Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.916
Кога ќе умрам ( здравје ) на плакатата кај шо има прекар ќе ми стои ((ROSSONER) <3 AC MILAN
Бог да те прости ... Добар беше, добро му се стори ...

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.915
Поени од реакции
41.876
2.30 за 2 :pipi: :pos:

22 giocatori convocati per Viktoria Plzen-Milan:
Amelia, Roma, Piscitelli (51);
Abate, Antonini, Bonera, De Sciglio, Mexes, Taiwo, Thiago Silva, Zambrotta, Yepes;
Ambrosini, Boateng, Cristante (34), Emanuleson, Innocenti (35), Nocerino, Seedorf;
Ibrahimovic, Pato e Robinho

Член од
5 април 2011
Мислења
1.920
Поени од реакции
925
Таиво не го даваат па шо сака нека биде од него ќе направат најдобар лев бек исто како шо беше во Марсеј, со Плзен мора од 1 мин да се покаже ;) Тим нема шанси да дојде :D
па да, најдобар лев бек беше во марсеј и негде во првите 10 во француската лига!
да не беа тоа головите од слободен шо ги дава 2-3 у сезона од слободен, сеа ќе играше у трета јужно африканска лига, за крејзи пантерс или како и да се вика било кој тим од таму :D
--- надополнето: Dec 5, 2011 3:34 PM ---
Ви викам јас циганчето треба ќутек да јаде ... Уште од коа ви го зборам тоа. Бетер од Калу е.
калу у челзи има дадено повеќе голови него ова неухранетото у реал, сити и милан!

OMGWTFBBQ

Bone for Tuna
Член од
3 февруари 2007
Мислења
8.802
Поени од реакции
4.419
Фламини се вратил на тернинг, а можно е и Касано од Јануари да почне со тренинзи што е добра вест. Исто се очекува и Гатузо кај и да е да се врати на теренот. Би било добро тимот целосно да се комплетира за почетокот на втората полусезона, иако тешко дека до тогаш ќе се избегнат нови повреди.

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.915
Поени од реакции
41.876
Фламини се вратил на тернинг, а можно е и Касано од Јануари да почне со тренинзи што е добра вест. Исто се очекува и Гатузо кај и да е да се врати на теренот. Би било добро тимот целосно да се комплетира за почетокот на втората полусезона, иако тешко дека до тогаш ќе се избегнат нови повреди.
Не ни е потребен Фламини ич да не се врне :D

Член од
10 август 2011
Мислења
2.371
Поени од реакции
1.281
Фламини се вратил на тернинг, а можно е и Касано од Јануари да почне со тренинзи што е добра вест. Исто се очекува и Гатузо кај и да е да се врати на теренот. Би било добро тимот целосно да се комплетира за почетокот на втората полусезона, иако тешко дека до
тогаш ќе се избегнат нови повреди.
Од каде ова?

Член од
27 јуни 2008
Мислења
9.024
Поени од реакции
5.947
И Гатузо тренирал со тимот на тренингот пред утакмицата со Џенова.

--- надополнето: Dec 5, 2011 4:10 PM ---
Не ни е потребен Фламини ич да не се врне :D
Секој играч ни е потребен буквално кажано секој па дури и Бонера и Антонини.Да беа сега спремни повредениве утре сигурно они ќе играа а на нивна сметка ќе одмараа останатите првотимци плус следат утакмици од купот каде што сигурно пак они би играле.

OMGWTFBBQ

Bone for Tuna
Член од
3 февруари 2007
Мислења
8.802
Поени од реакции
4.419
^ Гатузо уште од кога му се појавија проблемите со окото тренира со тимот и трчал над 10км на секој тренинг за да ја одржи формата... А дека Фламини се вратил на тренинг дознав од Емануелсон кој го соопшти тоа на твитер

Urby28 Urby Emanuelson

On our way to malpensa.. Flamini is back in milano.. Was good to see him again..

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.915
Поени од реакции
41.876
Да, и јас мислам дека е подобро да му кажеш на Алегри да го продаде... Златен Амбро, они Фламини... :icon_lol:
Никој не кажа да ми треба Амброзини место Фламини јас сум и двајцата да си одат и да земат еден саалм играч. :icon_lol:

Amelia; De Sciglio, Bonera, Mexes, Taiwo; Nocerino, Ambrosini, Emanuelson; Seedorf; Pato, Robinho.

Член од
27 јуни 2008
Мислења
9.024
Поени од реакции
5.947
Да сум на местото на Алегри со ваков состав би излегол:​
Амелија​
Замброта-Мексес-Бонера-Таиво​
примавер-Амброзини-Емануелсон​
Сидорф​
Робињо-Пато​

Сутлијаш

PAZZO PAZZINI
Член од
5 декември 2010
Мислења
2.614
Поени од реакции
1.550
Да сум на местото на Алегри со ваков состав би излегол:​
Амелија​
Замброта-Мексес-Бонера-Таиво​
примавер-Амброзини-Емануелсон​
Сидорф​
Робињо-Пато​
Составот кој што го постираше Кировски ќе биде почетниот, така кажа Алегри на прес-конференцијата...

Иначе, интересен податок, тој Паулињо од Коринтијас со кој што не` поврзуваа последниве недели има играно(или бил на проба?) во Вардар, во сезоната кога Милан последен пат освои ЛШ(2006-07)...

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.915
Поени од реакции
41.876
Кој сака нека игра сакам да видам 2 оти коеф ненормално го зголемуваат од 2.00 на 2.30 :pos:

Kajgana Shop

На врв Bottom