Па зависи колку можеш да издржиш без цивилизација-)) за париИ ако идеш, колку време може да се седи таму, има некакви минимални/максимални рокови кои мора да се запазат?
Читај ги моите постови се е точно 100% нема дезинформаци јас имам работено некоја врската на посредник и имам доста луге таму како и лично мои другари што се и секој ден контактирам со нив. И преку dyncorp i fluor во базите Кандахар , Багрем ,СанчесАко седне овде некој да пишува што има идено или уште е таму ке ви каже дека ова што сте го пишувале се само ДЕЗИНФОРМАЦИИ.
Здраво друже одамна те нема Баш ми е мило што читам,браво.. Среќа што не отидовме во Дубаи, до сега каде крајот ќе ни бешеAjt dobar den,prvo eden pozdrav do CITRO ,kako e druze odamna ne sum pisal,eve jas sum vo Avganistan veke 1 godina,gleam tema ste otvorile,bravo nemav vreme da ja procitam cela tema ,ako imate nesto da prasate pisete,ke vi dadam informacii od lice mesto .pozdrav do site
Нека биде по твое...камо да беше се црно на бело,само ке ти кажам тројца од моето друштво се таму и еден од фамилија,кажи ми колку си сигурен дека повеќе си информиран??Нема врска ова...не да нема врска , на памет лупаш,,не си свесен колку жени од Куманово отидоа таму,па ни еден муабет не се слушна за таква ствар..напротив , многу се строги правилата за тоа, ако во случај сексуално вознемируваш жена,одма под ХИТНО те депортираат назад..
е сега на некоја ако и мрда опашот , ќе се снајде она ,па може со фелацио на некој Амер и ќе постигне нешто.. случајот со претепаната мислам дека е нешто така
--- надополнето: Dec 8, 2011 12:00 PM ---
i na kolku vreme si dovagjas doma kolku plateni denovi imas neplateni karta koj ti kupuva kakva hrana jades tamu i sto e toa FOBkelaviot za kolku pari rabotis ako nee tajna?i dali se isplati za tie pari
Според ова 15 платени и 15 неплатени ти си во дајнакорп.28000$ na godisno nivo,ima 15 plateni i 15 neplateni ,mozes dva -tri pati da ides doma ama oni samo ednas ti plakaat karta,kartata e okolu 500evra,dali se isplati pa ne znam zavisi so sakas da prais so parite
--- надополнето: Dec 11, 2011 1:30 PM ---
FOB-forward operation base,na naski voena baza
Има, во последно време ги има повеќе од порано.Има ли женски што одат? Онака, чисто информативно И кои предиспозиции треба да ги имаат?
Нема такви, не се лажете да фрлате пари по луѓе тоа ви е како парите да сте ги фрлиле во бунар.пред некое време слушнав дека има човек со кој правиш договор за две плати, да те прати во Афганистан. Порано имаше и за по една плата, сега бараат по две. А замисли си, еве ја барам таков човек веќ година дена, и уште сум на чекање. Као ќе биде, ама не се знае кога. А многу ми се иде, цело друштво ми е тамо.