nilla-vanilla
#kingliam
- Член од
- 17 јуни 2010
- Мислења
- 2.041
- Поени од реакции
- 1.748
Мислам дека одиме во правец многу мудрости а малку памет
Обоените бе.. -.-Да де, како и сидата и милион болести и вируси што измислија за да уништат некоја раса(читај обоените) Тоа е злоупотреба на науката се слагам
Па некако сурово ми звучи (за мене) да ги наречам црнциОбоените бе.. -.-
Сурово ти звучи белци?Па некако сурово ми звучи (за мене) да ги наречам црнци
Па црнци се, сеа не зезај, не е тоа воопшто расистички.. забегуваш малце..Па некако сурово ми звучи (за мене) да ги наречам црнци
Па зашто во јавен.медиумски,пишан простор не ги нарекуваат ЦРНЦИ? И кога Бо играше на Еуробаскет овие коментаторите пазеа и го викаа обоениот играч! И ако им се испушти се извинуваа дека не треба расизам....Очигледно е расистички ЈАВНО да ги наречеш црнци.......Па напишав безвезе така..нема везе де...лелеееее штооо сте се фатилее за тоаа ај црнци се!!!Па црнци се, сеа не зезај, не е тоа воопшто расистички.. забегуваш малце..
прашај ги тие што го отфлиле од употреба црнци во јавен етер ја само сакав да бидам финаСурово ти звучи белци?
Не бе не се лути еј ! ахаах, па нормално дека се црнци, како што во азија се жоти, а ние сме белци, не глеам тука нешто страшно.. А тоа што нашиве коментатори го викаа и викаат Бо Меклејб така, е затоа тшо нашиве новинари - комантатори се неписмени кретени и идиоти. Така да чисто сумњам дека нешто они пазеле или се устручавале - глупаци се и точка .Па зашто во јавен.медиумски,пишан простор не ги нарекуваат ЦРНЦИ? И кога Бо играше на Еуробаскет овие коментаторите пазеа и го викаа обоениот играч! И ако им се испушти се извинуваа дека не треба расизам....Очигледно е расистички ЈАВНО да ги наречеш црнци.......Па напишав безвезе така..нема везе де...лелеееее штооо сте се фатилее за тоаа ај црнци се!!!
хаха абе не ми е гајле до толку де нееее кај љутење не зезајНе бе не се лути еј ! ахаах, па нормално дека се црнци, како што во азија се жоти, а ние сме белци, не глеам тука нешто страшно.. А тоа што нашиве коментатори го викаа и викаат Бо Меклејб така, е затоа тшо нашиве новинари - комантатори се неписмени кретени и идиоти. Така да чисто сумњам дека нешто они пазеле или се устручавале - глупаци се и точка .
Не идеме оф топик,, дополнив погоре ;-)хаха абе не ми е гајле до толку де нееее кај љутење не зезај
и да не идеме оф топик
Е се извади Сеа видов..Не идеме оф топик,, дополнив погоре ;-)
Па во последен момент ми текна, .. нема везе. ај нека иде темава..Е се извади Сеа видов..
Се слагам убаво си напишал дека толеранцијата е шит И у право си дека е измислена и вештачка и одбегнување на проблемот