Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Член од
5 април 2011
Мислења
1.920
Поени од реакции
925
Е така де, Ај К.Роналдо, Меси, Руни, Пике, Чави нека ги земат... класични шампиони :rolleyes:
tevez momce, tevez :)

tevez-ibra
da vidis togas so ti se vika igrac a ne tuka robinho i pato, smeski :pos:
a pak i ako se vrati cassano vo jaka forma, kje bide neshto strashno
tevez-ibra-cassano :X3:

Член од
25 август 2009
Мислења
2.078
Поени од реакции
1.243
Глупердо допре ја топката не се прави улав ;)
--- надополнето: Nov 24, 2011 10:08 AM ---
--- надополнето: Nov 24, 2011 10:33 AM ---
Конечно да има сајт со реална изјава :D
http://sport.mnogoo.mk/mk/articles/Fudbal/volfgang-shtark-ja-rasipa-bitkata-na-titanite
ако ја удри зошто тогаш автогол на Ван Бомел е запишан, ае немој да плачеш и повеќе среќа у наредна прилика...

OMGWTFBBQ

Bone for Tuna
Член од
3 февруари 2007
Мислења
8.802
Поени од реакции
4.419
tevez momce, tevez :)

tevez-ibra
da vidis togas so ti se vika igrac a ne tuka robinho i pato, smeski :pos:
a pak i ako se vrati cassano vo jaka forma, kje bide neshto strashno
tevez-ibra-cassano :X3:
Нека го земат де, не велам не... само после кога Милан ќе прима по 2-3 гола на натпревар ќе викате како тие пари од Тевез не ги вложија во нешто од средината (Ван Бомел позиција). Што се однесува до мене воопшто не ми смета Тевез, летово кога ги читав интерашите како пишуваат дека повеќе го сакаат Зарате или некој друг таму наместо Тевез готов бев лудаци да ги наречам. Меѓутоа нив стварно им требаше таков играч откако си заминa Ето, додека Милан на друга позиција им треба засилување, и тоа world class player.

ПС : Tevez will also be ineligible to play for Milan in the Champions League, having featured against Napoli in the competition in matchday one.

Член од
5 април 2011
Мислења
1.920
Поени од реакции
925
Нека го земат де, не велам не... само после кога Милан ќе прима по 2-3 гола на натпревар ќе викате како тие пари од Тевез не ги вложија во нешто од средината (Ван Бомел позиција). Што се однесува до мене воопшто не ми смета Тевез, летово кога ги читав интерашите како пишуваат дека повеќе го сакаат Зарате или некој друг таму наместо Тевез готов бев лудаци да ги наречам. Меѓутоа нив стварно им требаше таков играч откако си заминa Ето, додека Милан на друга позиција им треба засилување, и тоа world class player.

ПС : Tevez will also be ineligible to play for Milan in the Champions League, having featured against Napoli in the competition in matchday one.
a pak vamu milan pokraj farsa i real kje osvojuva liga na sampioni haha
abe ajde, ako go slusas berlusconi momentalniov tim e najdobar vo istorijata na fudbalot, vednas posle nekolku generacii na milan :icon_lol:
--- надополнето: Nov 24, 2011 6:42 PM ---
објасни како влијаеше Чави на целата ситуација, знаеш правила ти или така си сереш што ти одговара ?
pa za kogo beshe upatena taa topka?
ajde objasni mi go praviloto

Сутлијаш

PAZZO PAZZINI
Член од
5 декември 2010
Мислења
2.614
Поени од реакции
1.550

Нема врска ова што ти е пишано, Тевез ќе може да игра во ЛШ, ти ги пиша Сталионот новите правила... :D

Член од
17 декември 2008
Мислења
4.232
Поени од реакции
3.868
ако ја удри зошто тогаш автогол на Ван Бомел е запишан, ае немој да плачеш и повеќе среќа у наредна прилика...
Не сери,цел свет виде дека Чави ја допре ебената топка!!И ај имате фан клуб таму кажувајте приказни!!

Пс.За ова ни треба Џенароо,пушти мy го на Меси или Чави и нека се тепа со нив :D

OMGWTFBBQ

Bone for Tuna
Член од
3 февруари 2007
Мислења
8.802
Поени од реакции
4.419
Нема врска ова што ти е пишано, Тевез ќе може да игра во ЛШ, ти ги пиша Сталионот новите правила... :D
What the... I don't even...

18.07 As a rule, a player may not play in a UEFA club competition (i.e. UEFA
Champions League and UEFA Europa League, but not UEFA Super Cup) for
more than one club in the course of the same season.

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.907
Поени од реакции
23.317
БОТ, топката се упатува кон играч што е во офсајд, судијата крева знаменце играта се прекинува, и автоголот не важи !!

Судијата не дигна и затоа се важи, не туку тролај без везе ај одјеби тамо од кај што си дошол.

Член од
25 август 2009
Мислења
2.078
Поени од реакции
1.243
Не сери,цел свет виде дека Чави ја допре ебената топка!!И ај имате фан клуб таму кажувајте приказни!!

Пс.За ова ни треба Џенароо,пушти мy го на Меси или Чави и нека се тепа со нив :D
да да цел свет виде само оние одговорниве за преносот не можеа да видат пошто нели они се од УЕФА платени па го запишаа Ван Бомел дека си дал автогол...тачно така

Член од
17 декември 2008
Мислења
4.232
Поени од реакции
3.868
да да цел свет виде само оние одговорниве за преносот не можеа да видат пошто нели они се од УЕФА платени па го запишаа Ван Бомел дека си дал автогол...тачно така
Jа допре Чави топката?Само тоа одговори ми не ми продавај муда за бубрези!!

Ф

Фил Ајви

Гостин
What the... I don't even...

18.07 As a rule, a player may not play in a UEFA club competition (i.e. UEFA
Champions League and UEFA Europa League, but not UEFA Super Cup) for
more than one club in the course of the same season.
па ново правило, може да се пријави само еден играч што играл во ЛШ за друг клуб

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.907
Поени од реакции
23.317
Dejan Stankovic said it (“Every time I see Milan, they’re playing better. To get to Barcelona’s level, they need two more reinforcements. Just two. They’re fine up front. Pato and Robinho are among my favorites and Boateng is a great player, up there with the best in Europe.),
Dejan SAVICEVIC !!

Член од
17 декември 2008
Мислења
4.232
Поени од реакции
3.868
па ново правило, може да се пријави само еден играч што играл во ЛШ за друг клуб
Aко е има такво правило еве го решението! :)

Пс.Ни треба везњак мора Бразилец некој да земе на зима плус :)
--- надополнето: Nov 24, 2011 6:58 PM ---
Calm down bro! :D

Kajgana Shop

На врв Bottom