ElNinho
Мадридиста!
- Член од
- 17 јули 2009
- Мислења
- 20.973
- Поени од реакции
- 57.795
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Чекај бате, небрзај.
Чекај бате, небрзај.
Хауар ја разгледу можното и во Селтикс да се пресели. Дека ке биде тетрејдуван сумњам. милам дека ке ја дотурка сезонава.
А со кој ке игра во Лејкер? Фишер или Блејк ке му асистираат или фрлат алеј-оопс(цепелини де)
Абе бате Рондо го чека него, е тогаш ке видите вистински тандем во НБА. Реално лејкер нема таков асистен за да игра со Хауард, кој бара топки под обрач.
Ајмо Рондо стрписе уште една сезона, ке казите заедно сигурен сум(јебига мора и ја малце навивачки да се понашам, доста дробев дека сезанава нема да почне)![]()
Хахаха абе не дека ги мразам лејкерси, ама од Фишер сега нема ни Ф.Не брзам, стприлв сум...
На Шек кој му асистираше !? Фишер беше у помлади години, да, но сепак не беше тој клучниот што Шек имаше највисок просек на поени. И тогаш Коби беше најдобар асистент. Оти да не биде така и сеа !?
Плус, играта на Двајт не се основа само на поени. Многу позначаен е у одбрана, под кош, навлекување на играч... огромно е и неговот влијание без топка.
Да останеше Фил, сигурен сум дека ќе настојуваше да го донесе, вака Браун можеби ќе се насочи кон носење на плеј...
А Рондо може да им асистира на КГ и Пирс уште сезона-две...![]()
Хахаха абе не дека ги мразам лејкерси, ама од Фишер сега нема ни Ф.
Тиња му беше претходнава сезона. Неигра како што треба. Валда годините си го прават своето.
Тоа биле времиња Коби и Шек. Сега играта на коби е тотално поразлична од сега.
Дали ке ја повтори со Хауард ке видиме ако дојде...
А тоа шо е битен во одбрана е битно и за Селтикси. Познати се по цвртстат одбрана и дека одбраната ја владеат подобро. Па и тука ке се снајде Хауард.
А Браун е доста квалитет тренер, баш ме интересира што ке направи, иаку не му посакувам среќа
Абе КГ едвај на нозе стои сега, му откажвет коленана на нашки речено. неможе бе батка, го отепаја годините, ама уште е звер, не се предава мајкому стара.
И на крај гледаш Хауар во мајами појде, и џабе сме ја тупеле ние овде![]()
па уште хауард да дојде у бостон, и нека ни ја дадат титулата уште сега![]()