Изгубени души

A real lady doesnt tell her age.
vaj?za da fati [pomlad decko?/??ili se srami od vozrasta
rial lejdi ne se bavi so magiii
--- надополнето: Dec 9, 2011 7:25 PM ---
Само да потенцирам дека мислењето ми се допаѓа од што е смешно, а не дека се согласувам со Боди.

Да не си помислат луѓето дека сум се мрднал или ми го хакнал некој јузерот.
smesno e i toa kolku

tie se pokajale ne im se sekiraj ti na niv...........postarsno e da mu pravis loso na coveka da go mrazis da sakas air da ne vidi da se razvede da nema uspeh na skolo ili fakultet na rabota vo familija........za toa se prakat magii
toa ne moze da se spored so kradeneto bejbi jas nemam losa dusa
Значи ја ќе крадам, ќе се покајам и патот до рајот ми е отворен....баш фино. Ќе се вратам назад и ја во христијанството само за да можам да правам што сакам и ќе се покајам и као ништо да не било. Милина.

Дете, магии не се праќаат само за тоа. Те молам едуцирај (упс, едуцирање ти е слаба страна) се пред да правиш вакви ignorant posts. Стварно смешно звучиш, жими мајка.
--- надополнето: Dec 9, 2011 7:26 PM ---
vaj?za da fati [pomlad decko?/??ili se srami od vozrasta
rial lejdi ne se bavi so magiii
--- надополнето: Dec 9, 2011 7:25 PM ---

smesno e i toa kolku
Затоа што ти не си никаков фактор у мој живот па на тебе да ти се исповедам.

Значи ја ќе крадам, ќе се покајам и патот до рајот ми е отворен....баш фино. Ќе се вратам назад и ја во христијанството само за да можам да правам што сакам и ќе се покајам и као ништо да не било. Милина.

Дете, магии не се праќаат само за тоа. Те молам едуцирај (упс, едуцирање ти е слаба страна) се пред да правиш вакви ignorant posts. Стварно смешно звучиш, жими мајка.
--- надополнето: Dec 9, 2011 7:26 PM ---

Затоа што ти не си никаков фактор у мој живот па на тебе да ти се исповедам.
ne se nerviraj tolku de znam deka pogodiv nerv i sori stvarno me interesirase kolku godini imas zasto me vikas dete celo vreme pa bas da vidam dali i postari sedat i se zakacat na kajgana ali nerv majnd
a ti vo koja religija si se prefrlila?

ne se nerviraj tolku de znam deka pogodiv nerv i sori stvarno me interesirase kolku godini imas zasto me vikas dete celo vreme pa bas da vidam dali i postari sedat i se zakacat na kajgana ali nerv majnd
a ti vo koja religija si se prefrlila?
Не се нервирам, се скапав од смеење - искрено. Многу поише треба мене некој да ме изнервира. Оки, чим си фина (не сум саркастична) ќе ти кажам - имам 33 години, мажена сум 13 години, водам свој успешен бизнис и имам 2 деца. Ете. А религијата е лична работа. Само ќе кажам дека ги почитувам сите верувања на оваа планета.

...........postarsno e da mu pravis loso na coveka da go mrazis da sakas air da ne vidi da se razvede da nema uspeh na skolo ili fakultet na rabota vo familija........za toa se prakat magii
toa ne moze da se spored so kradeneto bejbi jas nemam losa dusa
Твоево познавање за магиите опасно се доближува до она, на врховниот авторитет и поим во оваа област - "Милан Тарот".
Сигурно и техниките за превенција ти се подеднакво живописни и имагинативни.

Не се нервирам, се скапав од смеење - искрено. Многу поише треба мене некој да ме изнервира. Оки, чим си фина (не сум саркастична) ќе ти кажам - имам 33 години, мажена сум 13 години, водам свој успешен бизнис и имам 2 деца. Ете. А религијата е лична работа. Само ќе кажам дека ги почитувам сите верувања на оваа планета.
13god?>?pa mlada si se omazila si bila dete jaka ti dusa pa i dve deca pa i biznis toa e vistinska retkost da bides tolku uspesen da imas vreme za familija internet isl.....jas ne sum sigurna deka ke se omazam do 33 sega da mi predlozi brak pprincot na bel kon ke mu recam ne ne sum spremna a i za deca mi e strav uste nemam stalna rabota nemam pari za toa........ne znam dali ti si rabotela pred da se omazis mislam deka ne zasto si bila mn mala te. mlada bas me iznenadi
--- надополнето: Dec 9, 2011 7:46 PM ---
ne
Твоево познавање за магиите опасно се доближува до она, на врховниот авторитет и поим во оваа област - "Милан Тарот".
Сигурно и техниките за превенција ти се подеднакво живописни и имагинативни.
znam sto e toa milan tarot

13god?>?pa mlada si se omazila si bila dete jaka ti dusa pa i dve deca pa i biznis toa e vistinska retkost da bides tolku uspesen da imas vreme za familija internet isl.....jas ne sum sigurna deka ke se omazam do 33 sega da mi predlozi brak pprincot na bel kon ke mu recam ne ne sum spremna a i za deca mi e strav uste nemam stalna rabota nemam pari za toa........ne znam dali ti si rabotela pred da se omazis mislam deka ne zasto si bila mn mala te. mlada bas me iznenadi
--- надополнето: Dec 9, 2011 7:46 PM ---
ne
znam sto e toa milan tarot
Пред да се омажам и работев и на факултет одев. Има време за мажачки, јас отидов превише млада и животот ме ошамара со повик кон реалноста. Ама да можам да се вратам, пак би го сторила истото - тешки времиња или не.

Ај сеа, доста со виа муабети - да идеме назад на темата.

jas sum dojdena od neboto i odam nakaj neboto barem toa religijata taka ne uci a i sigurna sum deka e taka.....se sto imam loso napraveno e kraeneto ama ne sum kradec ama i si priznavam ne lazam ne krijam nisto i znam i da se pokajam ako treba za da otidam vo i na neboto

baj dvej imam 23 godini pa sega ti vidi koj izlegol od skolo
a tie sto pravat magii odat nadole taka da si znajat

1245227615_colin_farrel.gif

BTW: кратко за изгубените души. Кој свати свати, кој не нека го изгледа уште еднаш и нека бара на google.ПОСЕБМО ТИ ГЛОРИЈА !

1245227615_colin_farrel.gif

BTW: кратко за изгубените души. Кој свати свати, кој не нека го изгледа уште еднаш и нека бара на google.ПОСЕБМО ТИ ГЛОРИЈА !

ima li toa nekakva rvska so luznite i sonistata
--- надополнето: Dec 9, 2011 10:03 PM ---
?//????

2434259092_d856fcf57b_o.jpg

Кревам раце од тебе девојко..ај оди и читај си нешто шо ти е нормално како на пример ете љубов и секс. Не тупи на темава. Ако сакаш да се запознаеш со ваквите работи имаш google, имаш youtube. Оди види.

Done.

ja vidov.........sto toa znaci?/???? kolin farelce videl goust ili i on e zigubena dusa????/objasni plis
Ти ги читам погорните мислења и се крстам. И јас сум колку тебе па немам мозок ко на врапче. Дај жити мене, гледаш дека не ти оди овде меѓу 1.000 души и прекини да се контраш. Уште еднаш офф топик, и ќе пријавам.

едит: Доколку имаш лични проблеми со некој, реши си го тоа приватно преку пораки.А не во тема за мистерии. Не ме интересира од кај си дошла и кај ќе одиш, туку овде тоа што се бара. Си дала мислење и готово, држи се за на темата.

Ти ги читам погорните мислења и се крстам. И јас сум колку тебе па немам мозок ко на врапче. Дај жити мене, гледаш дека не ти оди овде меѓу 1.000 души и прекини да се контраш. Уште еднаш офф топик, и ќе пријавам.

едит: Доколку имаш лични проблеми со некој, реши си го тоа приватно преку пораки.А не во тема за мистерии. Не ме интересира од кај си дошла и кај ќе одиш, туку овде тоа што се бара. Си дала мислење и готово, држи се за на темата.
остави. да ти кажам право мене ме изнасмеа. на лева нога станав а сега сум како нов човек.
Глорија е лек за депресија :cuc::icon_lol:

2434259092_d856fcf57b_o.jpg

Кревам раце од тебе девојко..ај оди и читај си нешто шо ти е нормално како на пример ете љубов и секс. Не тупи на темава. Ако сакаш да се запознаеш со ваквите работи имаш google, имаш youtube. Оди види.

Done.
pred da krenes race kazi mi pot koj naslov da baram
--- надополнето: Dec 9, 2011 10:35 PM ---
pred da krenes race kazi mi pot koj naslov da baram
i vise ne komentiam tuka se tkazuvam od temata skors gledam deka tuka nemozam da pomognam

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom