Ptolomej
Дрвен адвокат
- Член од
- 7 август 2005
- Мислења
- 1.749
- Поени од реакции
- 1.010
Гледам дека е чорба ама ич не ме бендисува вкусот , жал ми е што така пропадна 38 злато кој го имав моментално , барем да го дадев некому .Чорба.
Гледам дека е чорба ама ич не ме бендисува вкусот , жал ми е што така пропадна 38 злато кој го имав моментално , барем да го дадев некому .Чорба.
Суб за медиа могул, коментар е пошо се дунди фејсбуковски, а vote за да излезат у топ весници ради пенис ќејф.како тазе жител на играва имам едно прашање, зошто толку сите напнуваат со суб, коментати и слично ?!? има ли некој посебно битен повод освен ачивментот медија могул (евентуално некоја мисија)?!?
Ај десен клик -> reload или избриши cookies ако не бива како првото па пак логирај се .. кажи ник да видам дали ти ја дава ..Не можам да го променам аватарот. Ставив слика уште првиот ден имав мисија и првата слика што ми се најде при рака ја ставив за аватар. Сега пробувам да променам не ми успева.
Одбрав слика, make changes.. You have successfully edited your profile
Ми пиши успешно а аватарот не се променува...
До тоа е изгледа.. Ајде не ставам од Интер.Ај десен клик -> reload или избриши cookies ако не бива како првото па пак логирај се .. кажи ник да видам дали ти ја дава ..
Ако ти е нешто со Интер нормално дека нема да ти ја фаќа
Нема проблем.. инаку стави од Милан и гратис злато ќе ти дадатДо тоа е изгледа.. Ајде не ставам од Интер.
Тенкју вери мач, конечно ја променив
Се ослободија педерите пред неколку недели, моментално сме во тешка ситуација. И Кина дојде преку пола свет, за да може да не нападне...Ај кој може нека стаи еден скриншот од балканот од ереп..одамна неам играно а неможам да напраам профил пошо сум банован..уше ја држиме грција,како е ?