Економски факултет (reloaded)

Член од
24 октомври 2011
Мислења
21
Поени од реакции
2
Колеги има некој прашања и презентации аграрна политика за втор колоквиум? Кажа нешто професорот?

RedBlack

Grof
Член од
28 март 2008
Мислења
4.722
Поени од реакции
3.095
Колеги ќе може некој на кратко да напише што се предаваше минатата недела Наука за менаџмент. Фала многу.
Bev na predavanjeto vo ponedelnik se predavase za linearno programiranje, zadacite se mn zaebani ko so gledav, u sabota imas predvanje i vezbi vo isti saat kako vo sreda sto imame

Член од
27 август 2010
Мислења
105
Поени од реакции
5
Утре макроекономија ќе има предавање од 12 до 2 како што имаме во среда? Кажал нешто професорот?

Член од
31 август 2010
Мислења
188
Поени од реакции
33
Колеги да ве прашам за совет Економија на инвестиции за втор колоквиум. За првиот се шт кажавте дека се паѓа , се се падна :) Ако може и за вториов исто да не посоветувате и таа големата задача за што е за критериумите или... ?

Член од
18 декември 2009
Мислења
21
Поени од реакции
0
не сум влегол на прв колокфиум МИС дали ке може да влезам на вториот фала ви однапред

Very Nice Girl

Нојс
Член од
25 август 2009
Мислења
1.231
Поени од реакции
160
Што се дешава за стручните трудови банкарство? Колку страни треба да се?

vlatko_95

Чоек
Член од
26 септември 2008
Мислења
260
Поени од реакции
66
Ај ве молам некој кој правел семинарска работа Менаџмент, да ми каже искуство.... Многу настран човек е тој... На едни колешки им кажал дека имаме мн интересна тема и семинарска ама дека сме имале мн грешки... И идеме денес и ни кажува грешки, кај процентите не е со точка туку запирка, проредот, порамнување, да тргнам една реченица, извор за табелите и многу во користена литература сме имале од интернет поише да сме ставеле книги и као ни кажа некои книги бла бла, средивме се, уште ова од книгиве и тоа ќе додадеме нешто... И моето прашање е дали сака да не вртка и пак да не ни даде да презентираме или ова му е стандард да најде грешка... Пошто ни рече пред тоа да се спремаме за 5ти... :/

~angela~

mladiot matematicar
Член од
29 август 2008
Мислења
226
Поени од реакции
25
https://docs.google.com/spreadsheet...mbXFzSnVGelZhZm44ZXQ0d2c6MQ&fb_source=message

https://docs.google.com/spreadsheet/viewform?formkey=dGZ4MTZTb3pHa2FXeHR5WjNyWERPOFE6MQ

ne da me banira nekoj, tuku potrebni mi se 100 luge, za marketing istrazuvanje, zatoa ke ve zamolam d abidete fini i dokolku se naogate vo ovie luge sto gi koristat proizvodite, popolnete gi dvete anketi, ili pak ednata. Blagodaram uste ednas!
--- надополнето: Nov 29, 2011 11:10 AM ---
Ај ве молам некој кој правел семинарска работа Менаџмент, да ми каже искуство.... Многу настран човек е тој... На едни колешки им кажал дека имаме мн интересна тема и семинарска ама дека сме имале мн грешки... И идеме денес и ни кажува грешки, кај процентите не е со точка туку запирка, проредот, порамнување, да тргнам една реченица, извор за табелите и многу во користена литература сме имале од интернет поише да сме ставеле книги и као ни кажа некои книги бла бла, средивме се, уште ова од книгиве и тоа ќе додадеме нешто... И моето прашање е дали сака да не вртка и пак да не ни даде да презентираме или ова му е стандард да најде грешка... Пошто ни рече пред тоа да се спремаме за 5ти... :/
i jas pravam strucen trud, ama seuste ne mi e odnesen, patem ima da kolku treba d abide prored i takvi stvari, izvor mora da ima pod sekoja slika, tabela, a toa sto vi rekol za na 5ti e da prezentirate izgleda na site im vika, a kade go odnesovte kaj suklev direktono ili kaj asistentot, jas kolku sto slusnav deka trebalo kaj asistentot.

Член од
16 октомври 2010
Мислења
72
Поени од реакции
9
До кај сме менаџмент со предавање?

И утре ќе се има ли маркетинг предавања?

vlatko_95

Чоек
Член од
26 септември 2008
Мислења
260
Поени од реакции
66
https://docs.google.com/spreadsheet...mbXFzSnVGelZhZm44ZXQ0d2c6MQ&fb_source=message

https://docs.google.com/spreadsheet/viewform?formkey=dGZ4MTZTb3pHa2FXeHR5WjNyWERPOFE6MQ

ne da me banira nekoj, tuku potrebni mi se 100 luge, za marketing istrazuvanje, zatoa ke ve zamolam d abidete fini i dokolku se naogate vo ovie luge sto gi koristat proizvodite, popolnete gi dvete anketi, ili pak ednata. Blagodaram uste ednas!
--- надополнето: Nov 29, 2011 11:10 AM ---

i jas pravam strucen trud, ama seuste ne mi e odnesen, patem ima da kolku treba d abide prored i takvi stvari, izvor mora da ima pod sekoja slika, tabela, a toa sto vi rekol za na 5ti e da prezentirate izgleda na site im vika, a kade go odnesovte kaj suklev direktono ili kaj asistentot, jas kolku sto slusnav deka trebalo kaj asistentot.
Кај Шуклев директно, да под секоја слика извор треба, проред 1,5... :)

vlatko_95

Чоек
Член од
26 септември 2008
Мислења
260
Поени од реакции
66
Дали некој од минатата година се сеќава за кои теми Макро не подели домашно... Не ми се оди утре :)

Член од
18 мај 2011
Мислења
73
Поени од реакции
6
Колеги, да ве прашам затоа што сум вонредно - дали макроекономија за втор колоквиум ќе требаат сите глави од 8ма до 19та? И дали имате некое домашно до сега па да ми го пратите или да го копирам?

Член од
11 март 2011
Мислења
33
Поени од реакции
4
Ај некој нека биде љубезен и нека ми каже што да учам ФПИ за испитот??? фала однапредд

Kajgana Shop

На врв Bottom