Како ви е поубаво - со кондом или без?

• Креатор на темата Креатор на темата Дивајн
  • Време на започнување Време на започнување
Јасмин се контрацептивни таблети, а оние за ден потоа се викаа ... хмм Норлево или нешто слично .. ако не се лажам. Никогаш не сум купувала па можеби не сум во право:icon_lol:

Мислев дека се збунил, слушнал за деј афтер а пишува за контрацептивни :)

Без-поубо,со-посигурно.Шознам,сум се навикнал со кондом,а и поопуштен сум така.
Се е кажано со постов.:cuc:

Јасмин се контрацептивни таблети, а оние за ден потоа се викаа ... хмм Норлево или нешто слично .. ако не се лажам. Никогаш не сум купувала па можеби не сум во право:icon_lol:
Toчно ,Норлево ~ 500 денари.Проверено :unsure:

БЕЗ нормално, не се лиже сладолед со книшка :) Наместам алармо он ме потсете кога треба да вадеме ако закаснеме идат апчињата и така после се е (y)
Совет за тие шо користат за зимно време може некој чорап да не му е ладно. :D
Ако искате да се клечорете, а да нјамате деца користете куробранките ДУРЕКС. :pos:

Имам пробено без кондом неколку пати и ќе кажам дека филингот е далеку подобар, но што е сигурно, сигурно е :)

филингот е поубав без...ама заштитата си е заштита

Јас сакам без, али дечко ми е претпазлив поради несакана бременост а и јас..

Јас сакам без, али дечко ми е претпазлив поради несакана бременост а и јас..

може да е претпазлив и ако имате секс без кондом...пред да сврши сигурно осеќа...паа има време да се тргне настрана...:D...али ваша работа е тоа...:D

што се мени тиче...ако сум во подолга врска и ја знам девојката подолго време..тогаш без кондом...но ако прв пат се видам со некоја девојка и имаме секс..тогаш се разбира дека ќе користам кондом..сепак чувството е неспоредливо..со и без кондом...:)

може да е претпазлив и ако имате секс без кондом...пред да сврши сигурно осеќа...паа има време да се тргне настрана...:D...али ваша работа е тоа...:D
е наша де, не би да навлагам у детаљи:icon_lol:

Без кондом дефинитивно ама кога сум со мојата секс бади,инаку обавезно го ставам кондомот.

Ако сакаш да клецаш а нејкаш деца,купи си куробранка од фабрика партизанка.Па после и баба меца да те клеца,нема да имаш деца :)

Сакаш да клецаш а нејќаш деца,купи си куробранка од фабрика партизанка,после и баба меца да те клеца,нема да имаш деца :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom