Ви треба драјвер? Побарајте тука.

Член од
27 април 2011
Мислења
2.308
Поени од реакции
3.064
Дечки ми треба driver за монитор BenQ G2222HDL пошто CD-to што ми го дадоа не работи.

Член од
12 септември 2011
Мислења
1
Поени од реакции
0
zdravo prijateli sam go instalirav win7 na asus k50ij i se e ok osven sto na skupe kamerata mi pokazuva za 180 stepeni obratna slika mislam deka e do nekoj drajveri ako nekoj znaj za sto zboruvam ve molam pomognete ako mozite da mi pratite neko drajver mislam za slika treba blagodaram.webcam:usb2.0 1.3M UVC WebCam

L

.Lost Angel.

Гостин
Деновиве си чачкав низ интернет, и најдов една интересна ствар... Universal xp driver pack cd ... Тоа претставува цд - збирка со повеќе од 25000 драјвери за компјутерските компоненти.
Го симнав цд-то, ( Иако е поголемо од класично цд ) , и на сите компјутери каде што го испробав беше топ !
Значи, кога немате некој драјвер за компјутерот, а ви е мака да чачкате по интернети и слично, или ви е здосадено од менување на цедиња ( едно за графичка, друго за звучна, итн... ) само го ставате ова цд, и преку device manager на уредот кој windows не го препознава му правите апдејт на драјверот, и самиот компјутер ќе си го земи соодветниот драјвер од цд-то со драјвери....

Многу корисна работа, вреди да се проба....
Download Torrent Тука
aj ако може линк од торентот бидејќи не можам да го најдам торрентот

Член од
23 јуни 2011
Мислења
10.341
Поени од реакции
3.847
Дали некој може да ми препорача некое програмче за наоѓање на драјвери или некоја страна?

Член од
26 април 2006
Мислења
13.024
Поени од реакции
1.940
Имам delux веб камерче, ама имав икс пе и сеа на 7ца неможам да најдам драјвер, пошо на цедето од камерчево има само до виста, еве линк за овие драјвери шо ги имам, а за 7ца дали можам да најдам?
http://devid.info/search.php?text=USB\VID_0AC8&PID_307B

Alekr

Kajgana's Heroj Ulice
Член од
28 ноември 2010
Мислења
2.728
Поени од реакции
1.913
Член од
20 ноември 2008
Мислења
6.104
Поени од реакции
2.514
ATI READON HD 5700 Series драјвери за оваа графичка некој?

Член од
19 декември 2010
Мислења
523
Поени од реакции
23
Аудио драјвер за Windows XP SP3, имам контролер Device VIA VT8237A/8251 High Definition Audio Controller, фали драјвер кај Windows Audio. Тоа го увидов со EVEREST, па ако може некој да ми каже кој драјвер ми е потребен. :)

Alekr

Kajgana's Heroj Ulice
Член од
28 ноември 2010
Мислења
2.728
Поени од реакции
1.913
Аудио драјвер за Windows XP SP3, имам контролер Device VIA VT8237A/8251 High Definition Audio Controller, фали драјвер кај Windows Audio. Тоа го увидов со EVEREST, па ако може некој да ми каже кој драјвер ми е потребен. :)
Ај пробај :)

Kajgana Shop

На врв Bottom