Фан Клуб: Реал Мадрид

Член од
20 ноември 2009
Мислења
8.150
Поени од реакции
8.891
Среќен Роденден Чаби,ти посакувам се најдобро и да прославиш многу титули и успеси во дресот на Реал Мадрид.

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.620
Поени од реакции
14.491
CONVOCATORIA DEL REAL MADRID:
Porteros: Casillas, Adán y Mejías.
Defensas: Ramos, Varane, Pepe, Marcelo, Albiol y Coentrão.
Centrocampistas: Özil, Di María, Sahin, Xabi Alonso, Altintop, Callejón, Lass, Granero y Khedira.
Delanteros: Cristiano Ronaldo, Higuaín y Benzema.

Ги нема Арбелоа, Кака и Карваљо поради повреда, и најважното, Ди Мариа се враќа.. :vozbud:

Mos

Дон
Член од
19 ноември 2010
Мислења
606
Поени од реакции
95
CONVOCATORIA DEL REAL MADRID:
Porteros: Casillas, Adán y Mejías.
Defensas: Ramos, Varane, Pepe, Marcelo, Albiol y Coentrão.
Centrocampistas: Özil, Di María, Sahin, Xabi Alonso, Altintop, Callejón, Lass, Granero y Khedira.
Delanteros: Cristiano Ronaldo, Higuaín y Benzema.

Ги нема Арбелоа, Кака и Карваљо поради повреда, и најважното, Ди Мариа се враќа.. :vozbud:
Прва да игра :vozbud:

OziLLLL

MADRIDISTA
Член од
8 октомври 2008
Мислења
3.334
Поени од реакции
1.892
Ќе има утре петарди во чест за роденденот на Чаби :D

Член од
14 септември 2011
Мислења
577
Поени од реакции
179
Член од
31 јули 2008
Мислења
2.808
Поени од реакции
1.529
:pos: не бе озбилен сум сеа па ти стрелци овоа оноа, состав ме интересира. :D
Да не е за подрек од важните играчи немаме ниту еден повреден (освен Кака, но не е ништо сериозно). Бензема и Игуаин се повампирени максимално кршат кичми и даваат голови ко луди, К.Роналдо во 150 утакмици има дадено 150 гола и ако не даде гол неможе да заспие, притискаат уште од првата минута да се дадат бар 2-3 гола..... Играат добро сите во последно време, брзо.

Атлетико Мадрид ке ја бранат гордоста, мада Фалкао можно е да не игра. Па да ти кажам ке ја ставам јас 4+ :) А можда и 5+

Ама јеби га може и да не се даде ни еден гол знаеш како е кладилница е ова. Да не ме обвинуваш мене после ако не ти излезе :)

Член од
4 јули 2009
Мислења
4.795
Поени од реакции
3.493
Среќен Роденден Чаби уште многу прецизини пасови и уште многу години во Реал:)
--- надополнето: Nov 25, 2011 7:59 PM ---
Khedira:Espero marcar contra el Atleti
Очекувам да дадам гол против Атлетико
Што значи лошо му се пишува на атлетико:D

A

apidrone

Гостин
Ако биде пак како со Осасуна, да утнуе 100% шанси, а даде убав гол кој ќе биде поништен ради офсајт, стварно лошо му се пишува на Атлетико :D

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.967
Поени од реакции
57.733
Фалакао сигурно нема да игра, донекаде и поопасно (и подобро за Шурикен :D) ќе биде со Адриан според мене...

Mou also praised Xabi Alonso: “he’s a man, not a boy. I’ve already told him that since I’m going to coach for 30 more years, we’ll meet each other again as coaches. The truth is he feels good, strong and many times the biological age is important. He may be 30 years old, but he’s physically fine, he has confidence and he doesn’t have any pains. He’s strong. He’ll play again.”

Сигурно утре ќе добие жолт Чабиер... нема шанси да ризикува да го пропушти Класико. Играјте у кладилница... :D

Член од
20 ноември 2009
Мислења
8.150
Поени од реакции
8.891
Фалакао сигурно нема да игра, донекаде и поопасно (и подобро за Шурикен :D) ќе биде со Адриан според мене...

Mou also praised Xabi Alonso: “he’s a man, not a boy. I’ve already told him that since I’m going to coach for 30 more years, we’ll meet each other again as coaches. The truth is he feels good, strong and many times the biological age is important. He may be 30 years old, but he’s physically fine, he has confidence and he doesn’t have any pains. He’s strong. He’ll play again.”

Сигурно утре ќе добие жолт Чабиер... нема шанси да ризикува да го пропушти Класико. Играјте у кладилница... :D
Коефициентот ќе падни на 1.10 до утре. :pos:

Kajgana Shop

На врв Bottom