Фан Клуб: Јувентус

G@rfielD

Модератор
Член од
10 февруари 2007
Мислења
10.751
Поени од реакции
9.786
Мирко повреден 3 недели. Ќе ги пропушти Болоња, Рома, Новара и Удинезе.

Еве му ја шансата на Кваљарела да се покаже. (y)

Mr.47

Juve Fan
Член од
29 јули 2008
Мислења
10.042
Поени од реакции
6.070
Мирко повреден 3 недели. Ќе ги пропушти Болоња, Рома, Новара и Удинезе.

Еве му ја шансата на Кваљарела да се покаже. (y)
Џакерини ќе го игра, не верувам дека Ква ќе добие голема шанса сеа иако го сакам тоа.

Член од
27 јануари 2010
Мислења
2.430
Поени од реакции
723
Полека се брижи католичкиот божиќ па како кај нас така и секаде има намаление за тие денови па мислам дека ќе има намаление во ЈувеСторе па ако има некој што сака да си купи нешто може да направиме да купиме заедно со цел поштарината да ја платиме заедно (околу 30 евра е мислам) сите работи да стигнат на едно место и потоа тука ќе си ги распоредиме кој што имал:) ако има заинтересирани некој нека пише ќе се договориме за се :)

Член од
11 октомври 2010
Мислења
1.104
Поени од реакции
359
https://www.facebook.com/events/199629353454474/ Roma vs Juventus @ New York Cafe,Skopje
--- надополнето: Dec 6, 2011 6:40 PM ---
Полека се брижи католичкиот божиќ па како кај нас така и секаде има намаление за тие денови па мислам дека ќе има намаление во ЈувеСторе па ако има некој што сака да си купи нешто може да направиме да купиме заедно со цел поштарината да ја платиме заедно (околу 30 евра е мислам) сите работи да стигнат на едно место и потоа тука ќе си ги распоредиме кој што имал:) ако има заинтересирани некој нека пише ќе се договориме за се :)
Ako ima na pr. ako se naraca nad 100 evra vkupno ne se plakja postarina jas sum ZA!!

Член од
11 октомври 2010
Мислења
1.104
Поени од реакции
359
Од каде ова дека над 100 евра не се плаќа поштарина прв пат слушам?
Imase pred 7-8 meseci takva ponuda mi stigna na mail deka ako se naraca nad 50 ili 100 evra nez tocno...Postarinata ne se plakja mn bese jako toa ali jbg nemav skrsen dinar i ja propustiv a traese 5-6 dena:( .Pa se nadevam deka kje ima i sega bidejki bozik e :).
A vo slucaj da nema takvo neso ako se sobereme dovolno(5+) za da ja podelime postarinata pak sum ZA!!!:D

Член од
27 јануари 2010
Мислења
2.430
Поени од реакции
723
опремата е како што пишува за сезоната 10/11,оттаму и овој дисконт.....сепак едно капче нема да биди на одмет.....
Па што има веза од кога се, не е ова салама или паштета да и помине рокот ова е облека :)

Член од
21 август 2008
Мислења
5.204
Поени од реакции
953
против рома
Повредени: Borini, Pizarro, Burdissо, Kjaer
Дисквалификувани: Juan, Gago, Bojan
... еве рома ке имет неколку играчи оут ама тоа не смее да не залажува ... чекам четврток да поминиме ок и да одмори конте некои играчи дан се повредат баш сеа за со рома​

Kajgana Shop

На врв Bottom