Стварно е тоа што прочитав дека пееле "Jose Mourinhoo sal del banquillo!" ако некој слушнал од вас (=
Ако ова е вистина,ќе се фрлам од тераса...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Стварно е тоа што прочитав дека пееле "Jose Mourinhoo sal del banquillo!" ако некој слушнал од вас (=
Играчите ако им било здосадено да губат ќе имале муда денес да тепаат за сите неправди минатите утакмици а не копилињава да не мочаат дома. Тие се најголемите кривци според мене ...Роналдо бе брат,како можеше...
Иначе изнервиран сум ЕПТЕН плукав цело време по Роналдо и по играчиве во текот на натпреварот,but hey не им е лесно и нив губат 1233453 натпревар со ред од барса па сигурно се чуствуваат ужасно (се надевам).
Среќа тоа што ни фали...
Нема место за плачење,одиме понатаму и јас сеуште верувам во нашите херои.
Hala Madrid !
Од фб страната дел од пресот на мур.Ако ова е вистина,ќе се фрлам од тераса...
Ја слушнав дека само пееја Жозе Мурињо на крај од утакмицата,а ова другот не го слушнавСтварно е тоа што прочитав дека пееле "Jose Mourinhoo sal del banquillo!" ако некој слушнал од вас (=
Да си оди.Шо значи тоа?
Баш затоа питувам, не ми се верува дека би направиле такво нешто (=Ја слушнав дека само пееја Жозе Мурињо на крај од утакмицата,а ова другот не го слушнав![]()
Не брат ја мислам најпаметно е Роналдо да го продадеме (пример у Сити) додека сеуште држи цена. Така сите среќни и задоволни ќе бидат.
Ја слушнав дека само пееја Жозе Мурињо на крај од утакмицата,а ова другот не го слушнав![]()
Тоа е. Кога игра добро, кога дава голови, сите му се клањаат, а утне нешто, одма пцуење мајки ирини шајки... Ми се оди у голема нужда од такви пизди.Тоа продадеме ми звучи ко да и ја ќе има вмешано прсти у трансферот.Што се однесува до мене нека кршат глава.Јас сум фан на Реал и треба играчите да се подржуваат и кога се во топ форма па и кога имаат падови.Посебно кога имаат падови во кариерата.Ова не го ни гледам како пад во кариерата на Роналдо во случајов.Не верувам да падне во форма после ова.Сеа да се поминат 4-5 кола ќ
е видиш како сите ќе го сакаат Роналдо.Секад било така и така и ќе биде.Овде после секој пораз да не си му у кожа на играч.
Не беше за Јунајтед ти?Не брат ја мислам најпаметно е Роналдо да го продадеме (пример у Сити) додека сеуште држи цена. Така сите среќни и задоволни ќе бидат.