Фан клуб: МЗТ Скопје

C-13

Лудо маало
Член од
7 декември 2010
Мислења
260
Поени од реакции
60
Пусти комплекси...Иначе тоа,не надигравте максимално,честито победата. Кај нас-Кнежевиќ катастрофа,Оцоколиќ катастрофа...Лесно е на тимови како Вардар,Аба(без навреда кон фановите на истите) да се даваат по 20+ поени,на вистински натпревари ги нема никаде. Кај вас Чековски мислам дека ова му е рекорд у кариерата,Далман прво полувреме слабо,второ одличен...Се на се,целиот тим ви функционираше одлично. Кај нас,ако заслужи некој преодна оценка,тоа се само Кире,Лилов и Симоновски. Поздрав :)
koj kompleski be vinar eden selski....

З

Забавата е во Кругот

Гостин
И дајте од денеска да отвириме нормална дискусија на форумов...... Заебети ги педерите и нивните топли браќа... Веќе све е јасно ..... Сите знаат... нема ни што да се вадат, ни како да се вадат...... Ако треба и марсовци ќе стават на трибина само да кренат бројка и да се анти-аеродром.....

Кажете ми што мислите.... Кој треба прв да лета од МЗТ Скопје ?
И вашите прогнози за дербиво што ни престои.......

Јас мислам дека на сите во тимот им врие под нозе и дека дербиво со сигурност го добиваме...... Ова е лоша вест зошто пак ќе се спаси Свињчето.... Но не за долго..... !!!

Кој си знае си знае :)

Член од
8 декември 2009
Мислења
2.706
Поени од реакции
2.181
Ме изненадија момците денеска, изгинаа БРАВО !
А гледам некои пишуваат била местена, па може слободно уште утре да почнат да посетуваат психијатар.

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Заборавив да пишам уште нешто, потег на утакмицата беше асистенцијата на Мијајлович кон Далман АУУУУФ !
Другарче ми вика камерата ја заебал :icon_lol:
Да да глеав на ТВ овие тргнаа на кај тројкава, изглеа Тоше ќе беше таму.:)

Член од
6 октомври 2008
Мислења
1.884
Поени од реакции
2.088
Ме изненадија момците денеска, изгинаа БРАВО !
А гледам некои пишуваат била местена, па може слободно уште утре да почнат да посетуваат психијатар.
Хејтерчињата (не сакам да ги именувам) почнаа одма да пуштаат муабети дека била местена :S па они таква утакмица против Фени у живот немаат изиграно ебате!!!

old_School_mk

Програмер, гејмер, psy-trance уживател
Член од
11 август 2009
Мислења
6.158
Поени од реакции
5.933
Без Стефанов ги тепавме Фени 21 разлика. Се' е јасно ко ден. Не му е местото во тимов. Во Ацо има надеж, само треба да ги стегне играчите и да ги држи работите под контрола. Али Ристе.... Чао пријатно.

Член од
3 ноември 2009
Мислења
1.543
Поени од реакции
767
Заборавив да пишам уште нешто, потег на утакмицата беше асистенцијата на Мијајлович кон Далман АУУУУФ !
Другарче ми вика камерата ја заебал :icon_lol:
Ако беше присутен ќе забележеше каква асистенција направи. Е овој Мијајловиќ личи на играч, брз, продорен, прави асистенции. Тимов без Ристе игра како препороден, по се изгледа се спаси Ацо, бидејќи МЗТ го очекуваат три релативни лесни противници. А вчера колку срамливо на тајм аут на Фени Ацо се сврте према публиката и со раце горе сакаше да ја крене атмосферата, ама пак ќе кажам срамежливо.

Член од
8 декември 2009
Мислења
2.706
Поени од реакции
2.181
Ако беше присутен ќе забележеше каква асистенција направи. Е овој Мијајловиќ личи на играч, брз, продорен, прави асистенции. Тимов без Ристе игра како препороден, по се изгледа се спаси Ацо, бидејќи МЗТ го очекуваат три релативни лесни противници. А вчера колку срамливо на тајм аут на Фени Ацо се сврте према публиката и со раце горе сакаше да ја крене атмосферата, ама пак ќе кажам срамежливо.
Бев присутен, нормално. :)
Инаку Мијајлович е многу јак играч и многу корисен во одбраната, вчера гризеа со Грне и Огнен во одбрана а и нападот го раздвижија ептен.
Е сега лошото е што уште со Кожув му се направи ненормален притисок на човекот поради 2 изгубени топки и на утакмицата со Работнички влезе максмилано демотивиран, само ради тоа што на некои повеќе им чинел Кочов, ЗЛАТЕН ИГРАЧ ЧУВАЛЕ НА КЛУПА жими ташаков. Прв асистент во Словенија лани, пред повредата заинтересирани биле Барселона а на некои Кочов им бил подобар не ми е јасно ова.
А за Ацо не верувам дека ќе остане и покрај победава, останува само да чекаме до полусезона.

Чекич

Мајкл Оливер судиски боготац
Член од
16 октомври 2007
Мислења
3.998
Поени од реакции
6.305
честитки момци за феноменалната атмосфера ....песната на почетокот буквално ме наежи во сала вчера

Член од
20 јули 2011
Мислења
55
Поени од реакции
5
Толку од муабетот ....до сите порака кој ве е..... Ф.А.се број еден!
Нека се јават сега нежните со муабетот,FAMILY седнуваат до обични навивачи,татковци со синови,затоа се толку и останатите С...ЊА што ги шират по форумиве....бонус..погледнете го клипот ...5:12,сите седат...ЈЕЕЕА РАЈТ....

Член од
13 април 2010
Мислења
368
Поени од реакции
219
Бев присутен, нормално. :)
Инаку Мијајлович е многу јак играч и многу корисен во одбраната, вчера гризеа со Грне и Огнен во одбрана а и нападот го раздвижија ептен.
Е сега лошото е што уште со Кожув му се направи ненормален притисок на човекот поради 2 изгубени топки и на утакмицата со Работнички влезе максмилано демотивиран, само ради тоа што на некои повеќе им чинел Кочов, ЗЛАТЕН ИГРАЧ ЧУВАЛЕ НА КЛУПА жими ташаков. Прв асистент во Словенија лани, пред повредата заинтересирани биле Барселона а на некои Кочов им бил подобар не ми е јасно ова.
А за Ацо не верувам дека ќе остане и покрај победава, останува само да чекаме до полусезона.
Што тресеш ГЛУПОСТИ бе ти !!! Влегол со работнички демотивиран ?! Абе дечкото незнае кај тера, има највеќе изгубени топки во лигава, едниствен плеј што нема шут, шутот за 3 поени му е мизерни 10% уште тука го величиш, го направи Рондо дека е. Кочов за разлика од него е 100 пати подобар шутер, одбрана гине дечкото, само што не добива вистинска шанса од гејов. Многу жално е тоа што ги величаме странските играчи за разлика од нашите домашни кој во најмала рака на исто рамниште со странските. Под странец се подразбира да одскокнува од сите домашни а не да биде на рамниште на Петре Цветков !!!

Kajgana Shop

На врв Bottom