M
Mr.InF3ction
Гостин
Повели.дечки.. драјвер за delux 305 webcamera?
Повели.дечки.. драјвер за delux 305 webcamera?
aj ако може линк од торентот бидејќи не можам да го најдам торрентотДеновиве си чачкав низ интернет, и најдов една интересна ствар... Universal xp driver pack cd ... Тоа претставува цд - збирка со повеќе од 25000 драјвери за компјутерските компоненти.
Го симнав цд-то, ( Иако е поголемо од класично цд ) , и на сите компјутери каде што го испробав беше топ !
Значи, кога немате некој драјвер за компјутерот, а ви е мака да чачкате по интернети и слично, или ви е здосадено од менување на цедиња ( едно за графичка, друго за звучна, итн... ) само го ставате ова цд, и преку device manager на уредот кој windows не го препознава му правите апдејт на драјверот, и самиот компјутер ќе си го земи соодветниот драјвер од цд-то со драјвери....
Многу корисна работа, вреди да се проба....
Download Torrent Тука
Uniblue Driver Scanner 2011Дали некој може да ми препорача некое програмче за наоѓање на драјвери или некоја страна?
Фала другар, ќе го пробам.Uniblue Driver Scanner 2011
Ај ова пробај...Имам delux веб камерче, ама имав икс пе и сеа на 7ца неможам да најдам драјвер, пошо на цедето од камерчево има само до виста, еве линк за овие драјвери шо ги имам, а за 7ца дали можам да најдам?
http://devid.info/search.php?text=USB\VID_0AC8&PID_307B
Инсталрав драјвер од виста и успеа тнксАј ова пробај...
www.amd.comATI READON HD 5700 Series драјвери за оваа графичка некој?
Ај пробајАудио драјвер за Windows XP SP3, имам контролер Device VIA VT8237A/8251 High Definition Audio Controller, фали драјвер кај Windows Audio. Тоа го увидов со EVEREST, па ако може некој да ми каже кој драјвер ми е потребен.