и од менеПочивај во мир легендо
Ако не отидат, нека не се појавуваат во јавност, каква бесчуствителност/лицемерие е тоа, само нечовек би го направил тоа.Најдобар фолк пеач во Македонија ако не и во регионов. Но како што знам, неговите деца Кристина Арнаудова и синот (мислам дека син имаше, ако грешам поправете ме) биле скарани со него. Не биле во добри односи. Незнам поради која причина и што се случувало помеѓу нив. Може и да не му отидат на погреб.
Близок пријател на Кристина ми го кажа ова. Се спукале јако викаат. Може и да не отиде на погреб. Стварно срамота ќе биде ако не појде на погреб. Сепак татко и е.Ако не отидат, нека не се појавуваат во јавност, каква бесчуствителност/лицемерие е тоа, само нечовек би го направил тоа.
Апсолутно не е битно зашто и како се скарале, се работи за родител кој за жал последен пат ќе го видат...Близок пријател на Кристина ми го кажа ова. Се спукале јако викаат. Може и да не отиде на погреб. Стварно срамота ќе биде ако не појде на погреб. Сепак татко и е.
Лицемерие е збор кој би бил компатибилен доколку се случи обратното од твоето сценарио, при хипотетички замислената ситуација/реалноста: лоши односи со родител.Ако не отидат, нека не се појавуваат во јавност, каква бесчуствителност/лицемерие е тоа, само нечовек би го направил тоа.