Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
не би рекол башАко ти е другар нема да чепка![]()
Прво нема шанси да ме изневери со другарка ......и ретко машките идат по нејзини другарки ..тоа е блиска територија..идат на непознати повеке така е побезбедно
да не се дознае..
А ако се деси и двајцата се кретенииотпишани засекогаш од мој живот..али повторувам нема теоретски шанси кај мене пошто знам да проценам коа тука паѓаат искри измеѓу нив
![]()
![]()
Мене ми се нема десено уопште фала БогуПрво- има шанси да те изневери со другарка и второ- не е ретко да не идат по нејзите другарки. Ми се има случено мене многу пати, нивните да дојдат по мене, а и ми се има случено моите другарки да идат по моите. Луѓето се расипани и не го ценат другарството.
Мене ми се нема десено уопште фала Богуа јас сум бркала да кажам други негови даааааааа пошто они сакале со мене и ми биле некои слатки
и да го казнам дечко ми ради некоја глупост..
А да мој дечко бркал другарка НЕ ! А биле слатки другаркиве али превише ме сакале ваљда да би погледнале друга!А не па другарка! Јас не идам со кретени никад ..бирам со кој идам доброоо и затоа ми се нема случено тоа
А да лугево се покварени знам тоа...и не постојат вистински другари/ки........гледам такви ситуации околу мене али мене со овој дечко сеа нема шанси да ми се деси![]()
Фала за советот...Ако не идеш со кретени зашто ги казнуваш идејќи по неговите другари? Малку е невкусно. И се надевам дека нема да ти се деси, ама како совет- не биди толку заслепена, свашта има![]()
Фала за советот...Има да знам свашта! Али и ја знам да проценувам доброооо луѓеее ..и претпазлива сум...така да...ке видиме за даље шо како..али сеа е ок
Па ја само флертував со негови другари ...ми беа слатки им се свиѓав и тоа го покажуваа очИгЛеДно и кога ке ми згуснеше со типот нешто некое проблемче ја одма некој од другарите негови го заведувам му зборам му се смејам
....и овој додека не полуди и ја научи лекцијата да не праи више проблеми и после знаеш како се претпазливи и душички
хехе али сеа со овој дечко не праам така
сеа за сеа
![]()
Точно ! Не сакам насилници и дечки пуни со агресија внатре....сакам смирени разумни паметни тактичари што РАЗМИСЛУВААТАх.. ако начекаш некој со влакненца под носот, и замисли да те разшамара таму пред другарите еееее, младо си и да те молам биди претпазлива со својте постапки, остај што може да те шета и те изневерува може и да те изшамара, ма да знаеш да си ги бираш тие нежните момчиња нели ?![]()
грешка у куцање кретену
Кое одделение имаш девојче? Второ?