Како прво не знам дали е во ред да му кажам некои работи зашто може овој пат тој да се покаже ладен према мене и едноставно да си ги смениме улогите.
Друга работа што ме плаши е таа што ако пак се смириме јас ако го изгубам интересот за него за брзо пак ќе треба да раскинуваме и значи дечково ќе испадне 2 пати зафркнат.
Трета работа е таа што не сакам да влегувам во озбилни врски повеќе ми се допаѓаат така слободни врски а тој не е таков, значи тој не влетува во такви врски. Па ако се смирам со него ќе треба озбилна да биде работата.
Иначе да стварно ми недостига, ама како што реков тој е скроз ладен спрема мене. Сега не знам на каков начин да му го привлечам вниманието и да проверам дали уште е заинтересиран за мене.
Денес го видов и му се смеев цело време, ама беше подалеку од мене. Приметив дека се занесе малку ама сепак тоа ништо не значи. Ќе пробам некако да влезам во муабет со него, па на некој начин да извлечам зборови од него. А директно така да појдам и се да му изнакажам мислам дека не би било паметно.
Ти пишав голем пост па се премислив и го избришав така да ќе бидам пократок.
Ти дечково не го сакаш ни сега а ни порано, сакаш некој да ти каже што да правиш па еве ако си била искрена во напишаното јас ќе ти кажам, не го сакаш, не го барај и не чекај он да те побара, со други зборови заборави го што побргу!
Минати постови не ти читав но од сѐ што напиша тука, ти за него немаш никаква емоција туку ти фали неговото внимание и љубов иако си во себе свесна дека е само еднострано. Егото ти е повредено и ништо друго. Во ниедна реченица не спомна дека го сакаш, се каеш и дека не можеш без него туку спомна реченици од мозок, ваков бил таков бил принц бил итн, се тоа нема врска, од срце се сака не од мозок а срцето за него ти е СТУДЕНО. Ти и сега тераш инат а не си свесна дека кога се каеш и некого сакаш симнуваш ЕГО и му се ЈАВУВАШ!
Он направил грешка што за сѐ ти угодувал и попуштал а ти си погрешила многу што си му убивала его со понижување и мафтање. Двајцата сте погрешиле. Единствено исправно што си постапила е што си му раскинала и не си ја ништи единствената исправна одлука со желба за внимание и повредено его.
Како и де е што било било, бркај некој што ти прави пеперутки во стомак, со овој тоа нема да го имаш а не е фер ни спрема него пак да му враќаш стари чувства и да му даваш лажна надеж кога шансите да го засакаш како што треба се речиси НУЛА.
Бркај си некој за неозбилна врска остај го него да си бара озбилна врска како што спомна и тоа е тоа.