Горан Пандев

Член од
13 февруари 2007
Мислења
5.163
Поени од реакции
6.040
А кога сме играле натпревар за бодови со репрезентацијата на Бразил? :))))) 2 гола на велесилата ШПАНИЈА ... доволно се да ти докажат?

Или ај дај пример кој е подобар од него во репрезентацијата :)
Неговото залагање против Шпанија ми се чини дека беше за негова лична корист, а не за репрезентацијата. Баш во тој период стана извесно дека ќе си оди од Лацио, кога не сакаше да потпише нов договор и беше исфрлен од првиот тим. Така да утакмиците за репрезентација му беа единствена можност да ги покаже своите квалитети пред скаутите на поголемите клубови. Најверојатно со тие два гола против Шпанија успеа да "се продаде" на Интер.

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
А вие што го критикувате, вие па што сте направиле за државава?

zee German

mpkfa
Член од
12 август 2009
Мислења
6.443
Поени од реакции
6.115
Неговото залагање против Шпанија ми се чини дека беше за негова лична корист, а не за репрезентацијата. Баш во тој период стана извесно дека ќе си оди од Лацио, кога не сакаше да потпише нов договор и беше исфрлен од првиот тим. Така да утакмиците за репрезентација му беа единствена можност да ги покаже своите квалитети пред скаутите на поголемите клубови. Најверојатно со тие два гола против Шпанија успеа да "се продаде" на Интер.
Типичен говор на омраза затоа што ти замина од Лацио :icon_lol:.

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Ја не земам по 1.500 за секој повик за репрезентација. Нека ми даваат, ак отреба ќе го изорам Градски.
Ете каде лежи зајакот.
Значи ти би го изорал Градски, затоа што ќе ти дадат 1.500, а не затоа што сакаш да направиш нешто за државата. ;)

И после Горан ќе го критикувате.

Bianconero vero

Il Capitano
Член од
10 ноември 2008
Мислења
9.238
Поени од реакции
8.136
Ете каде лежи зајакот.
Значи ти би го изорал Градски, затоа што ќе ти дадат 1.500, а не затоа што сакаш да направиш нешто за државата. ;)

Јас да сум професионален фудбалер би играл за без пари за репрезентацијата. Не само да сум професионален фудбалер, туку и сега би играл за без пари и би давал се од себе иако не сум ѕвезда како Пандев. Темава е само за него ама јас зборам општо за сите наши "ѕвезди". Никој од нив не се залага за дресот на Македонија односно парата им удрила во глава. Јас се сложувам со муабетите дека рибата смрди од главата ама јас да сум фудбалер во моментов никаква глава нема да ме спречи да го дадам максимумот за Македонија без разлика на се.

Ivica^

Confident Liar
Член од
14 август 2007
Мислења
11.431
Поени од реакции
16.747
е па кажи ми ти мене како јас да се радувам на неговите ЛИЧНИ успеси, кога јас немам никаква сатисфакција од тоа??? па ни државата!!!

Патем, како му беше прекарот на Пандев?
И според твојава логика не треба да ни биде сатисфакција успехот на Бо, Кире, затоа што тие се нивни лични успеси и никаква корист нема државата од нив.

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Ете каде лежи зајакот.

Не ме сфати. Џабе да ти објаснуем.

Bianconero vero

Il Capitano
Член од
10 ноември 2008
Мислења
9.238
Поени од реакции
8.136

Патем, како му беше прекарот на Пандев?
И според твојава логика не треба да ни биде сатисфакција успехот на Бо, Кире, затоа што тие се нивни лични успеси и никаква корист нема државата од нив.
Грешка си, за нивните успеси се радувала цела Македонија затоа што ги направиле на репрезентативно ниво, а на успехот на Пандев се радувале навивачите на Интер и струмичаните и тоа е тоа. Ова и порано го имам пишувано и пак ќе го кажам, брат ми ако сака нека игра во друг тим во Италија ако не е Јувентус јас пак нема да го поддржувам. Пандев бил копиљ кога јас сум почнал да навивам за Јувентус почетокот на деведесетите и нема теорија сега некој да ме натера јас да се радувам на успех на ривалски клуб само затоа што таму игра Пандев.

Член од
1 ноември 2008
Мислења
7.396
Поени од реакции
1.880
Грешка си, за нивните успеси се радувала цела Македонија затоа што ги направиле на репрезентативно ниво, а на успехот на Пандев се радувале навивачите на Интер и струмичаните и тоа е тоа. Ова и порано го имам пишувано и пак ќе го кажам, брат ми ако сака нека игра во друг тим во Италија ако не е Јувентус јас пак нема да го поддржувам. Пандев бил копиљ кога јас сум почнал да навивам за Јувентус почетокот на деведесетите и нема теорија сега некој да ме натера јас да се радувам на успех на ривалски клуб само затоа што таму игра Пандев.

Нити сум навивач на Интер нити сум струмичанец па се радувам на успесите на Пандев и познавам уште еден куп такви. Познавам и непознавачи на фудбалот кои се радуваат на неговите успеси.

Ivica^

Confident Liar
Член од
14 август 2007
Мислења
11.431
Поени од реакции
16.747
Кире Лазаров ако добро се сеќавам беше најдобар стрелец у ЛШ и секогаш високо котира таму и мене секогаш ми е мерак кога ќе го видам, зашто знам дека сите кој го следат тој спорт дознаваат индиректно за Македонија.
Со еден збор тој е амбасадор на државата од каде потекнува, исти пример и Пандев ти е.
Тоа што фудбалската репрезентација го нема истиот квалитет колку и кошаркарската не е проблем на Пандев и не зависи од неговото залагање или незалагање.

Јас не сум струмичанец, нити навивач на Интер и се радувам за успесите на Пандев. Цел мој живот следам исклучиво англиска Премиер Лига, а поради Пандев почнав да следам италјанска лига и да се интересирам за неа.
Никој не те тера тебе да почнеш да навиваш за ривалски клуб, или и ти си имаш некаква корист од тоа што Јувентус успеал да оствари некоја цел и ќе се радуваш на голови на Матри, наместо на Пандев? :icon_lol:
Ако не ви се свиѓа тоа што некој го величи едноставно игнорирајте и крај.

Bianconero vero

Il Capitano
Член од
10 ноември 2008
Мислења
9.238
Поени од реакции
8.136
Нити сум навивач на Интер нити сум струмичанец па се радувам на успесите на Пандев и познавам уште еден куп такви. Познавам и непознавачи на фудбалот кои се радуваат на неговите успеси.
Да се разбереме, јас на Пандев му посакувам се најдобро во кариерата ама се додека не го остварил тоа најдобро во мој тим, не можам да се радувам на истото.

Член од
1 ноември 2008
Мислења
7.396
Поени од реакции
1.880
Да се разбереме, јас на Пандев му посакувам се најдобро во кариерата ама се додека не го остварил тоа најдобро во мој тим, не можам да се радувам на истото.

Ти не се радуваш од инает, затоа што секогаш игра во противнички тим. Ние се радуваме затоа што е успешен Македонец.

Bianconero vero

Il Capitano
Член од
10 ноември 2008
Мислења
9.238
Поени од реакции
8.136
Кире Лазаров ако добро се сеќавам беше најдобар стрелец у ЛШ и секогаш високо котира таму и мене секогаш ми е мерак кога ќе го видам, зашто знам дека сите кој го следат тој спорт дознаваат индиректно за Македонија.
Со еден збор тој е амбасадор на државата од каде потекнува, исти пример и Пандев ти е.
Тоа што фудбалската репрезентација го нема истиот квалитет колку и кошаркарската не е проблем на Пандев и не зависи од неговото залагање или незалагање.

Јас не сум струмичанец, нити навивач на Интер и се радувам за успесите на Пандев. Цел мој живот следам исклучиво англиска Премиер Лига, а поради Пандев почнав да следам италјанска лига и да се интересирам за неа.
Никој не те тера тебе да почнеш да навиваш за ривалски клуб, или и ти си имаш некаква корист од тоа што Јувентус успеал да оствари некоја цел и ќе се радуваш на голови на Матри, наместо на Пандев? :icon_lol:
Ако не ви се свиѓа тоа што некој го величи едноставно игнорирајте и крај.
Кажав и погоре што ми е муабетот во врска со Пандев. Алал нека му е на дечкото, нека игра уште многу години и нека го повтори успехот со Интер уште неколку пати ама едноставно не можам да се радувам на неговите успеси се додека лично не сум затангиран со истите.
--- надополнето: Dec 3, 2011 2:55 AM ---
Ти не се радуваш од инает, затоа што секогаш игра во противнички тим. Ние се радуваме затоа што е успешен Македонец.
Е зошто на пример се радувам на успехот на Бо со репрезентацијата?
Едноставно човекот направил нешто добро за Македонија и ми донел неизмерна радост без разлика што не е македонец.

Член од
1 ноември 2008
Мислења
7.396
Поени од реакции
1.880
Кажав и погоре што ми е муабетот во врска со Пандев. Алал нека му е на дечкото, нека игра уште многу години и нека го повтори успехот со Интер уште неколку пати ама едноставно не можам да се радувам на неговите успеси се додека лично не сум затангиран со истите.
--- надополнето: Dec 3, 2011 2:55 AM ---

Е зошто на пример се радувам на успехот на Бо со репрезентацијата?
Едноставно човекот направил нешто добро за Македонија и ми донел неизмерна радост без разлика што не е македонец.
Бо не ти игра во противнички тим затоа. Ти тераш инает и во реалниот живот и тука на форумов.
Јас се радувам на секој успешен Македонец во спортот како Пандев, Лазаров, кошаркарите, каратистите...

Kajgana Shop

На врв Bottom