Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.916
Нема везе головите, од сите овие, првите тројца да речеш не се исплатеа океј е стварно е така, ама од Торје па надоле сите се минимум солидни. Али дефинитивно Ночерино е хит сеа за сеа, изненади момаков иако сите се заебававме на негова сметка. Секоја чест!
Нз што го става Елија во ист кош кога типацот има само 1 утакмица одиграно и тоа влезено од клупа ...

Член од
23 август 2010
Мислења
39.291
Поени од реакции
113.339
Нз што го става Елија во ист кош кога типацот има само 1 утакмица одиграно и тоа влезено од клупа ...
Епа исто и Кастињос е, а за тој Торје неам чуено до сеа. Иначе Видал, Мирко, Ламела и Пјанич и те како се покажаа како добри засилувања.

Сутлијаш

PAZZO PAZZINI
Член од
5 декември 2010
Мислења
2.614
Поени од реакции
1.550
Епа исто и Кастињос е, а за тој Торје неам чуено до сеа. Иначе Видал, Мирко, Ламела и Пјанич и те како се покажаа како добри засилувања.
Ок првите 2-ца, ама овие зошто for god sake!? Па врска немаат, нема никаква хемија во тимот на Рома, ќе помислиш дека играат сами за себе, посебно овие 2-ца, како од трет тим да се на теренот...

Член од
10 август 2011
Мислења
2.371
Поени од реакции
1.281
Милан на последниве 4 натпревари оваа сезона во Серија А нема примено ниту еден гол а има постигнато дури 10.

Од овие сите 10, Ибра дал 5...Ѕверка :D

Член од
23 август 2010
Мислења
39.291
Поени од реакции
113.339
Ок првите 2-ца, ама овие зошто for god sake!? Па врска немаат, нема никаква хемија во тимот на Рома, ќе помислиш дека играат сами за себе, посебно овие 2-ца, како од трет тим да се на теренот...
Не знам ја до сега тоа што го видов од нив океј ми беше, ај Пјанич така и така. Он не е тоа што се очекуваше ама Ламела некако добар е, бар според мене, иначе себичи многу Ламела и тоа ми е најголема маана кај него.

Член од
17 декември 2008
Мислења
4.232
Поени од реакции
3.868
Можна замена за Абијати,Тим.Супер брани плус има 23 години (y).
Иначе пак не поврзуваат со Коларов,а Таиво со Барселона..:свиркам:

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.915
Поени од реакции
41.876
Таиво не го даваат па шо сака нека биде од него ќе направат најдобар лев бек исто како шо беше во Марсеј, со Плзен мора од 1 мин да се покаже ;) Тим нема шанси да дојде :D

Член од
14 октомври 2007
Мислења
2.674
Поени од реакции
2.731
Многу ми е глупо коа читам овде некои постови каде пишуа дека требало да се земе Касемиро,Дамиао,Хазард,Паулињо,Гиљерме,а при тоа тој што го напишал постот и вика дека тој играч мора да се донесе по секоја цена,дека е страшен играч и слично,го нема видено Касемиро на утакмица ниту една минута или има видено клипче на јутуб каде 5 пати се повторува некој негов јак дриблинг. :pos:И сигурен сум дека 90% од постовите се такви.
Што е работава сеа? Ако е од Бразил и за него бараат над 25 милиони-тоа значи ѕвер е,мора да се земе во Милан?
Другиве сите што се спомнуваат се просечни играчи као.. Што ми е мило што Аквилани(донекаде),ама посебно Ночерино,барем засега, ги изненадуваат сите мрчатори и кењатори што беа против нивните трансфери!:)

Јас на пример,коа сите си кажуваме желби овде,во Милан би го зел Левандовски од Борусија Дортмунд! Ретко корисен играч со ретко чувство за гол! Кој ја следи Борусија,посебно оваа сезона,знае за што зборам.Очекувам да му скокне цената наеднаш и можда више наредно лето да заврши во Баерн.

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611
Ви викам јас циганчето треба ќутек да јаде ... Уште од коа ви го зборам тоа. Бетер од Калу е.

Член од
10 август 2011
Мислења
2.371
Поени од реакции
1.281
Еднаш онака мењавав канали и го најдов Њукасл играше со некој си тим таму.Се добро ама им се повреди првиот голман и замена прават го ставија овој Тим Крул, човеков влегува и се побудале.Ако не беше тој минимум 10 гола ќе примеше Њукасл, супер реакции имаше до тогаш немав видено таков голман на еден натпревар да прави такви работи и од тогаш го засакав многу, секаде и на Фифа, Пес си го купувам во тимот.Баш сакам да дојде, супер би било :D

Ф

Фил Ајви

Гостин
нова победа, Пато неспособен за игра, Робињо промаши празен гол, нешто ново да пишете не би било лошо :icon_lol:

е Аквилани ние такви реакции кога вадевме за Робињо ти кај беше

Член од
10 февруари 2011
Мислења
894
Поени од реакции
398
ахахахахаха интер глеајте го .. !
еден вика во јануари сите играчи да бидат стаени на ebay за продажба со ГОЛЕМ ПОПУСТ .. !! :D :D хахахаа

Kajgana Shop

На врв Bottom