Тамара Тодевска

Тамара, Дино Мерлин, Тоше Проески, Јован Јованов....
Целата таа сцена е тежок кич.
Измислена е, за да можат шабаните да си имаат алиби дека ете, не слушаат турбо-фолк, но сепак им е убаво.

Ај ама лигла е оваа не можам да ја поднесам.
Како бе деца можете да ги слушате и гледате овие глупости?

Ако спотот на Тамара беше оригинална замисла, никој немаше да го гледа, вака барем одат на проверена формула

Песнава плаче за пародија:

„Неќеш да сум сама,
Неќеш да сум сама
Неќеш да сум сама кога виткам сарма,
Неќеш да сум сама,
Неќеш да сум сама,
Неќеш да сум сама ќе се напраам бербат.“ ;)

Е Тамара ако нема добар глас, не знам кој има??? Кејти Пери да не има добар глас! Тамара има прекрасен и моќен глас, ама според мене до сега, ретко и погодувале песни, инаку прекрасно пее. Не пеела убаво.:facepalm: Значи едно е вкусот за песни, релативно е тоа, ама не може талентот за пеење кој е очигледен да е релативен.
Не пеела убаво... Боже ме сачувај. Да беше Aмериканка ќе беше величена, заради нашиот синдром на македонштина. Само да се плукало бреееее...
И ич не ми е гајле дали е плагијат или не. Во светов и државава има многу побитни работи од тоа дали Тамара снимила плагијат или не.

Iskreno napnavte so toj e plagijat onoj e plagijat! I sto ako e plagijat ? Pa jas sto znam Bugarski i Srpski pesni 90% se plagijati i sto treba da ne gi slusam ?

Која еволуција се осеќа кај Тамара,браво! Како само калукулира, манипулира, владее, покорува, контролира со гласот. Секоја чест, ми се чини порасна девојчево.

Тамара уште од самото појавување на македонската естрада имаше голем потенцијал кој мислам дека никогаш не го искористи максимално.

Но, на нејзина среќа, се' уште не е доцна и добро е што секоја година вади по некој хит да ја одржува и се чини дека сега е моментот да ја зграби шансата и навистина да просперира како што треба.

Е Тамара ако нема добар глас, не знам кој има??? Кејти Пери да не има добар глас! Тамара има прекрасен и моќен глас, ама според мене до сега, ретко и погодувале песни, инаку прекрасно пее. Не пеела убаво.:facepalm: Значи едно е вкусот за песни, релативно е тоа, ама не може талентот за пеење кој е очигледен да е релативен.
Не пеела убаво... Боже ме сачувај. Да беше Aмериканка ќе беше величена, заради нашиот синдром на македонштина. Само да се плукало бреееее...
И ич не ми е гајле дали е плагијат или не. Во светов и државава има многу побитни работи од тоа дали Тамара снимила плагијат или не.

u amerika ima mnogu poveke k*ovi za pusenje za da stignes da te cujat....tamu ke bide use edna so se zadavila na pol pat..tuka pomalku se pa i se moze

Тамара Тодевска (родена во Скопје) е македонска поп пејачка и преставничка на Евровизија во 2019 година ...
Тамара Тодевска е родена на 01.06.1985 година во Скопје во музичко семејство. Сестра е на пејачката Тијана Дапчевиќ.
Со Тамара Македонија го имаше досега најдоброто 8 место во светот

Facebook : https://www.facebook.com/tamaratodevska/
Instagram : https://www.instagram.com/tamaratodevska/
Youtube : Tamara Todevska

hero.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom