Брада како стил?

Дали би пуштале брада??

• Да

Гласови: 249 86,8%
  • Не

Гласови: 38 13,2%

• Вкупно гласачи
    287
Член од
6 декември 2010
Мислења
238
Поени од реакции
158
Машко со брада ми е ок ако нормално ја пушти да си расте, без никакви форми праење. Али ко ќе видам онакви бради ко на Ставревски, она брада и брк споени у форма на О па и линиичка насреде, лелеле неможам да замислам дека тоа некој го смета за убаво. Кој ја измисла таа "мода" незнам, ама ептен ми е селска таква брада, кој ли ги излажал само дека тоа убаво изгледа, значи подхитно бричење на тоа чудо!

Член од
25 септември 2011
Мислења
6.448
Поени од реакции
18.283
Секогаш имам брада од 3-4 дена ја средувам со машинка ретко се бричам скроз.Потребна е хигиена а не само пушти ја нека расте.Преферирам нешто како на сликава повеќе од ова ми смета.

Mila Mina

❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤
Член од
12 ноември 2011
Мислења
649
Поени од реакции
712
Секогаш имам брада од 3-4 дена ја средувам со машинка ретко се бричам скроз.Потребна е хигиена а не само пушти ја нека расте.Преферирам нешто како на сликава повеќе од ова ми смета.
ова малце брада кај некои машки е многуууууу сексиии и привлечнооо:love::P

POWER-MKD

Per aspera ad astra
Член од
1 март 2008
Мислења
4.763
Поени од реакции
645
Брада, малце подрасната, никако скроз запуштена. Така терам веќе 4-та година :)

Член од
22 октомври 2011
Мислења
1.281
Поени од реакции
798
Терам со брадичка онака кратко иако знам да ја запуштам и по 2 недели неизбричена :)

Член од
8 октомври 2011
Мислења
249
Поени од реакции
65
nekogas mi e grdo nekogas koga ke vidaqm mas so dobra brada uau mi se ide da do siluvam ili toj mene ehehe
--- надополнето: 16 декември 2011 во 04:00 ---

До ова ниво би ја терал максимум, поише не. Клинт бе браат.. :cool:
ova e losa i grtda rada jokjok jok

С

Сатори

Гостин
Маж без брада за мене не е маж.
Секако не преферирам брада во „ла поп“ стил, но онака убава брада од недела дена е совршенство. Кога го бакнуваш да знаеш дека си со маж. :icon_lol:

Kajgana Shop

На врв Bottom