Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
не би рекол башАко ти е другар нема да чепка![]()

отпишани засекогаш од мој живот..али повторувам нема теоретски шанси кај мене пошто знам да проценам коа тука паѓаат искри измеѓу нив
Прво нема шанси да ме изневери со другарка ......и ретко машките идат по нејзини другарки ..тоа е блиска територија..идат на непознати повеке така е побезбедно
да не се дознае..
А ако се деси и двајцата се кретенииотпишани засекогаш од мој живот..али повторувам нема теоретски шанси кај мене пошто знам да проценам коа тука паѓаат искри измеѓу нив
![]()
![]()
Мене ми се нема десено уопште фала БогуПрво- има шанси да те изневери со другарка и второ- не е ретко да не идат по нејзите другарки. Ми се има случено мене многу пати, нивните да дојдат по мене, а и ми се има случено моите другарки да идат по моите. Луѓето се расипани и не го ценат другарството.
а јас сум бркала да кажам други негови даааааааа пошто они сакале со мене и ми биле некои слатки
и да го казнам дечко ми ради некоја глупост..
А не па другарка! Јас не идам со кретени никад ..бирам со кој идам доброоо и затоа ми се нема случено тоа

Мене ми се нема десено уопште фала Богуа јас сум бркала да кажам други негови даааааааа пошто они сакале со мене и ми биле некои слатки
и да го казнам дечко ми ради некоја глупост..
А да мој дечко бркал другарка НЕ ! А биле слатки другаркиве али превише ме сакале ваљда да би погледнале друга!А не па другарка! Јас не идам со кретени никад ..бирам со кој идам доброоо и затоа ми се нема случено тоа
А да лугево се покварени знам тоа...и не постојат вистински другари/ки........гледам такви ситуации околу мене али мене со овој дечко сеа нема шанси да ми се деси![]()

Фала за советот...Ако не идеш со кретени зашто ги казнуваш идејќи по неговите другари? Малку е невкусно. И се надевам дека нема да ти се деси, ама како совет- не биди толку заслепена, свашта има![]()
Има да знам свашта! Али и ја знам да проценувам доброооо луѓеее ..и претпазлива сум...така да...ке видиме за даље шо како..али сеа е ок
Па ја само флертував со негови другари ...ми беа слатки им се свиѓав и тоа го покажуваа очИгЛеДно и кога ке ми згуснеше со типот нешто некое проблемче ја одма некој од другарите негови го заведувам му зборам му се смејам
....и овој додека не полуди и ја научи лекцијата да не праи више проблеми и после знаеш како се претпазливи и душички 
хехе али сеа со овој дечко не праам така
сеа за сеаФала за советот...Има да знам свашта! Али и ја знам да проценувам доброооо луѓеее ..и претпазлива сум...така да...ке видиме за даље шо како..али сеа е ок
Па ја само флертував со негови другари ...ми беа слатки им се свиѓав и тоа го покажуваа очИгЛеДно и кога ке ми згуснеше со типот нешто некое проблемче ја одма некој од другарите негови го заведувам му зборам му се смејам
....и овој додека не полуди и ја научи лекцијата да не праи више проблеми и после знаеш како се претпазливи и душички
хехе али сеа со овој дечко не праам така
сеа за сеа
![]()

Точно ! Не сакам насилници и дечки пуни со агресија внатре....сакам смирени разумни паметни тактичари што РАЗМИСЛУВААТАх.. ако начекаш некој со влакненца под носот, и замисли да те разшамара таму пред другарите еееее, младо си и да те молам биди претпазлива со својте постапки, остај што може да те шета и те изневерува може и да те изшамара, ма да знаеш да си ги бираш тие нежните момчиња нели ?![]()
и такви бирам!
Кажувам познавам кога некој е кретен ..насилник силеџија..психопат...се гледа тоа.... и бегам од таквите...Боже САЧУВАЈ да ме шамара некој ! за да дојде до тоа треба да имам ПСИХОПАТА НАСИЛНИК ПОРЕМЕТЕН ПСИХИЧКИ ДЕЧКО а ја од такви БЕГАМ ко од чума
хехе
...најбитно паметни а не неандерталци
фино од тебегрешка у куцање кретену
Кое одделение имаш девојче? Второ?