљас вчера прими 3 гола ретардиран е? Апла контра на ова... Мислиш дека ќе ја памти грешката на Валдез после победата?

Член од
17 декември 2008
Мислења
4.232
Поени од реакции
3.868
И Касиљас вчера прими 3 гола ретардиран е? Апла контра на ова... Мислиш дека ќе ја памти грешката на Валдез после победата?
Гледаше вчера Реал-Барселона?Ако си гледал,дали виде Касиљас ваков гол да прими?
Пс.Дида се сеќаваш со Реал што направи?:)

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.925
Поени од реакции
41.899
До минтото коло екипата беше топ сите woooowww по 4 голови даваат секоја утакмица а сега сите критикувате дрва се овоа оноа, они си знаат зашо е така резултатот и зашо имаше такви глупи измени и таква летачка одбрана од 1 мин.
Го вадат најдобриот а стават изгубен играч. :eek:
Амелија не е крив за голот туку тие пред него. ;)
Значи 5 екипи може да го сакаат Таиво само ние НЕ. Барем со овие послабите екипи да изиграше ако не чао

Kajgana Shop

На врв Bottom