Горан Пандев

Bianconero vero

Il Capitano
Член од
10 ноември 2008
Мислења
9.238
Поени од реакции
8.136
Бо не ти игра во противнички тим затоа. Ти тераш инает и во реалниот живот и тука на форумов.
Јас се радувам на секој успешен Македонец во спортот како Пандев, Лазаров, кошаркарите, каратистите...
Како бе не игра во противнички тим? Од кај процени дека јас сум за Монтепаски?:) Можеби сум за Армани и сега што правиме?:).
Работата е во тоа што црнчето придонело за Македонија како што не придонел ни еден друг чист македонец. Кога ги гледам нашите спортисти националните интереси ми се пред се, а никој нема толку придонесено за Македонија како Бо.

Член од
1 ноември 2008
Мислења
7.396
Поени од реакции
1.880
Како бе не игра во противнички тим? Од кај процени дека јас сум за Монтепаски?:) Можеби сум за Армани и сега што правиме?:).
Работата е во тоа што црнчето придонело за Македонија како што не придонел ни еден друг чист македонец. Кога ги гледам нашите спортисти националните интереси ми се пред се, а никој нема толку придонесено за Македонија како Бо.
Можеби и немаш омилен кошаркарски тим во Евролигата и во италијанската.
Бо не играше сам, играше цела репрезентација, а со тоа дојде и успехот. Пандев игра сам во репрезентација тек сега Тричко почна друштво да му прави. Ако игра цела репрезентација ќе е подруго. А Пандев придонел со тоа што е спортски амбасадор на земјава, што за многу странци прва асоцијација за Македонија им е Пандев.

Bianconero vero

Il Capitano
Член од
10 ноември 2008
Мислења
9.238
Поени од реакции
8.136
Можеби и немаш омилен кошаркарски тим во Евролигата и во италијанската.
Бо не играше сам, играше цела репрезентација, а со тоа дојде и успехот. Пандев игра сам во репрезентација тек сега Тричко почна друштво да му прави. Ако игра цела репрезентација ќе е подруго. А Пандев придонел со тоа што е спортски амбасадор на земјава, што за многу странци прва асоцијација за Македонија им е Пандев.
Цело време го вртиме муабетот ко јас да имам нешто против Пандев а ти ме убедуваш дека грешам. Верувај дека воопшто не е така. Веќе се изјаснив дека му посакувам се најдобро во кариерата и му посакувам дел од својот фудбалски раскош да пренесе и во репрезентацијата, тоа е се. Тогаш веројатно ќе биде и далеку повеќе ценет тука во Македонија.

Член од
1 ноември 2008
Мислења
7.396
Поени од реакции
1.880
Цело време го вртиме муабетот ко јас да имам нешто против Пандев а ти ме убедуваш дека грешам. Верувај дека воопшто не е така. Веќе се изјаснив дека му посакувам се најдобро во кариерата и му посакувам дел од својот фудбалски раскош да пренесе и во репрезентацијата, тоа е се.
Не го вртиме таму муабетот, ти си мислиш така.

Bianconero vero

Il Capitano
Член од
10 ноември 2008
Мислења
9.238
Поени од реакции
8.136
Не го вртиме таму муабетот, ти си мислиш така.
Тоа што јас не се радувам на успесите на неговиот тим не значи дека имам нешто против него ама ајде нека ти биде.

Bianconero vero

Il Capitano
Член од
10 ноември 2008
Мислења
9.238
Поени од реакции
8.136
Не ни реков дека имаш нешто против него.
Аj да пишам пред легнување. Пандев, е нашиот најдобар фудбалер, факт. Единствено што сакам од него е дел од тоа фудбалско знаење кое го поседува да го пренесе кога настапува за репрезентацијата без разлика дали Хари бил председател дали врвот на ФФМ не чинел или пак некој трет бил на чело на федерацијата. Само во тој случај Пандев ќе биде ценет колку што заслужува од сите македонци.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Нека ве стават во некоја од крш репрезентациите македонски и колку и да ве бива, баш да видам дали ќе се залагате кога ќе видите со какви луѓе треба да си имате работа. Едни се желбите, друга е реалноста.

П.С. Екс член на репрезентација ви го пишува ова.

А

Анноун

Гостин
Нека ве стават во некоја од крш репрезентациите македонски и колку и да ве бива, баш да видам дали ќе се залагате кога ќе видите со какви луѓе треба да си имате работа. Едни се желбите, друга е реалноста.

П.С. Екс член на репрезентација ви го пишува ова.
Тони Мицевски , ти ли си бе брат ? :)

Член од
1 ноември 2008
Мислења
7.396
Поени од реакции
1.880
Аj да пишам пред легнување. Пандев, е нашиот најдобар фудбалер, факт. Единствено што сакам од него е дел од тоа фудбалско знаење кое го поседува да го пренесе кога настапува за репрезентацијата без разлика дали Хари бил председател дали врвот на ФФМ не чинел или пак некој трет бил на чело на федерацијата. Само во тој случај Пандев ќе биде ценет колку што заслужува од сите македонци.
Ало Пандев не е Супермен.

Kajgana Shop

На врв Bottom