ВИДЕО: Еве како размислува момче пораснато од лезбејки

Член од
20 ноември 2010
Мислења
738
Поени од реакции
749
Повеќе од еден милион луѓе го споделиле говорот на Зак Валс на “Фејсбук“, а дури повеќе од 15 милиони го погледнале на “Јутјуб“ каде тој говори за растењето со геј двојка.

Зак Валс е 19 – годишен студент од Универзитетот во Ајова, кој во Сенатот говорел против резолуцијата со која сакаат да ги забранат истополните бракови. Тој истакнал дека на факултет често отворал расправи околу тоа дали смее да им се дозволи на геј паровите да одгледуваат деца.

“Во моите 19 години никогаш не сум запознал некој кoј мислел дека сум одгледан од геј двојка“, вели Зак.

“И знаете зашто? Бидејќи сексуалната ориентација на моите родители немала ама баш никаква врска на мојот карактер и личност“, додал Зак.

Тој пред судот раскажал како тој и неговата млада сестра имаат ист анонимен татко донор, па особено се радувал што тие се биолошки брат и сестра. Раскажал и дека неговата мајка во 2009 година се омажила откако Врховниот суд ги легализирал браковите на хомосексуалците.

Тој вели, нивното семејство не се разликувало од ниедно друго. “Одевме во црква заедно, вечеравме, одевме на патувања, минувавме низ тешки времиња, се каравме“, раскажал Зак.

“Семејството се темели на тоа да си помагаме во тешки моменти и заедно да се радуваме во оние убавите, љубовта е она што нас не радува и она на што се темели нашето семејство“, истакнал 19 – годишниот Зак.

Во продолжение, слушнете го неговиот говор.

A

AnFem

Гостин
Фала ти!
Единствен комплекс, кој би го имало ова дете, е оној што би му го набиле затворените умови. Што ако повеќето имаме стрејт родители, кога повеќето од нивните бракови се распаѓаат или веќе се распаднати, па децата се сведоци на голем број кавги, или полошо. Не е битно со кој ќе живее едно дете, битни се љубовта и вниманието што ќе му се пружаат, хармонијата и топлиот дом.

Македонец

мразам патетика во натпис
Член од
12 февруари 2007
Мислења
3.928
Поени од реакции
3.813
^ Оваа па над мене ,за топли домови,за хармонии зборува..а станува збор за педери што некој лудак им дал дете да чуваат...бааги забегала у тие анархолиберални филмови.

Абе друго е од двајца родители кои се жени....а друго е воспитувањето од двајца педери.

Тие лезбејките се помажествени од повеќето хетеро нормални мажи.:) Така да кај нив тешко дека имало лигавење и сл....они можат да дисциплинираат деца.

А додека пак двајца педери да им дадеш да воспитуваат дете....е дури тогаш од старт детето и да е машко ќе го испедерчат....бидејќи татковците ќе бидат поженствени и од нормалните хетеро мајки.

Абе бљак....беај ми се згади кај па и ја земав да пишувам....двајца педери ќе одгледувале дете.:tapp: :mad:

A

AnFem

Гостин
^ Оваа па над мене ,за топли домови,за хармонии зборува..а станува збор за педери што некој лудак им дал дете да чуваат...бааги забегала у тие анархолиберални филмови.

Абе друго е од двајца родители кои се жени....а друго е воспитувањето од двајца педери.

Тие лезбејките се помажествени од повеќето хетеро нормални мажи.:) Така да кај нив тешко дека имало лигавење и сл....они можат да дисциплинираат деца.

А додека пак двајца педери да им дадеш да воспитуваат дете....е дури тогаш од старт детето и да е машко ќе го испедерчат....бидејќи татковците ќе бидат поженствени и од нормалните хетеро мајки.

Абе бљак....беај ми се згади кај па и ја земав да пишувам....двајца педери ќе одгледувале дете.:tapp: :mad:

Everyone is entitled to be "stupid", but you're abusing the privilege. ;)

GreenRoot

^Зелен^
Член од
20 јули 2011
Мислења
2.608
Поени од реакции
2.229
Тој вели, нивното семејство не се разликувало од ниедно друго. “Одевме во црква заедно, вечеравме, одевме на патувања, минувавме низ тешки времиња, се каравме“, раскажал Зак.
WTF!?
Значи сепак јас сум бил црната овца:P

Заеби педери, заеби педерски бракови. Видеото не го ни гледав а и немам желба.
Неможе некој да биде нормалната личност во геј брак.
Причини нема да набројувам, милион пати се кажани

LaChupacabraLoca

jedi master
Член од
13 октомври 2011
Мислења
3.531
Поени од реакции
5.063
Педери деца да одгледуват?? Шо правеме ако случано малото дете ги виде како си го пушат меѓусебе ? А тоа гарант ќе се деси, знаеме колку се глупи Јенките и западнио свет ..

Неќам ни да помислам шо ќе стане од тоа дете коа ќе порасне ...

G

Gray Foxx

Гостин
^
Сигурно нема да стане џанка, алкохоличар, крадец, насилник, педофил, манијак итн итн итн...
Сигурно нема да стане bully детето што во школо ви ја зимало ужината и ве праќало да го миете сунѓерот за него. Знаеш зошто? Бидејќи тоа дете кое е растено од педери ќе биде мирно, полно со љубов, разумно, интелегентно.
Познавам мал милион примери со деца што се растени во дисфункциионално семејство, ама пази имале мајка и татко. А мајка му курва, татко му коцкар. И после нема да има деца со комплекси, е ќе има.
Колку болни луѓе во светот има, убијци, алкохоличари, џанки па не ве гледам на теми да јадете говна за нив да им ги одземат децата. Лицемери. Беди.
Нив гајле им е шо ќе биде со детето ако ги начекало татко му и татко му во спална, најголемиот проблем на светот. o_O
Отворете малку тоа затворениот мозок, станете потолерантни, разбирајте ги луѓето. Животот е чуден и скоро секогаш контрадикторен, не знаеш што ќе ти донесе. Може вашето дете ќе биде педер, оти верувале или не- педер се раѓа, не се ствара.

Alekr

Kajgana's Heroj Ulice
Член од
28 ноември 2010
Мислења
2.728
Поени од реакции
1.913
Лезбејки ДА, Педерани во логори .......... се согласувам со две жени да се во брак и да имаат дете, сепак тие се жени и имаат колку толку мајчинки инстикт во себе, а двајца пендраци дете да одгледуваат ауу НЕ строго. И плус на тоа дете би му одел на кафе редовно знаеќи колку ме палат лезбејќи :vozbud: :drk:

miki002

Фејл гејмер
Член од
18 февруари 2010
Мислења
369
Поени од реакции
269
Ако детето ги „фати“ татковците на дело, и тие се снајдат некако да дадат објанување, детето тоа ќе го прифати како нешто не толку необично и чудно и нормално ќе сака (од радозналост или што) тоа да го проба, со ВАШЕТО дете, негов соученик. Е сега се раѓа или се станува педер?

Член од
8 јуни 2007
Мислења
6.102
Поени од реакции
12.199
Јака работа. Видео од нормален тип што бил израснат од гејовини, е сигурен доказ дека сето тоа е ОК.
Ако случајно се појави видео каде што некој е тотално „ојден“ заради тоа што е израснат од гејовини, тогаш тоа видео ќе биде резултат на „изолиран случај“.

S

Sheldon Cooper

Гостин
Јас сум сигурен дека најголем број од криминалците, сексуалните престапници, сериските убијци и сл. потекнуваат од „нормални“ хетеросексуални семејства. Па кога и кај ваквите деца како овој би се појавило некое девијантно однесување не би било „ненормално“ но сигурно би било гледано под лупа и како причина ќе се наведат истополовите родители. Според мене тоа не е фер

G

Gray Foxx

Гостин
Јака работа. Видео од нормален тип што бил израснат од гејовини, е сигурен доказ дека сето тоа е ОК.
Ако случајно се појави видео каде што некој е тотално „ојден“ заради тоа што е израснат од гејовини, тогаш тоа видео ќе биде резултат на „изолиран случај“.
Бачко работата во нашето ни мило животче е што воопшто не знаеш што ќе ти донесе.
Сите ние (се ставам и јас бидејќи сеуште не сум ги искоренил моите предрасуди спрема тоа што го сметам дека не е "нормално") имаме предрасуди спрема тоа што нашите перцепции го сметаат за ненормално. Од тие предрасуди иде омраза, а омраза да имаш за нешто што не можеш да го сфатиш е доста дискриминирачки (јес дека не ги сфаќаме и педофилите, ама они прават штета на деца, педерите на никој не штетат) и глупаво.
Карактерот неслучајно го детерминира некој момент во животот на тој човек. Кој е моментот што го натерал крадецот да те убие или педофилот да силува деца? Од каде знаеш ти дека детето што ќе расте со пешлаци ќе сака да цица пенис коа ќе порасне? :)
Мене највеќе ме нервира кукавичлукот и немањето муда што преовладува кај вас бидејќи да се штрајкува против педерот и неговото право на деца е многу полесно ради нели мирниот дух на пешковците.
Не викам дека детето не е можно е да забега ако е растено од двајца мажи. Ама па и не викам дека нема да испадне солидно, прибрано и успешно дете како тоа погоре на видеото.
Кои сме ние да одлучуваме кој што треба да има врз база на претпоставки?!?
Не за џабе рекол чичко Џорџ Лукас преку Јода:
Fear leads to anger, anger leads to hate, hate leads to suffering.

lo6ko piratot

безобразно реален
Член од
2 април 2009
Мислења
441
Поени од реакции
56
која црна хармонија бе скапаници едни ...децава пораснале со мајка им ама не и со татко им ...зарем не е болен ум да се откажеш од свое дете??? ... и кој му е филмот на момаков? ...па многу деца у дом пораснале без мајка и татко па пак станале некој и нешто ...а бројките од гледаноста на видеото нека си ги исштампа на тоалетна хартија и нека... болни умови (пијаници, деликвенти, наркомани..) ко тие неговите има многу повеке од тие бројки така да гледаноста му е МАЛА.

Член од
8 јуни 2007
Мислења
6.102
Поени од реакции
12.199
Бачко работата во нашето ни мило животче е што воопшто не знаеш што ќе ти донесе.
Сите ние (се ставам и јас бидејќи сеуште не сум ги искоренил моите предрасуди спрема тоа што го сметам дека не е "нормално") имаме предрасуди спрема тоа што нашите перцепции го сметаат за ненормално. Од тие предрасуди иде омраза, а омраза да имаш за нешто што не можеш да го сфатиш е доста дискриминирачки (јес дека не ги сфаќаме и педофилите, ама они прават штета на деца, педерите на никој не штетат) и глупаво.
Карактерот неслучајно го детерминира некој момент во животот на тој човек. Кој е моментот што го натерал крадецот да те убие или педофилот да силува деца? Од каде знаеш ти дека детето што ќе расте со пешлаци ќе сака да цица пенис коа ќе порасне? :)
Мене највеќе ме нервира кукавичлукот и немањето муда што преовладува кај вас бидејќи да се штрајкува против педерот и неговото право на деца е многу полесно ради нели мирниот дух на пешковците.
Не викам дека детето не е можно е да забега ако е растено од двајца мажи. Ама па и не викам дека нема да испадне солидно, прибрано и успешно дете како тоа погоре на видеото.
Кои сме ние да одлучуваме кој што треба да има врз база на претпоставки?!?
Не за џабе рекол чичко Џорџ Лукас преку Јода:
Fear leads to anger, anger leads to hate, hate leads to suffering.
Во многу земји од светот, постои тешка бирокративна фаза преку која треба да се помине за да може евентуално да се усвои детенце.
Мислам дека (не сум сигурен) на поранешни деликвенти, разбојници, сериски убијци и слично, нема шанси да им дадат детенце да го одгледааат.
Зошто?
Мислиш дека криминалци не можат да бидат добри родители?
Бони и Клајд не би биле добри родители?
не можат да дадат многу љубов?
Мислам дека не се работи за предрасуди.
Или се работи? Појма немам. Јас знам само како стојат работите. Или како стоеле.
Се додека гејовините не добија милијардерско лоби ширум светот.
Ако некое лоби е посилно од еврејското, тоа е гејското.
Полека но сигурно успеваат да не убедат деак нивното е она што е вистинското, а секој што не практикува да се согласува со гејштина, е чоек со комплекси и со проблеми. Пред се полн со омраза.

гејовите треба самите да се разберрат што сакаат.
Сакаат да бидат геј? Нека ги.
Со самото тоа треба да се откажат од имање деца.
нека не идат против својата “природа“.

Доста е од лицемерие. Навистина

Kajgana Shop

На врв Bottom