Фан Клуб: Ливерпул

• Креатор на темата Креатор на темата Ливерпул
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
Лукас се повреди а? Дефинитивно освојуваме куп и ПЛ (y) А мислев дека не е можно да се повреди машинава :(

Убаво не средивте 2 пати во рок од 1 недела. Спортски поздрав. :)

Не сакам да бидам погрешно сфатен но кога играме без Даунинг играта на тимот е многу подобра, потечна и слично, мислам нека Кени треба да проба и на наредните на натпревари да игра без Даунинг во стартниот тим

Само што почна да ми се допаѓа играта на Лукас тој се повреди....Значи на последниве 3 натпревари ме импресионира со играта. Имаше доста одземени топки и точни пасови. Да се надеваме дека не е сериозна повредата па да продолжи со импресивните игри.

едно големо браво до сите сепак комбиниран тим беше и донекаде беше за очекување таквата игра
хендерсон ме изненади позитивно мада повеќе беше во наша половина него во противничката
макси стандард акција да почне незнае ама кога треба да ја заврши секогаш е на право место
коатес ќе кине малиов карагер ќе го изделка баш како што треба
и белами се препородил изгледа иако е над 30ка
мотм белами

ДИ ЕНД :свиркам:

Лукас аут 6 месеца ??? недај боже да е точно ...
Лукасче почна да ми стануе омилен нејќам сеа да го снема одеднаш .... :)
--- надополнето: Nov 30, 2011 3:22 PM ---
.... колку посигурно изгледа Ливерпул со Лукас .... тоа доволно говори за неговиот напредок !

Ако е дисторзија толку треба. Не дај Боже да е скинат лигамент или нешто пострашно.
Со колено нема играчка. :(
Му пожелувам побрзо да оздрави и да се врати како нов на теренот.
Честито победа и ако неможеме сезонава да сме први, барем овој трофеј да го освоиме!
Поздрав до сите фанови!

Во секоја несреќа има и среќа, во случај Лукас да отсуствува толку долг период (недај Боже) сега ќе го имаме капитенот кој за недела време треба да започне со тренинзи. Не им е иста функцијата на теренот на нив 2, но сепак искуството на Џерард и тоа како ќе помогне

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom