Фудбалери Кајганџии! Season 12/13 [Пријавување: Играме 8х8 на поголем терен!]

Статус
Затворена за нови мислења.

Cyber Knight

House music
Член од
16 мај 2007
Мислења
785
Поени од реакции
186
Ке си бранат овие два голмана додека не врати Гоуст. Гоуст беше плав, ако не се лажам. Али не е битно ке се договориме за тоа. Битно тројца ке се.
3 асистенции. Два гола на Сајбер му асистирав, еден на Урбан и еден јас постигнав. Ако се води статистика, ете. :)
--- надополнето: Nov 29, 2011 2:51 PM ---
Инаку јасно ми е како му било предминатата утакмица сам на Сајбер напред, затоа што многу ми се жалеше. Оваа јас бев постојано позади него и пак некако како да не беше доволно, на моменти се убацуваа Урбан и Ганерот.
не се игра сам напред тешко е.успеав како така да дада, 4 голчиња, ама поише од тоа неможам.мора да имаме замена,немам јас сила за цела утакмица.

skech

United Will Rise Again
Член од
10 јули 2007
Мислења
186
Поени од реакции
37
Јас мислам за да нема забуни како минатиов пат што се деси со плавите, иако ги знаеме составите да си напишеме кој ке доаѓа за сигурно, за недај боже да си планираме со време

Црвени
1. Skech

Зелени
1.

Член од
4 септември 2010
Мислења
439
Поени од реакции
148
не се игра сам напред тешко е.успеав како така да дада, 4 голчиња, ама поише од тоа неможам.мора да имаме замена,немам јас сила за цела утакмица.
Дада, мора да има замена. Минатата утакмица против црвените да бидеме реални ги добивме првите 35-40 минути многу, неможеa пас да врзат. Они си се менуваа и на крај коа снемавме сила ни дадоа 2 брзи гола и се наредија пред гол и оди дај.. Хак ни го накрши ептен :) Нареден пат со замена ако изгубиме од истиот состав ја гол ќе си идам од балон до дома :P :D

Kaiser

Hidden Fortress
Член од
6 мај 2011
Мислења
3.202
Поени од реакции
2.443
Дада, мора да има замена. Минатата утакмица против црвените да бидеме реални ги добивме првите 35-40 минути многу, неможеa пас да врзат. Они си се менуваа и на крај коа снемавме сила ни дадоа 2 брзи гола и се наредија пред гол и оди дај.. Хак ни го накрши ептен :) Нареден пат со замена ако изгубиме од истиот состав ја гол ќе си идам од балон до дома :P :D
Јака изјава е ова, храбро нема што :icon_lol:.

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.234
Поени од реакции
14.576
Пази што си рекол... Кифла не брани така секој ден :D
И дека не сме можеле пас да врземе 40 минути и тоа не би рекол како иначе ви дадовме 5 гола во тие 35-40 минути. Беше израмнет натпреварот а вашето голманче Јувентус имаше спасено баеги зицери... е од коа изгубивте кондиција вие неможевте да излезете од половина и тука ве фативме...
Сајбер прашај го он ќе ти каже од негова гледна точка (напаѓач) што се дешаваше последните 15-20 минути кога едвај поминувавте половина :D

Kaiser

Hidden Fortress
Член од
6 мај 2011
Мислења
3.202
Поени од реакции
2.443
Јас го подржувам... :) Можно е и ја да трчам ако изгубиме...
Само Сајбер нека е расположен :D
Значи двајца голи ќе трчате, како бе не бевте женски :confused: , вака само сеир ќе ви пукаме ако изгубите :icon_lol: .

Знаете сеа како ќе реагираат црвените коа ќе ве прочитаат сабајле, одушевени ќе бидат како ги потценувате :icon_lol:.

Треба у пиво да почнете да играте е тогаш ќе биде запнување да не се загуби :D.

Член од
17 декември 2008
Мислења
4.232
Поени од реакции
3.868
Секогаш после утамица црвените(небитно победиле,изгубиле):Имавме 100 зицери пу како не ги искористивме се убивме од шанси! xD

Шурикен

Hard Core !
Член од
8 ноември 2008
Мислења
6.559
Поени од реакции
4.072
Пази што си рекол... Кифла не брани така секој ден :D
И дека не сме можеле пас да врземе 40 минути и тоа не би рекол како иначе ви дадовме 5 гола во тие 35-40 минути. Беше израмнет натпреварот а вашето голманче Јувентус имаше спасено баеги зицери... е од коа изгубивте кондиција вие неможевте да излезете од половина и тука ве фативме...
Сајбер прашај го он ќе ти каже од негова гледна точка (напаѓач) што се дешаваше последните 15-20 минути кога едвај поминувавте половина :D
И кога бранел најдобро ке играат некои играчи полошо и пак ке имаме шанси. Ве имаме победувано и кога Кифла правел парче на гол. 35-40 минути не беше израмнет натпреварот, бидејки постојано ние водевме. На крајот знаев дека ке паднеме, осеќав. Сакав да им кажам на сите да се повлечеме, ама несакав после да се чувствувам виновен, при евентуален лош финиш.

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.234
Поени од реакции
14.576
ОК бољи сте, не зборам ништо веќе на темава, се гледаме за едно 20тина дена пак со вас па ќе си ги мериме мудата на терен ;)

Kaiser

Hidden Fortress
Член од
6 мај 2011
Мислења
3.202
Поени од реакции
2.443
Koј губи плаќа термин:icon_lol:
Е тоа ако го направиме има борба да се бие, може за една до две утакмици да направиме како проба ама некои бргу ќе банкротираат :icon_lol: .

Cyber Knight

House music
Член од
16 мај 2007
Мислења
785
Поени од реакции
186
ОК бољи сте, не зборам ништо веќе на темава, се гледаме за едно 20тина дена пак со вас па ќе си ги мериме мудата на терен ;)
Не е битно кој е боље , битно е да се дружиме.....:)

Kaiser

Hidden Fortress
Член од
6 мај 2011
Мислења
3.202
Поени од реакции
2.443
Еве супер идеа, јас се сложувам :)
Море море тек тогаш што ќе биде на тереен.. :D
Е вака сеа, цел термин нема шанси зашо некоја екипа ако три пати загуби по ред стварно ќе банкротира :D. Затоа предлагам ако веќе сите така сакаат пола термин или една третина да направиме.

Инаку за твојата изјава ако ве тепаат црвените во ист состав гол ќе си трчал не е ли пофино сите пиво да не частиш :D ? Од трчање гол по улици освен неколку запалени жени ние другите ќар нема да имаме :D.

И важи ли изјавата и за стандардниот црвен состав пошо Џеко ко позајмен играч им играше, да не речеш после пу пу не важи :D ?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom