Зошто немажените жени „бркаат“ женети мажи?

Луси

extreme
Член од
17 септември 2008
Мислења
6.874
Поени од реакции
20.461
Пф што си заостаната. Мислиш сопругот е стално на "службено патување". Јуст до ит, утре ќе ти биде криво за сите пропуштени прилики во животот. Плус не сите имаат дечиња (сеуште) па да ги погледнуваат, некои само мужот треба. Али па мужот мање-више битен, и така веќе е предвидлив, зошто да е монтотоно се, време е за акција, авантура, нема вечно да живееме.
Абе мужот неможам да зборам у негово име, за мене си кажувам, таква сум глупава и старомодна знаеш јас сум од далечната ’81-ва така си терам, до сега барем не сум се покајала за ниедна моја постапка, се надевам дека никогаш и нема да се покајам, никому не забранувам ништо, само така ги гледам работите а можеби и грешам јбга.. тоа е кога имаш некој покрај тебе коа ќе те васпита да си седиш мадро, наместо да поминеш се ќоро и сакато, ќе си свиркам :)

Член од
28 март 2006
Мислења
17.850
Поени од реакции
12.379
Затоа што женетиот маж можеш да го користиш исклучиво за сексуален однос во полна дискреција. Е сега некој ќе рече зарем тоа неможеш со слободен?
Во полна дискреција, но најголем % за кратко време. Ако нормално и работи мозочето, сопругата најчесто брзо ќе ја открие ваквата врска...дури и без да сака. Ај сокриј од жена дека имаш нова кола...ти треба гаража, пари за одржавање, време на претек... плус ќе те видат, не сме Њујорк.
Можда имаат некој психолошки проблем, да се докажат, да освојат веќе освоено, статус, пари или слично. У секој случај мислам дека повеќето не го праат тоа за љубоФ пошто веќе има слободни мажи на пазарот. Со нив нема да ја дели љубоФта, времето и пажњата заедно со децата и сопругата на типот.
Има многу женети мажи кои кога одат во град ги вадат бурмите, за да ебеле нешто, јас го правам спротивното не сум женет но кога одам во град си ставам бурма :icon_lol:
и ја ја имам извадено...збумбарени ми се прстите, не ја збира :)

Член од
11 септември 2011
Мислења
358
Поени од реакции
608
Абе што ви ебам матер, ќе Ви кажам јасно и гласно:
СИТЕ ЖЕНИ СТЕ ГЛУПИ !
И дали сме женети или не или имаме девојки или не, ние мужите ќе Ве ебеме зашто имаме курови фала му на Господ или мајка природа сеедно. Ние ебеме а вие ќе бидете ебени и тоа е тоа, што да Ви правам КУР не може да Ви порасне :pos:

N

Nessa Alcarin

Гостин
офф: Колку е само добра опцијата за игнорирање на член! Поздрав до тимот на Кајгана! И честитки за Д-Император :sneaky:

он:За љубов се потребни двајца. Колку е виновна женската толку е виновен и мажот во брак. На прашањето дали би „бркала“ женет маж, со сигурност одговарам НЕ! Јас како девојка/жена го сакам целосното внимание само за мене. Знаејќи дека човекот има нешто друго на страна (под друго се подразбира жена или деца, со која живее во заедница) целата привлечност па ако треба и да е Бред Пит, паѓа во вода. Затоа мислам дека никогаш не би се нашла во ситуација да почнам врска со женет маж! Но, ми се има случено женет маж да бара врска со мене! И баш онака е ќе бидеме дискретни, еј па и ти за една партија секс се правиш мивка, знаеш ли како ќе направам да се чуствуваш.... и т.н. Јас на сето ова му одговорив: Опиши ми ја насмевката на жена ти! (типот не само што се збуни туку и се засрами )
За лубов и кавга се потребни двајца!

B

Borg_Drone

Гостин
Don't take life too seriously, nobody gets out alive anyway......Што значи удри брате, старо, младо се по список....
Се зафркавам, значи да се разбереме колку и да се зафркавам овие работи воопшто не ги одобрувам.Веќе некои луѓе кажаа некои работи, под брак се подразбира значи функционирање на една заедница каде во овој случај партнерите се созреани, и како и такви треба да се однесуваат.Особено ако имаат деца, мислам не треба да си дозволуваат луѓето да им го уништуваат животот на најмладите со цел задоволување на сопствените фантазии.Прво жената ќе дознае, мислам таа толку време функционирала со тој човек го знае веќе и како дише и мислите дека нема да дознае?Порано или подоцна ќе излезе сето тоа на виделина, а после кога ќе излезе на виделина што правиме, кој ќе го крка најмногу....Децата, они ќе поминуваат низ трауми.
Друго пишав и пак ќе пишам, значи тоа е брак, односно заедница каде веќе партнерите ги имаат надминато и совладано сите свои предизвици и имаат постигнато разбирање и тоа како и такво треба да функционира.Во спротивно, ако не си расчистил самиот со себе тогаш грешен чекор си направил што си влегол со партнерката во матично................Сето тоа има ефекти, порано или подоцна и тие ефекти се најчесто непосакувани.

Sussaro

Southern comfort, southern sun
Член од
27 декември 2005
Мислења
6.139
Поени од реакции
25.698
офф: Колку е само добра опцијата за игнорирање на член! Поздрав до тимот на Кајгана! И честитки за Д-Император :sneaky:

он:За љубов се потребни двајца. Колку е виновна женската толку е виновен и мажот во брак. На прашањето дали би „бркала“ женет маж, со сигурност одговарам НЕ! Јас како девојка/жена го сакам целосното внимание само за мене. Знаејќи дека човекот има нешто друго на страна (под друго се подразбира жена или деца, со која живее во заедница) целата привлечност па ако треба и да е Бред Пит, паѓа во вода. Затоа мислам дека никогаш не би се нашла во ситуација да почнам врска со женет маж! Но, ми се има случено женет маж да бара врска со мене! И баш онака е ќе бидеме дискретни, еј па и ти за една партија секс се правиш мивка, знаеш ли како ќе направам да се чуствуваш.... и т.н. Јас на сето ова му одговорив: Опиши ми ја насмевката на жена ти! (типот не само што се збуни туку и се засрами )
За лубов и кавга се потребни двајца!
Do video games count?

No hard feelings, none taken.(y) (Само поентата да ја доловам).

S

Shellshock nam67

Гостин
А колку од немажените мажи тргаат по женети жени? И дали тоа им е воопшто битно?

Така е и со овие да ги наречам расипикуќи.
tocno bas sakav i jas toa da go kazam :), ako e ubava zenata ne ni smetaa decata da si kazime pravo :sneaky:.
Znaci sepak e individualno ne e generalno ni kaj mazite ni kaj zenite.
koj kako saka i kako ce odluci taka i ce pravi.
--- надополнето: Nov 28, 2011 2:13 PM ---
Стабилност, сигурност па и потенција... читнав погоре..
демек слободните мажи се импотентни.. хаос, не негирам дека ги има овија работи на тони и вагони, се пердашат и праат се и сешто, демек лезет, демек адренали му се дигало на типот или цурава, или како беше онаа најслатко било забранетото овошје...
јас само сакам сите тие што го прават тоа, од кога ќе завршат работа и ќе се вратат дома, како си ги гледаат дечињата во очи и ги гушкаат, јас не би можела да им погледнам во очи на децата после такви екскурзии (како што љубат некои да ги речат), ќе се осетам напрљаво и најбезвредно, што ми вреди семјството и сето тоа што сум го создавала ако не умеам да ги испочитувам и да ги сакам од дното на душата - ништо, ако ми се ебело и рикало или нему, ќе расчистам прво ќе ставам крај, па после кому како му се даде.
kolku za kuriozitet slobodnite decki imaa pojke testosteron nego mazite so se vo brak zato i povejke gi cenat niv mazenite zeni nego svoite mazi :pipi:.
za nekoi osobi seksot e nad se, ima slucai na mazeni zeni koi poradi dobriot seks si gi ostavile svoite deca

Член од
12 октомври 2011
Мислења
377
Поени од реакции
116
‘ Темата е "Зошто немажените жени „бркаат“ женети мажи?"

burn84

Говорете Македонски
Член од
4 февруари 2006
Мислења
6.579
Поени од реакции
1.500
Затоа што женетиот маж можеш да го користиш исклучиво за сексуален однос во полна дискреција. Е сега некој ќе рече зарем тоа неможеш со слободен? Можеш али слободниот досаѓа секој ден, овој неможе секој ден да се вади од дома и поради тоа не е досаден. Значи не те бара секој ден, не ти звони после 12 кога ќе испие три чаши плус, не те раскажува на пола град, повеќе се плаши од тебе и плус повеќе му допринесуваш за неговиот брак. Значи жена му треба да биде благодарна бидејќи такво внимание немала добиено со години :icon_lol:
:pos: сигурно...
На страна да тргнеме муабетот за вошкоидната брзина со која се котат про геј метросекусалци стара чаршија улизани уфрцани дечки. Секој со два грама почит за себе нема ни да помисли да и досаѓа или било што.
А појавата на тие во првата реченица е вина на жените...иако навистина не сакам да префлрам вина или да кжаувам кој пол е подобар зашо и мажите и жените се тешко срање...сепак ова е само нивна вина.

N

Nessa Alcarin

Гостин
:pos: сигурно...
На страна да тргнеме муабетот за вошкоидната брзина со која се котат про геј метросекусалци стара чаршија улизани уфрцани дечки. Секој со два грама почит за себе нема ни да помисли да и досаѓа или било што.
А појавата на тие во првата реченица е вина на жените...иако навистина не сакам да префлрам вина или да кжаувам кој пол е подобар зашо и мажите и жените се тешко срање...сепак ова е само нивна вина.
Ок според тебе е вина на жените, но јас сеуште неможам да најдам допирни точки со однесувањето на жените и депилација на гради кај мажите!

burn84

Говорете Македонски
Член од
4 февруари 2006
Мислења
6.579
Поени од реакции
1.500
Ок според тебе е вина на жените, но јас сеуште неможам да најдам допирни точки со однесувањето на жените и депилација на гради кај мажите!
Сакате фини, мирни, добри воспитани, чисти, намирисани, исперени.
Бљак за влакна нема шанси јас тоа..итн итн итн...мажите срања пpават ради жени

Mila Mina

❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤
Член од
12 ноември 2011
Мислења
649
Поени од реакции
712
Треба да се вика темава зашто девојките бркаат женети мажи;) Многу немажени женети има у наслов и буни:)
Едни за пари....спонзор го рачунаат женетиот:D а други поради пакост да расипат брак пошто они лично не се срекни со својот живот..и да покварат и тоа што е бар малку срекно.:tapp:

N

Nessa Alcarin

Гостин
Сакате фини, мирни, добри воспитани, чисти, намирисани, исперени.
Бљак за влакна нема шанси јас тоа..итн итн итн...мажите срања пpават ради жени
Не е така! Секој со својот вкус, но најчесто жените паѓаат на „лоши“ дечки со чувство за авантури... А за болдираниот дел, па тоа не е одлика на метросексуалец, секој човек треба да е чист, намирисан, исперен (или само јас така мислам :( )
Фактот што се јавуваат се повеќе мажи кои се грижат за себе (шминки, масажи, скапи алишта ...) не е доволна причина да го оправдаме однесувањето на девојките кои „ловат“ женети мажи.
Најчесто женетите мажи со „таква“ агенда, се тие кои се метросексуалци. На кој друг начин би привлекле немажена девојка.

Kajgana Shop

На врв Bottom