ЈСП - случки, прашања, дискусии

Boomerang

Немој CTRL+W.
Член од
18 јуни 2006
Мислења
3.709
Поени од реакции
809
Двокатните се супер, не знам стварно зошто толку ги хејтате. Голем кур ако требало малце да се наведнете дур да седнете, леле, тешка работа стварно..Удобни се, клима..не знам што повеќе ви треба?

Член од
20 септември 2008
Мислења
12.773
Поени од реакции
9.896
Двокатните се супер, не знам стварно зошто толку ги хејтате. Голем кур ако требало малце да се наведнете дур да седнете, леле, тешка работа стварно..Удобни се, клима..не знам што повеќе ви треба?
единствена забелешка.. тесни се во ширина ,другото е бонбона

Член од
29 август 2008
Мислења
2.646
Поени од реакции
931
Има сеогаш нешто што треба повеќе, рационални возачи. Неможе на полн горен спрат климата до крај и угушливо ко у комора у аушвиц. А на никој не му текнува да отвори прозор да влезе воздух, дувало!
Незнам дали е така но логиката тера да ако има клима треба да има и вентилација барем.o_O
--- надополнето: Nov 30, 2011 8:38 PM ---
единствена забелешка.. тесни се во ширина ,другото е бонбона
тесно е и ш**чето каде влегува ама па сепак се враќа таму. :pos:

Член од
1 ноември 2008
Мислења
7.396
Поени од реакции
1.880
Ништо не е утка во двокатните освен плаќањето

Член од
5 ноември 2010
Мислења
4.841
Поени од реакции
3.873
Значи старците се стварно идиоти по автобусиве.
Ме гледаат со штака дека идам у скоро полна 41,и на никој не му чуе да стане да седна,па сакаат ја да им станувам
Епа курац што ќе им станувам и коа ќе бидам здрав.
Вчера,една баба вика на една женска ај стани да седна,оваа женскава и враќа ,,Па ако неможеш да одиш зашто идеш``,и си стана и си отиде на средина,и на поминување јас си коментирам,то бе женска,оваа ме слушнала изгледа и ми вика е шо да и речам бе :pos:

Член од
23 јуни 2011
Мислења
10.341
Поени од реакции
3.847
Ништо не е утка во двокатните освен плаќањето
И тоа каква утка е тоа. :pos:
--- надополнето: Nov 30, 2011 8:50 PM ---
Повеќе имаат нарачано од двокатните наместо од тие ниските. Би требало да нарачат од тие дуплите наместо двокатни. Не дека се лоши, но дуплите се многу подобри. И уште едно нешто ме нервира кај двокатните, кога е гужва во нив и ако седиш горе па на станица ако треба да се симнеш едино решение да ги поминеш скалите во таа гужва е или да ги испобуташ сите или да се телепортираш. :D Затоа викам боље дупли да направеле.

GTFO

Pushing the button
Член од
3 април 2009
Мислења
5.654
Поени од реакции
4.579
Ме нервира у двокатниве што пуштаат само mainstream музика :pos:

Џони.

Не е Џони.
Член од
4 ноември 2009
Мислења
1.554
Поени од реакции
1.037
2, 4, 5, 15, 19, 22, 24
Затоа ништо не ти е утка. 7 автобуси имаш на располагање. Пробај еднаш со 57 да се повозиш да видиш дали нема утка. Сеа праат финта од ЈСП. Место да ги има на 10 минути ги има на 25 минути (кога е најголемата гужва) и идат еден стар зглобен и еден двокатен еден позади друг возат. Али заради нивнава ,,финта'' ја по пола саат на автобуска чекам.

Поголема утка од двокатниве нема. Барем за линијата 57. Удобни се и убави се ептен и тоа би било супер доколку можам барем да се качам во нив.

Член од
1 ноември 2008
Мислења
7.396
Поени од реакции
1.880
Затоа ништо не ти е утка. 7 автобуси имаш на располагање. Пробај еднаш со 57 да се повозиш да видиш дали нема утка. Сеа праат финта од ЈСП. Место да ги има на 10 минути ги има на 25 минути (кога е најголемата гужва) и идат еден стар зглобен и еден двокатен еден позади друг возат. Али заради нивнава ,,финта'' ја по пола саат на автобуска чекам.

Поголема утка од двокатниве нема. Барем за линијата 57. Удобни се и убави се ептен и тоа би било супер доколку можам барем да се качам во нив.
И 5ка е така да чекаш и најмалку 5 пати имам пишано за тоа. Пишував јас и дека двокатен не може да замени дупли автобус. Но ако се почести автобусите сигурно дека во 5 и 57 нема да има гужва.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
И 5ка е така да чекаш и најмалку 5 пати имам пишано за тоа. Пишував јас и дека двокатен не може да замени дупли автобус. Но ако се почести автобусите сигурно дека во 5 и 57 нема да има гужва.
Си приметил исто како се клати петката коа вози?
--- надополнето: Nov 30, 2011 11:21 PM ---
Бајдвеј, цревото од моторот што е позади, партали беше на една 4ка а нема ни 3-4 месеца веќе :D

Ако мислите дека ве лажам, слободно заприметете, 4ка бус, тој двокатниот со реклами од санитарија на него. Квалитет Ексима.

Член од
1 ноември 2008
Мислења
7.396
Поени од реакции
1.880
Си приметил исто како се клати петката коа вози?

:pos: пред една недела 5ка каснеше едно 20тина минути и дојде преполн, да не се брзав за на железничка ќе чекав друг. Додека се возевме цело време мислев дека ќе се превртиме :pos:

Kajgana Shop

На врв Bottom