Toneh
is a turtle
- Член од
- 21 август 2005
- Мислења
- 5.510
- Поени од реакции
- 907
Кај нив беше проблемот, имаа DNS зафрканции, меѓутоа сега е средено.Луѓе има некој од вас проблем со мегаплоуд ?
Кај нив беше проблемот, имаа DNS зафрканции, меѓутоа сега е средено.Луѓе има некој од вас проблем со мегаплоуд ?
Другар се надевам мене ми одговараш, али ништо не те сфатив Имам speedport рутер и неможам баш да се јавам на 080012345 зошто не ми работи домашниот откако активирав неограничен нетako ti e vklucen gore vo ruterot na gornite priklucoci, i da ne raboti, javi im na 080012345 da ti go sredat.
02 177 тоа е центарот за пријавување пречки/дефекти. Јави се преку мобилен и кажи го проблемот.Другар се надевам мене ми одговараш, али ништо не те сфатив Имам speedport рутер и неможам баш да се јавам на 080012345 зошто не ми работи домашниот откако активирав неограничен нет
Loading (chrome/mozilla). Пробај смени ги DNS, стави ги оние опен днс може ќе проработи.T-home корисници, сакам да се осигурам дека проблемов е до нив.. може ли да ја отворите оваа страна http://www.imgur.com и да ми кажете дали ви врти Loading цело време под "Upload Images" или ви работи најнормално(тоа значи дека ќе пишува computer/web и ќе може да кликате на нив). Пробајте и со други browser-и.
Пријави му овде (или по ПП, или преку сајтот..) на MrGrim, барем да провери да не е некој проблем од негова страна.На google ги користам DNS серверите. Неќе ни со OpenDNS. Се јавив во техничка и кај него беше така рече ќе им пренесе на колегите...
Пробано кај другар со нет од кејблтел, си работи.