Ел Класико: Реал Мадрид - Барселона (1:3)

Како ќе заврши натпреварот?

• Вкупно гласачи
    308
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.

Drettica

Graxhanin of Severstan
Член од
24 ноември 2008
Мислења
12.625
Поени од реакции
14.933
Ако Реал му се пациенти на Виља тогаш ја сум Гандалф. Тој сиротиот на првиот гол против Реал во дресот на Барса се радуваше повеќе него кога освои ЛШ :pos:

SHANE

Др.Акула
Член од
30 април 2008
Мислења
1.453
Поени од реакции
853
Ако Реал му се пациенти на Виља тогаш ја сум Гандалф. Тој сиротиот на првиот гол против Реал во дресот на Барса се радуваше повеќе него кога освои ЛШ :pos:
Два гола на Ел класико на Камп Ноу.Пенал направен врз него на Бернабеу.Феноменален гол во суперкупот... Па реално,можеби не пациенти но посебно е мотивиран против Реал...

Drettica

Graxhanin of Severstan
Член од
24 ноември 2008
Мислења
12.625
Поени од реакции
14.933
Два гола на Ел класико на Камп Ноу.Пенал направен врз него на Бернабеу.Феноменален гол во суперкупот... Па реално,можеби не пациенти но посебно е мотивиран против Реал...
Тоа е друго. Да кажеше за малиот па ајде..ама Виља станува супер - сајонец против Реал. :)

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.615
Поени од реакции
14.487
Не се знае ништо за составот на Реал, не треба да им се верува на весниците. Мурињо е маестро за тие работи. Уште ми текнува како само го заеба Рајкард во ЛШ, кога сите зборуваа дека ќе испадне со Дрогба во напад итн, на крај испадна со сосема трет состав, Кежман баш памтам беше во првиот состав, и ја разби Барселона уште во првите 15 минути.

Овој натпревар може да отиде во било која насока. Можеме ние да ги победиме високо, можат и тие. Здравиот разум ни налага дека, од повеќе фактори, ќе биде нешто помеѓу реми, или минимална победа на едната страна. Се надевам само дека ќе имаме повеќе среќа и после натпреварот ќе успееме да ја зголемиме предноста на табелата, и со тоа 99% да ја обезбедиме титулата.

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
И да тепа Реал, ништо не е завршено. Јес да Реал гази све пред себе, ама се е можно. Сетете се на оние 12 бода предност на Барса пред неколку сезони, а на крај Реал беше шампион. Точно дека квалитетот на останатите екипи од тогаш и сега е многу намален, или подобро кажано Реал и Барса многу отскокнаа во однос на другите, но сепак ништо нема да биде готово. Ако Реал продолжи да игра како до сега, тогаш да, ќе биде тешко. Ама секој тим има пад на форма, па ќе видиме.
Ова муабетов е ако тепа Реал, а ако тепа Барса ќе биде жестоко до крај.

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Чим више пријателот од спротивниот табор почна со вакви слике, еве една и од мене:

Buji Buton

Manijak :P
Член од
4 мај 2010
Мислења
929
Поени од реакции
228
ima da gi otvorime ciganive od zadrid kako konzerviiiiiii :D a ovie sto glasale vo anketana za real se site antibarca i site za inaet glasaat ali toa e kompleksot e teska rabota :)

Drettica

Graxhanin of Severstan
Член од
24 ноември 2008
Мислења
12.625
Поени од реакции
14.933
ima da gi otvorime ciganive od zadrid kako konzerviiiiiii :D a ovie sto glasale vo anketana za real se site antibarca i site za inaet glasaat ali toa e kompleksot e teska rabota :)
Кај си Конзерва? Тебе ти беше ник конзерва и бедбој? Добро бе брат 5 пати ист пост пиша. Во ред е... искулирај

Buji Buton

Manijak :P
Член од
4 мај 2010
Мислења
929
Поени од реакции
228
i 100 pati 4e pisam ist post ako sakam tebe da ne te boli k.r oks??????btw da ne saka nekoj od vas ciganite da se kladime vo avatar na 1 meseca deka 4e ve pobedime??????

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom