А знаеш нешто околку тоа како иде пресметувањето царина? Колку на колку?45 евра.
Еве го аплоадирав водичот за царинење на посебни стоки во Ексел документ е. Има и колку ДДВ и колку царина за одреден производ само го немам разгледано убаво.А знаеш нешто околку тоа како иде пресметувањето царина? Колку на колку?
Овие ги знам т.е. купував вакви од Белград за едни ракометари, многу биле добри за во сала, барем така викаат.Ги утепав од носење од мај месец, па се до сега. Гајле немаат. Како нови се.
Adidas Barricade 6.0 (можете да ги видите на Гугл, нешто не ми дава да прикачам датотека) . Иначе сега се спремам и за 7цата да ја купам.
Која цена беа во Белград? Прееска бев во Адидас во ГТЦ и гледам сеуште цена држат (уште е иста цена) 130 евра. А ги купив 130 евра во мај.Овие ги знам т.е. купував вакви од Белград за едни ракометари, многу биле добри за во сала, барем така викаат.
Мислам дека беа околу 110 ЕУР и тогаш беше најновиот модел (секогаш се поевтини кај нив, било кој бренд), знам дека земав плави со бело. Е сега не ми текнува или во Ушче или во Делта сити ги земав.Која цена беа во Белград? Прееска бев во Адидас во ГТЦ и гледам сеуште цена држат (уште е иста цена) 130 евра. А ги купив 130 евра во мај.
Nike Air Max за 3900? Од небо се гледа дека се фалцови овие Чим и до дома носеле бесплатно, пиши пропалоИма ли некој нарачано патики од тука:http://www.facebook.com/profile.php?id=100003175834944
Nikee Prodazba (Macedonniaa)
Mе интересира некој да ми потврди дали се оригинал, за да не се изгорам.
Да не е некоја кинеска копија па да си ја чукам главата после, пошто гледам за 3900ден. (со се достава до дома) има цицка патичиња.
Не ме разочаруваjNike Air Max за 3900? Од небо се гледа дека се фалцови овие Чим и до дома носеле бесплатно, пиши пропало