Мемегенератизирање

• Креатор на темата Креатор на темата Lord Macedon
  • Време на започнување Време на започнување

Lord Macedon

Етнички жител на Кајгана
Член од
12 септември 2008
Мислења
135
Поени од реакции
21
Веб-сајт
www.igracnica.mk
Кајганџии,да видиме колку голема е вашата креативност...

memegenerator.net
имате слики,на сликите ставајте текст.Да видиме колку кретивност има тука...

Еве една од мене

11752684.jpg

Значи од каде го извадив го извадив. Ако не ти се допаѓа те молам не ставај такви одговори . За се друго постои
Back%20Button%20Icon.jpg

А која е поентата да преведуваш memes или да користиш веќе измислени?

Нека се префрли темава во ЧДА, и нека почнат членовиве вештачки да пробуваат да направат meme.
Meme се чита мим, =мимгенерализирање?

Па со право те прашува, од кај го извади зборот жити се, „генерАТизирање“, бог да чува... Да не не смее нешто да прашаме доколку нема логика во тоа што си го кажал, и ти па одма дрско одговараш, сосема на место и/му е прашањето...

Ама да ме праша културно а не со ш*паци и други работи. Така, ми текна =)
На место му е, ама како е поставено прашањето ?

Ајде бе луѓе бидете малце креативни....со демотивацијата касневме година дена....а со rage и memes касниме цел век.

Браво за потегот.

а да не зборуваме за нашиот 9гаг ! полошо нешто немам сретнато =) и демотивацијата стана љубовна сечовеналка. Кога го направив за Перо Антич демотиваротот дека кога ќе шутне за 3 е вистинска демотивација, тие што не знаеа што е кошарка ме пцуеја и неможеа да сватат дека тоа е за забава

а да не зборуваме за нашиот 9гаг ! полошо нешто немам сретнато =) и демотивацијата стана љубовна сечовеналка. Кога го направив за Перо Антич демотиваротот дека кога ќе шутне за 3 е вистинска демотивација, тие што не знаеа што е кошарка ме пцуеја и неможеа да сватат дека тоа е за забава
A ова што е? Баш тоа мим што го имаш ти постирано во првото мислење е преведено.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom