Може ли некој да ми објасни како тоа во тим како Милан играат играчи како Емануелсон,Бонера,Антонини,Амелија ?
Па да му ебам мајката кој стигне си игра таквото со нив поготово со Антонини.Емануелсон стандардно е дрво само ме интересира кај е дечкото што ме убедуваше дека ако играл на неговата природна позиција ќе бил добар.
Алегри е стварно добар тренер но кога давале часови по измени он бегал од час.При здрав и прав Мексес он во игра ми го става Бонера.Алооо да сум на местото на Мексес и некој да го стави Боенра во игра пред мене одма го напуштам тимот па ако треба цел живот нема да заиграм фудбал.Таиво колку и да е лош колку и да игра со трема нема да дозволи некој да го направи мајмун како што го направија Антонини денес.Алегри место да го извади Сидорф за Робињо он таму го става надежниот Дрвонелсон али тоа е кога немаш муда меѓу нозе туку дијаболи.Пато веќе ми е преку таквото дојден.Ако не ја врати формата и ако продужи да се повредува нека и го тупнат на Сити за Балотели и крај на приказната...црниов и воз да го прегази ништо не му е !
За првиот гол не изработија како да сме екипа дојдена од 3 Македонска лига северен регион додека за вториот Амелија покажа зошто е резерва на Абијати.Играта ни беше ужасна и бодов треба како 3 да си го рачунаат.
Ако сакаме да го одбраниме скудетото ќелавиците мораат да го одврзат ќесето и да донесат лев бек,копач за средина и опасен креативец па здравје на лето и стопер.
п.с Уште мислите дека можеме да се носиме со било кој екипа во ЛШ ?