Serie A 2011/2012

Кој ќе биде шампион?

• Вкупно гласачи
    463
Статус
Затворена за нови мислења.

Ивица ЈМК

Forza Juve Per Sempre!!!!
Член од
28 март 2010
Мислења
1.399
Поени од реакции
270
Не знам како можеш да потврдиш дека не е пенал. Можеш да дадеш мислење, али да потврдиш е малце преголем збор.

Јас мислам дека не беше пенал, бидејќи Маркизио беше свртен со грб кон гол и немаше теоретски шанси да ја стигне топката. Да беше со лице кон голот и да пробаше да го прескокне/помине Кастелаци ќе беше пенал, во овој случај не.
Зашто да не е пенал,значи од сега ако играчот не гледа кон голот не треба пенал да се суди????Ако си искрен ќе видиш дека маркисио и ќе ја стигнеше топката да не беше соборен.
Значи и на лусио против бари не требаше да му се досуди пенал зашто беше свртен со грб кон голот.не треси глупости те молам.

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Не знам како можеш да потврдиш дека не е пенал. Можеш да дадеш мислење, али да потврдиш е малце преголем збор.

Јас мислам дека не беше пенал, бидејќи Маркизио беше свртен со грб кон гол и немаше теоретски шанси да ја стигне топката. Да беше со лице кон голот и да пробаше да го прескокне/помине Кастелаци ќе беше пенал, во овој случај не.
Добро донекаде и држи логика ова што го напиша ама сепак јас напишав така од моја гледна точка не мора да се сложите..пред се пеналот е судиска одлука и да се свирни и да не се свирни не се зема за голема грешка освен нешто апла да е..во овој случај не беше ништо посебно а и плус Јувентус имаше резултат па и се случи тоа што се случи!

Ивица ЈМК

Член од
28 март 2010
Мислења
1.399
Поени од реакции
270
Добро донекаде и држи логика ова што го напиша ама сепак јас напишав така од моја гледна точка не мора да се сложите..пред се пеналот е судиска одлука и да се свирни и да не се свирни не се зема за голема грешка освен нешто апла да е..во овој случај не беше ништо посебно а и плус Јувентус имаше резултат па и се случи тоа што се случи!
тоа се сложувам дека не беше досуден само затоа што јуве водеше 2-1.

HULK

Black & White Fighter
Член од
12 август 2008
Мислења
1.897
Поени од реакции
1.212
Ае доста за судиите, кои утакмици ќе одат директно на Телма викендов?

A

apidrone

Гостин

Ивица ЈМК

Член од
28 март 2010
Мислења
1.399
Поени од реакции
270

Ернесто ЧЕ Гевара

Hasta La Victoria Siempre
Член од
21 јуни 2010
Мислења
14.582
Поени од реакции
22.528
Во недела од 15ч. поубаво ќе било Фиорентина-Рома да пренесуваа.
Овој Герман Денис е добар играч, цела екипа игра за него, има ептен среќа или што е работата? Аталанта ни еднаш не сум ги гледал оваа сезона и не знам ништо за играчот?

Ивица ЈМК

Член од
28 март 2010
Мислења
1.399
Поени од реакции
270
Во недела од 15ч. поубаво ќе било Фиорентина-Рома да пренесуваа.
Овој Герман Денис е добар играч, цела екипа игра за него, има ептен среќа или што е работата? Аталанта ни еднаш не сум ги гледал оваа сезона и не знам ништо за играчот?
епа коа беше интер прв и коа можеа со сите чкљ екипи да го даваат во пренос,редно време е и јуве малце со таквите екипи да биде пренос на телевизија.
Герман Денис лани играше за Наполи,позајмен од удинезе,увек коа влагаше од клупа речиси даваше гол.Очигледно повеќе го ценат Пандев.И сезонава е позајмен на аталанта не е под перманентен договор,шо значи удинезе си играат тактички си се кали играчот и оп после со ди натале лом праење.

Член од
27 јуни 2008
Мислења
9.024
Поени од реакции
5.947
вие ќе кажувате дали е или не е,после мечот со фиорентина се блокираше фејсбук од плачење од ваша страна.:D
Нема ние што да кажуваме...судијата си го кажа своето-правилното.Сега ја спомнуваш Фиорентина и испаѓаш глуп.Погледни што се случува на 1:11 па прашај некој што ја гледал утакмица колку пати беше оштетен Милан и дали не им беа досудени 2 пенали па ќе правиме муабет.

Ивица ЈМК

Член од
28 март 2010
Мислења
1.399
Поени од реакции
270
Нема ние што да кажуваме...судијата си го кажа своето-правилното.Сега ја спомнуваш Фиорентина и испаѓаш глуп.Погледни што се случува на 1:11 па прашај некој што ја гледал утакмица колку пати беше оштетен Милан и дали не им беа досудени 2 пенали па ќе правиме муабет.
Чекај сеа малце,јас реков негде дека беше офсајд???Не ми наметнувај мислења,реков дека го блокиравте фејсбукот од плачење,да плачевме ние колку шо сме оштетени лани и посебно сезонава,којзнае кај ќе беше крајот.

Член од
27 јуни 2008
Мислења
9.024
Поени од реакции
5.947
Чекај сеа малце,јас реков негде дека беше офсајд???Не ми наметнувај мислења,реков дека го блокиравте фејсбукот од плачење,да плачевме ние колку шо сме оштетени лани и посебно сезонава,којзнае кај ќе беше крајот.
Па плачеле зошто беше поништен регуларен гол и не беа досудени 2 пенали,а што правела баграта на Панче на фејсбук ич не ме занима незнам ни што го мешаш фејсбукот со форумов.

Ивица ЈМК

Член од
28 март 2010
Мислења
1.399
Поени од реакции
270
Денис е тежок просек од играч.
да,а???
http://www.soccerway.com/matches/2011/10/26/italy/serie-a/atalanta-bergamo/fc-internazionale-milano/1175700/
--- надополнето: Dec 1, 2011 10:05 PM ---
Па плачеле зошто беше поништен регуларен гол и не беа досудени 2 пенали,а што правела баграта на Панче на фејсбук ич не ме занима незнам ни што го мешаш фејсбукот со форумов.
па ти кажувам шо беше на фејсбук чисто за споредба,зашо иам многу другари за милан шо се.btw кој е панче????

џимеј

џимилино
Член од
4 март 2007
Мислења
10.391
Поени од реакции
25.192
.btw кој е панче????
Кој е... панче?
Кој е Панче?
ПАНЧЕ?

Те молам немој ни да се потрудиш да дознаеш кој е типов, а и тој што ќе ти каже кој е панче лања да јадит.
Верви не сакаш да влезе во твојот живот... имаш иднина пред себе, цени ја. :D

Ф

Фил Ајви

Гостин
btw кој е панче????
Алеа ле але але але
але ле алеа ле алеее

Излези Боа право на тараса
Ибрахимович е херој а Сидорф
е наша раса крени раце горе
Интер е беден и Барса ке
клекне а Реал е следен!!!