- Член од
- 28 јули 2008
- Мислења
- 10.785
- Поени од реакции
- 3.522
Таман сте за кај нас Џеко и Кифла не шитнаа па мора да прибираме играчи од други екипиAko ne da se trgneme jas i sajber togas
Се гледаме во недела.
Таман сте за кај нас Џеко и Кифла не шитнаа па мора да прибираме играчи од други екипиAko ne da se trgneme jas i sajber togas
Како бе ве шитнале, па ние почнавме со црвените, треба и дресот да си го побараме, ептен усул да се немало .Таман сте за кај нас Џеко и Кифла не шитнаа па мора да прибираме играчи од други екипи
Се гледаме во недела.
Тактика е тоа, да ве болат очи и да ослепите за да ве згазат у недела.^ мн геј боја дај стаи барем потемна
Зашто мораше да му кажеш одма,бар малце да го држевме во неизвесностТактика е тоа, да ве болат очи и да ослепите за да ве згазат у недела.
Џеко е ко Мурињо втор дел, одма на психа мава
20:30 е терминотТочно од 8 часот е терминот ?...мислев дали тогаш е собирање а од 8 и 20 терминот?
Ако си за играње тогаш види зелениве дали ќе те пуштат пошто ние сме пуни.Точно од 8 часот е терминот ?...мислев дали тогаш е собирање а од 8 и 20 терминот?
доста бе не плаќашZnaci kako sto procitav skoro site se slozuvaat golmanite da ne plakjaat. Ako nekoj ne se slozuva neka pise nejkam da ispadne posle deka sum teral neso so sila ili pameten sum se pravel
Bez nervoziАко си за играње тогаш види зелениве дали ќе те пуштат пошто ние сме пуни.
Ако си за гледање бујрум
--- надополнето: Dec 1, 2011 10:18 PM ---
доста бе не плаќаш
И ти се разбира прифати .Bez nervozi
Inace zelenive sakaa da me potkupat mi nudea nekolku dolari za da pustam 2-3 gola vo nedela Mi rekoa deka ne mozele da pobedat i morale taka
И тебе ли те регрутираа зелениве?Јас вс Сајбер а ? Сајбер иам муабет со тебе после... кладионичарски