elektro ochigledno nikako da se razbereme.,....oktanite i apropo toa uniformata normalno e deka ne odat raka pod raka.,.., samo ushte toa ni fali
.,
zborot mi beshe ., kolku vozachi tolku i karakteri., ti mozhebi vozish normal., ama od tamu nekoj nenormal., se zachukuva ., pu pu /zboruvame za hipotetika/ vo e aj toj sporo shto vozi., i sho posledicite se isti........drugo... ima sluchaevi koga navistina na chovek mu se brza i vo zavisnost od toa kakva kola vozi ., vo tie momenti ke i ja izvadi masta ., i klipovi ke letaat niz hauba samo za da pristigne na vreme ., e sega ke mi replicirash deka toa e najopasniot del od storijata za brzo vozenje ., demek trgni porano.,... ama toa ne se mozhe sekogash a zgora na toa ispagjaat i ad hok raboti., . nikoj od nas tuka ne veli ej lugje jas vozam iskluchivo 200 na sat ., tuku toa se momenti koga ., vistinskiot adrenalist ke oseti deka ima uslovi za takvo neshto ., i ke si go naprai keifot za sosema kratko vreme ., da izvozi so brzina ., kolku shto ovozmozhuva kolata...........nikoj tuka ne reche deka ne go prekrshuvame zakonot ., svesni sme za toa., .....no ., naj iskreno ... vozachi samo so avto shkola ne priznavam ., ako ushte od dete ne si ja kradel i krishum si se glupiral e tie se vistinskite vozachi kaj koi vozachkiot pubertet i tinedzhejrstvo e pominat ., i se nemerlivo podobri od ovie so avtoshkola ., e kaj niv podocna doagja naplivot na dokazhuvanje ., glejte me i chudete se ., tie se najopasni., a nie shto ., i ponekogash ke preterame preku 200 toa se samo mali izdishki., ...lovete gi ovie sto ispagjaat samo so avto shkola ., vednash mezhe da se prepoznaat .... a shto vidish dechko mlad ., i pravi so kolata shto ke posaka ., znaj deka toj vozi od desetina godini vozrast ., i koga ke dobie dozvola veke site detski vozachki bolesti gi prelezhal i da ne ja dolzham mnogu ., ........dobar vozach e onij ne shto dobro vozi., tuku shto vnimava kolku drugite losho vozat da ne bi doshlo do toa nesakanoto