Фан Клуб: Реал Мадрид

Член од
20 ноември 2009
Мислења
8.150
Поени од реакции
8.891
Не ја гледав целата утакмица но тоа што го изгледав беше одлично. Ди Марија :cuc: што да кажам за него,што и да се напише малку е. Рамос и Пепе се одлични во одбрана и ниту еднаш топка не помина покрај нив и очекувам во иднина да го градат штоперскиот тандем. Марсело исто така одлична партија и се гледа дека е во животна форма.
Роналдо во второто според мене изигра супер,учествуваше во скоро сите акции и доколку соиграчите реализираа ќе имаше најмалку 2-3 асистенции. 14 победа по ред,изгледа одлично и сега треба атмосферата во тимот да остане одлична и да се фокусираме на Ел Класико.
Hala Madrid !

Eве хајлајтс за тие што не гледаа.

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.615
Поени од реакции
14.488
Лесна 14 победа по ред, многу полесно од очекуваното, перфектно го обработивме ова, браво момци.

Ди Мариа играч на натпреварот, гол и асистенција, што повеќе треба. Господин со една нога, крал.
Драго ми е за голот на Роналдо, али не беше кој знае што во овој натпревар, можеше многу подобро.
Игуаин одигра лош натпревар, многу голем зицер промаши.
Средината без Чаби изгледаше чудно, но сосема коректно си ја завршија работата.
Одбраната без многу работа.

После натпреварот, се вративме на +6, со +3 и натпревар помалку одиме во Ел Класико. Убаво чувство, што друго да се каже.
Го чекаме следниот викенд. :love:

Член од
15 ноември 2008
Мислења
5.770
Поени од реакции
11.773
Фала му на Марсело! :cuc:
Заради него фатив пари после 7 месеци. :icon_mrgr:

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.615
Поени од реакции
14.488

Се наежив 2535566432 пати додека го гледав ова. Колку е убаво да се вратиш во некои минати времиња и да се присетуваш на тие моменти на радост и среќа. Наместо тие играчи, Зидан, Фиго, Иеро, Раул наредната година ги гледаме Роналдо, Игуаин, Рамос, Чаби на Сибелес, да се радуваат исто како и пред 10 години.

OziLLLL

MADRIDISTA
Член од
8 октомври 2008
Мислења
3.334
Поени од реакции
1.892
Не гледам никој да го пофали Лас, чудно. Можеби само јас приметувам дека игра одлично.
Јас го пофалиф уште пред 2 кола, во истата форма си е убаво игра, и тоа и сакам да игра против барса бек, да видеме дали виља е доволно снажен и брз

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
Приметувате дека Ангеле го има увежбано оној пас, од асистенцијата за вториот гол вчера... Пола асистенции му се со тој потег. :D

Riken

the power of imagination makes us infinite
Член од
9 декември 2008
Мислења
12.898
Поени од реакции
30.820
Мене ептен ме загрижи реакцијата на Лас пред крајот кога имаше дуел со противнички фудбалер. Имаше лошо движење и се држеше за коленото, само да не е некоја повреда.

Kajgana Shop

На врв Bottom