Веб програмирање

• Креатор на темата Креатор на темата vlatko_95
  • Време на започнување Време на започнување
Не ти треба jomla инсталирај usbwebserver многу е мала и многу лесна за работа

Почнав со ова
http://www.w3schools.com/html/default.asp

После продолжив со ова
http://www.w3schools.com/js/default.asp

утре продолжувам со овие другите.. И дали има некој програм(а би требало да има ) ако може да оставите линк за да го симнам. Фала однапред.

Пробај го на пример Codelobster PHP edition. И батали совети од тип Joomla, Wordpress и сл. (не мислам на оние кои ти посочуваа да ги раскопаш како се програмирани туку на оние кои те советуваа да ги учиш/користиш). Но во секој случај имаш уште многу дур стигнеш до таму ... прашувај слободно и поконкретни работи тука ќе пробаме да ти помогнеме.

Ммм, не знам дали моето прашање е баш наменето за оваа тема, но не најдов друга посоодветна тема.
Дали некој знае начин да ги видам get/post header-ите кои мојот web browser ги испраќа на некоја веб страна, и да ги видам header-ите кои се враќаат како одговор од таа веб страна?

Ммм, не знам дали моето прашање е баш наменето за оваа тема, но не најдов друга посоодветна тема.
Дали некој знае начин да ги видам get/post header-ите кои мојот web browser ги испраќа на некоја веб страна, и да ги видам header-ите кои се враќаат како одговор од таа веб страна?

Може да е за тука а може и не. Ако си ти сопственик на сајтот тогаш е за тука, ако си посетител, тогаш не е :)

На Firefox можеш да ги видиш преку FireBug, а на Chrome преку инспекторот

Има ушпте подобар адд-он за Мозила, LiveHTTPHeaders, oдлично програмче, ми сврши работа.
Јасно јасно, но јас преферирам што помалку адони да ставам на пребарувачиве, па затоа го спомнав FireBug како решение, бидејки на едно место имаш се и сешто. Подготово ако си Веб девелопер

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom