Фан Клуб: Интер

Фарфан пред потпис со Интер

Фудбалерот на Шалке, Џеферсон Фарфан би можел во јануари да го напушти германскиот тим и да се префрли во тимот на „Нероаѕурите“.

Интер е сериозно заинтересиран за услугите на 27-годишниот фудбалер на Шалке.

Медиумите во Италија на големо шпекулира дека Фарфан би можел во јануари да дојде во тимот на Интер.

Брат, во конкуренција на Меси, Санчез, Педро, Ињеста и да не е повреден не знам на која позиција ке игра. Афелај е офанзивен играч од срден ред, покрива неколку позиции ама во Барса на тие позиции има огромна конкуренција.
Aфелај е идеален за нивната трансфер политика, али сега повреден е така да може летоска да го пробаат, исто и Фарфан, не ме изненадува ова што се интересираат за него али ја немам ништо против он да дојде, одличен е по бочните позиции а токму и тоа недостига во екипава.
Не е некое звучно име, али ни Пандев не беше кога ќе видиш.

Сериозен сум кога ќе кажам,со оглед дека е еден прелазен период, зимоска да го дадат Снајди на Јунајтед а во Интер да дојдат Тевез и Монтоливо, и евентуално перуанецот.
Снајдер сеуште држи каква-таква цена, со темпово на повреди Интер нема корист од него а и цената драстично ќе му се намали.

Али едно се нашите нет-муабети и желби, друго е реалноста, иако по отпаѓањево на Јунајтед од ЛШ ништо чудно пак да запнат сериозно за Снајди во Јануари. Триото од горе што го споменав е идеало за замена и на Снајди а и на Ето а и навивачите колку толку ќе бидат задоволно со оглед дека губат уште една ѕвезда.

абе каков тевез ( не дека имам нешто против да дојде) ама нас ни треба играч што одма ќе направи разлика , тевез мака мачи со депресија и со килажата така да ќе му треба бајаги време да покаже што знае а руи фариа не е веќе во интер. дрогба му е мајката знам 33 години има ама ќе заврши работа за година ипол настрана што физички многу поспремен од карлос а има повеќе квалитет во левото маде отколку сите напаѓачи на интер заедно плус станковиќ и нагатомо.

Добро не знам досега како не разбравте а и Морати и Бранка кој му кур бизнис бе..нам ни треба средни играчи,средни играчи,средни играчи,средни играчи,средни играчи,играчи кои играат во средниот ред,играчи кои не се просечни ала Харѓа,и да се гонат Камбиасо и Станович упм...

Ајде да ја пуниме темава до 1000 страна и да отвориме нова, посреќна, а не оваа баксузнава :cautious:

Разочарувате нема никој што да коментира за вечер,нешто разочарани ми стоите :)

Inter (4-4-2): Julio Cesar; Maicon, Ranocchia, Samuel, Nagatomo; Faraoni, Cambiasso, Thiago Motta; Alvarez; Milito, Pazzini.
Klupa: Castellazzi, Cordoba, Obi, Stankovic, Poli, Lucio, Zarate.

Ако излезе со ова формација,ќе изгубиме.

На Интер му треба револуција во тимот како 2009 кога дојдоа Лусио,Ето,Милито,Мота,Снајдер на полусезона Пандев.
Но Интер нема капацитет за тоа може само експерименти да си прави со играчи за без пари или за по 5-6 мил.Пари за класа фудбалери нема Интер.

Ајде Морати можеш ти Амаури,Бориело и Куцка да се дозакопа тимот оваа сезона 14 место.

Ајде Морати можеш ти Амаури,Бориело и Куцка да се дозакопа тимот оваа сезона 14 место.[/quote]

Плус Пизаро и напад снова после ке имаме.
:pos:

Inter v Fiorentina: Cambiasso's goals
Saturday, 10 December 2011 06:58

MILAN - Esteban Cambiasso has scored more goals in competitive fixtures against Fiorentina than against any other team since he arrived in Italy: 5 of his tally of 41.

Since the last time Fiorentina won at the Meazza (4-0 on 7 May 2000), Inter have won all ten competitive fixtures played in Milan between the two clubs, scoring 22 goals in the process.

Fiorentina's last victory on the road came on 23 April, when they beat Cagliari 1-2 in Serie A. In the 8 matches played away from home since then, the Viola have managed 3 draws and 5 defeats. They have been beaten in their last 3 away games, all in the league: Juventus (2-1), Chievo Verona (1-0) and Palermo (2-0). The last time they picked up a point on their travels was on 16 October at Cesena (0-0, Serie A).

Inter have proved to be Delio Rossi's bogey team: the coach has beaten the Nerazzurri just once in 23 competitive matches. He last faced - and lost to - Inter on 29 May when his Palermo team were defeated 3-1 in the Coppa Italia final played in Rome.

Claudio Ranieri has come up against the current Fiorentina coach 8 times, with ties perfectly matched: 3 wins apiece and 2 draws. Excluding their first match-up, which ended 0-0 in 2006/07, in the other 7 games between these coaches goals have always been scored by both Ranieri's (16) and Rossi's teams (13).

Ranieri, who coached Fiorentina from 1993 to 1997 winning a Coppa Italia and an Italian Super Cup, has met his former club 12 times as a coach, with 6 wins, 3 draws (all 1-1) and 3 wins for the Tuscan side. In those games Ranieri's sides have always scored - 19 goals in total.

Inter (4-4-2): Julio Cesar; Maicon, Ranocchia, Samuel, Nagatomo; Faraoni, Cambiasso, Thiago Motta; Alvarez; Milito, Pazzini.
Klupa: Castellazzi, Cordoba, Obi, Stankovic, Poli, Lucio, Zarate.

Ако излезе со ова формација,ќе изгубиме.
Дај престанете да читате вакви сајтови...
Станковиќ и Оби не се ни меѓу повиканите...

Ако некој ја има сликата со Мурињо што покажува три прста?

Види оваа
ept_sports_sow_experts-169186021-1288818147.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom