Сладоледџија
Ванила & Чоколадо
- Член од
- 8 декември 2009
- Мислења
- 14.458
- Поени од реакции
- 11.916
Бог да те прости ... Добар беше, добро му се стори ...Кога ќе умрам ( здравје ) на плакатата кај шо има прекар ќе ми стои ((ROSSONER) <3 AC MILAN
Бог да те прости ... Добар беше, добро му се стори ...Кога ќе умрам ( здравје ) на плакатата кај шо има прекар ќе ми стои ((ROSSONER) <3 AC MILAN
па да, најдобар лев бек беше во марсеј и негде во првите 10 во француската лига!Таиво не го даваат па шо сака нека биде од него ќе направат најдобар лев бек исто како шо беше во Марсеј, со Плзен мора од 1 мин да се покаже Тим нема шанси да дојде
калу у челзи има дадено повеќе голови него ова неухранетото у реал, сити и милан!Ви викам јас циганчето треба ќутек да јаде ... Уште од коа ви го зборам тоа. Бетер од Калу е.
Не ни е потребен Фламини ич да не се врнеФламини се вратил на тернинг, а можно е и Касано од Јануари да почне со тренинзи што е добра вест. Исто се очекува и Гатузо кај и да е да се врати на теренот. Би било добро тимот целосно да се комплетира за почетокот на втората полусезона, иако тешко дека до тогаш ќе се избегнат нови повреди.
Од каде ова?Фламини се вратил на тернинг, а можно е и Касано од Јануари да почне со тренинзи што е добра вест. Исто се очекува и Гатузо кај и да е да се врати на теренот. Би било добро тимот целосно да се комплетира за почетокот на втората полусезона, иако тешко дека до
тогаш ќе се избегнат нови повреди.
Да, и јас мислам дека е подобро да му кажеш на Алегри да го продаде... Златен Амбро, они Фламини...Не ни е потребен Фламини ич да не се врне
Секој играч ни е потребен буквално кажано секој па дури и Бонера и Антонини.Да беа сега спремни повредениве утре сигурно они ќе играа а на нивна сметка ќе одмараа останатите првотимци плус следат утакмици од купот каде што сигурно пак они би играле.Не ни е потребен Фламини ич да не се врне
Никој не кажа да ми треба Амброзини место Фламини јас сум и двајцата да си одат и да земат еден саалм играч.Да, и јас мислам дека е подобро да му кажеш на Алегри да го продаде... Златен Амбро, они Фламини...
Составот кој што го постираше Кировски ќе биде почетниот, така кажа Алегри на прес-конференцијата...Да сум на местото на Алегри со ваков состав би излегол:АмелијаЗамброта-Мексес-Бонера-Таивопримавер-Амброзини-ЕмануелсонСидорфРобињо-Пато