Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Што е тоа Македонски веб простор, тоа ми е нејасно, тоа значи дека Македонците од Австралија не можат да го пристапуваа или Американски веб простор тоа значи дека тие што се надвор од САД не можат да пристапат или секој кој знае да куца на тастатура се мисли дека е експерт, па пишува работи што за него се логични а за сите други што ги познаваат работите се нелогични, смешни и често пати им доаѓа со АК-47 да пукаат по овие експертите.
Може, во Кина, Иран и други слични места има контрола на интернетот.Уште така лесно да може да се контролира веб простор
Значи не е работата изразување на мислење, дали е тоа логично или нелогично е прашањето инаку народски кажано тоа се вика тресење на зелени, исто како јас тебе да те убедувам дека добро е јаболниците да се кастрат бидејќи догодина ќе нараснат добри дињи, да ова ти е изразување на мислење и тоа нелогично и ако прашаш некој земјоделец кој што ја познава работата ќе каже дека тресеш зелени исто како што и Златко Манчевски треси зелени бидејќи не ја познава проблематиката на веб порталите.Секој си има право да го изрази своето лично мислење, без разлика дали е логично или нелогично.
Јас го уживам тоа право на форумов, ти го уживаш тоа право на форумов, па дури и идиотот Златко Манчевски го ужива тоа на веб сајтот на БезПардон.Мк
Може, во Кина, Иран и други слични места има контрола на интернетот.