- Член од
- 5 ноември 2010
- Мислења
- 4.841
- Поени од реакции
- 3.873
Абе,го знам Љој,од на мајка ми селото еЛетово имав гост од Германија и секако од Скопје до Струмица вожња со Струмица Експрес. Човекот уште расправа за доживувањето, 80% од автопатот го возат на лева страна а на магистралниот пат се поминува се живо и диво. Секако и кондуктерот кога разбра дека дечкото е Германец одма паднаа маабети за македонски зет во секој случај покрај рели возењето имавме и кондуктер шоу. Кој не се возел во животот со Љој или Панчо кондуктерот навистина незнае што е возење со автобус и тоа озбилно го мислам.
--- надополнето: Dec 10, 2011 9:54 PM ---
А оној што кликнал на транскоп Битола веројатно никогаш не се возел со друг превозник.
Моите искуства со битолски автобус се катастрофални, еднаш не прати полицијата на технички преглед, а вториот пат мислев дека секој момент минибусот ќе се распадне плус хигиена 0.

Жив е уште,и работи уште за Струмица Експрес?
Инаку,најзадоволен сум од Струмица Експрес,и од Руле Турс(пошто нели,Скопјанец сум

Не,на тие две фирми автобусите најубави ми се,а незнам на која фирма беше,на Струмица експрес изгледа,имаат една млада кондуктерка